Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λέμε όχι στους "εργάτες" ενός νέου Διχασμού


Δυστυχώς το ξύλο άρχισε. Και τα επεισόδια δεν είναι γραφικά, ούτε ασήμαντα για να τα αγνοήσουμε πλέον. Η Ελληνική δημοκρατία της Βαϊμάρης έχει μπει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Ακροδεξιοί και ακροαριστεροί μπαχαλάκηδες πλακώνονται σε διάφορα σημεία της χώρας. Τα αριστερά και δεξιά Frei Korps σε λίγο θα επιδίδονται σε αγώνα αλληοεξοντώσεως.

Η συντριβή μεγάλου μέρους της μεσαίας τάξης η οποία δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και αγκομαχά καθημερινά, δεν έχει αποθέματα ψυχικής αντίστασης στη σειρήνες των άκρων, ψάχνοντας μια ελπίδα στο προσωπικό της αδιέξοδο.

Οι δραχμολάγνοι μεγαλοεπιχειρηματίες που σπρώχνουν τον κόσμο στην ουτοπία της αξιοπρέπειας μέσω της δραχμής, για να σβήσουν τα χρέη τους και να αγοράσουν έναντι πινακίου φακής την Ελλάδα, είναι ασυγκράτητοι. Αυτοί οι νέοι μαυραγορίτες εκμεταλλεύονται την αγανάκτηση και το θυμό των απελπισμένων. Πατριώτες μην τους ακούτε.

Διάφοροι ξένοι παράγοντες πιθανόν να πυροδοτούν το νέο διχασμό έτσι ώστε να θυσιαστεί εκουσίως η Ιφιγένεια για να προχωρήσει η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Οι φωνές της λογικής πνίγονται από διάφορες επαναστατικές ουτοπικές ανοησίες και ψευτο-πατριωτικές κραυγές.

Την επαύριο της κατάρρευσης, είτε εντός είτε εκτός ευρώ, κανείς από τους νέους Ηρακλείς του Στέμματος δεν πρόκειται να βρει δουλειά στον άνεργο, φάρμακα στον καρκινοπαθή, βιβλία στα παιδιά, πετρέλαιο για να ζεσταθούν τα νοικοκυριά. Γιατί απλούστατα δεν θα μπορεί.

Μια χώρα όμηρος του καθεστώτος που την άρμεξε για τριάντα χρόνια (κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, εργολάβοι, μεγαλοεκδότες, δημοσιογράφοι, βολεμένοι των ΔΕΚΟ, πανεπιστημιακοί με Ferrari, συνδικαλιστές, συνεταιρισμένοι μεγαλοαγρότες κλπ), καταρρέει μέρα με τη μέρα και οδηγείται σε τρομακτικές περιπέτειες.

Όσοι πατριώτες έχουν απομείνει σε αυτό τον τόπο, μη δίνουμε λαβή για νέο Διχασμό. Όσοι δε συμμετείχαν στο πάρτυ, όσοι αγωνίζονταν σκληρά για μια καλύτερη ζωή χωρίς εξαρτήσεις και ρουσφέτια, όσοι δε θέλουν να σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη των παιδιών, πρέπει να απομονώσουμε τα άκρα. Πρέπει να κρατήσουμε την πατρίδα όρθια. Η πατρίδα δεν αντέχει ένα νέο εθνικό διχασμό. Το όριο της πολιτικής αντιπαράθεσης είναι η ύπαρξη του κράτους. Όποιος επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και αφήσει την πατρίδα διχασμένη, έρμαιο στις ορέξεις των σκληροπυρηνικών εκτός Ελλάδος που θέλουν να μας θυσιάσουν, θα είναι υπόλογοι έναντι της Ιστορίας. Επιτέλους ας συνέλθουν!

Το δίλλημα δεν είναι Ευρώ ή Δραχμή. Ούτε Αξιοπρέπεια ή Σκλαβιά. Το δίλλημα είναι αν θα έχουμε Πατρίδα ή Όχι. Ας αντιτάξουμε στα άκρα τη Μεσότητα όσο είναι καιρός.

Γιάννης Φαίλτωρ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Απλό είναι το θέμα, άσχετα αν οι Ελληνες δεν το καταλαβαίνουν.
    Η πόλωση τώρα, ο διχασχός αύριο και ο εμφύλιος μεθαύριο, είναι το colpo grosso, που σχεδιάζουν τα βρωμερά μυαλά προτοστατούντων των Ούννων, ώστε με την πλήρη διάλυση της χώρας να αρπάξουν τα πάντα τζάμπα και άμεσα.....
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ !!
    Από τα δωσιλογικά καθάρματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες και από τους ιδεοληπτικούς και ανερμάτιστους ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ, που ακόμη και τώρα κοκορομαχούν και ασχολούνται κυρίως με τις σφαλιάρες στην τηλεόραση, ενώ οι αυτοκτονίες αυξάνονται, η ανεργία χτυπάει ταβάνι, οι νέοι μας φεύγουν κακήν κακώς από την χώρα, οι λαθρομετανάστες αυξάνονται και πληθύνονται και μας δολοφονούν και μας πνίγουν, οι έχοντες σοβαρά και χρόνια προβλήματα δεν βρίσκουν τα απαραίτητα φάρμακά τους, χιλιάδες μαθητές υποσιτίζονται και η ....Προεδρία της Δημοκρατίας αντί να μιλάει για όλα αυτά τα σοβαρά, βγάζει ανακοινώσεις για τις τηλεοπτικές φάπες.....
    καταλαβαίνει κανείς υγιώς σκεπτόμενος το που πάμε...
    Ας τους διαγράψουμε ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και ας ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι μικρομεσαίοι που λέτε τόσα χρόνια με τις πολιτικές επιλογές τους (χάριν του τομαριού και του μικροβολέματός τους) μας κατέστρεψαν δεν το υπολογίζετε; Ο μοναδικός σας φόβος είναι μην τυχόν και δε συμμετέχουμε στην ευρωολοκλήρωση; Μη τυχόν και δεν πάρουν τα ίδια αυτά κόμματα της κεντροβλακείας μεγάλα ποσοστά; Θα πρέπει να ντρέπεται ο κάθε ευρωλιγούρης πριν εκστομίσει μα..κίες. Δεν είστε μόνο εσείς που συμβουλεύετε να παραμείνουμε στο ευρώ! Μας το συμβούλεψε και ο Μπαγίς επειδή έτσι καταστρεφόμαστε ενώ η Τουρκία οικονομικά ανεβαίνει και σε λίγο θα μας αγοράσει κιόλας. Αυτά περί διχασμού να τα αφήσετε. Οι΄Ελληνες εργαζόμενοι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους. Εχουν να τιμωρήσουν όλους αυτούς που μας πούλησαν και να δημεύσουν τα κλεμμένα. Να είστε βέβαιος ότι τελικά θα το πετύχουν και θα ελευθερώσουν την πατρίδα τους. Οι ίδιες αυτές δυνάμεις που μας πούλησαν και που εσείς υπερασπίζεστε βάζουν ανεγκέφαλους να δημιουργούν την πόλωση. Δεν θα τους περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ελπίσουμε ότι οι Έλληνες κατάλαβαν επί τέλους τί γίνεται και να δώσουν την απάντησή τους.
    Μόνο όταν οι Έλληνες ήταν ενωμένοι, μεγαλούργησαν παντού !!!
    'Οταν ήταν διχασμένοι και διηρεμένοι.... γνωστά είναι τα τραγικά αποτελέσματα.
    Αν σκεφθούμε το πόσο πλούσια είναι η χώρα και το πόσο σημαντική είναι από γεωπολιτική άποψη, τότε θα καταλάβουμε το πόσο σημαντικοί είμαστε.
    Μόνο αν αποβάλουμε κατ΄αρχή όλον αυτό τον συρφετό των δωσιλόγων προδοτών, που τόσα δεινά επέφεραν στον τόπο μας, τότε ίσως ενωθούμε όλοι μαζί και τότε θα υπάρξει η σωτηρία μας....
    Μη περιμένουμε από κανένα άλλο την σωτηρία μας...οι άλλοι μόνο για τα συμφέροντά τους ενδιαφέρονται.
    Βέβαια τώρα χρειάζεται μία πατριωτική Κυβέρνηση, τουλάχιστον Οικουμενική/Εθνική από όλους μαζί.
    Ας το διατάξουμε επιτέλους στους επίδοξους κυβερνήτες μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]