Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ευελπίδων: Αποθεώθηκε ο νέος που υπερασπίστηκε την μητέρα του και το σπίτι του


Εκατοντάδες κόσμου, ακόμα και από τα παράθυρα των δικαστηρίων, αποθέωσαν τον 24χρονο ήρωα που υπερασπίσθηκε την Μάνα του, την Εστία και την γειτονιά του από τους άξιους απογόνους των συμμάχων του σουλτάνου, του Κεμάλ και του Αδόλφου.

Όχι, το παλικάρι δεν πήρε κανέναν νόμο στα χέρια του, όπως δολίως διαδίδουν αυτοί που θέλουν μία φοβική κοινωνία έρμαιο των παρακρατικών του ΔΝΤ.

Το παλικάρι ασκώντας τα νόμιμα και συνταγματικά του δικαιώματα, με μέσα που κατείχε απολύτως νόμιμα, υπερασπίστηκε νομίμως την ζωή, την περιουσία και το Ελληνικό σύνταγμα. Ας αφεθεί λοιπόν άμεσα ελεύθερος και ας αναζητηθούν οι ευθύνες στο κρατικό μηχανισμό ο οποίος δεν προσέφερε υπηρεσίες για τις οποίες έχει ήδη προπληρωθεί από τους πολίτες.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα έχουμε ποινικοποίηση της λαϊκής πρωτοβουλίας που αναπόφευκτα θα επεκταθεί σε κάθε μορφή αυτοοργάνωσης των πολιτών απέναντι στην κρατική και παρακρατική ασυδοσία.

Με την ίδια λογική, θα πρέπει να ποινικοποιηθεί και η Εθνική αντίσταση που συγκρούετο με τον ναζισμό για να προστατεύσει τα χωριά από την θηριωδία τσάμηδων και σκοπιανών που όμως τότε χαρακτηρίζετο "έκνομη" από τον στρατηγό Θεόδωρο Πάγκαλο, τον πατέρα Χριστοφοράκο, τον παππού Παπακωνσταντίνου, τον αείμνηστο Λαμπράκη και τόσα άλλα "εκλεκτά" και διαχρονικά μέλη του ελληνόφωνου κράτους.

Δεν αναγνώρισαν το δικαίωμα στην αυτοάμυνα και τον στέλνουν στον ανακριτή

Ναι μεν αναγνωρίσθηκε ότι η ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής, αλλά δεν αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της νόμιμης άμυνας!
Πράγμα που σημαίνει ότι ο νεαρός ήρωας θα μείνει κρατούμενος μέχρι τον ανακριτή.
Δηλαδή δύο κτήνη που βιαιοπραγούν με μαχαίρια και λοστούς εις βάρος ανυπεράσπιστων γυναικών μέσα στο ίδιο τους το σπίτι δεν εκλαμβάνονται ως "απειλή";

Θέλετε τους πολίτες άβουλα όντα και πρόβατα επί σφαγή;
Εξυπηρετείτε την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ή το Δίκαιο Νόμιμων Τοκογλύφων (ΔΝΤ);

Ελπίζουμε ολόψυχα ο ανακριτής να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ειδικά την χρονική στιγμή που θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα, λίγο πριν τις εκλογές.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δεν παν να πουν οτι θελουν τα γιουσουφακια .
    Το Εθνος λεει ΑΘΩΟΣ και κατα ολα ΝΟΜΙΜΗ Η ΑΜΥΝΑ εναντια σε λαθρεποικους δολοφονους .

    Ρε που μας εφθασαν τα ρεμαλια . Να φοβομαστε να υπερασπισουμε την ΜΑΝΑ μας ! Μπας και οι "προοδευτικοι" εφιαλτες μας πουν παρανομους !
    Αν αυτο ειναι κρατος δημοκρατικο , εγω ειμαι ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή είναι δυνατόν να επιφημείται αυτός ο δολοφόνος... που πυροβόλησε τον κακόμοιρο κωλοαλβανό ληστή....
    Αυτή είναι δυστυχώς η γραμμή πουπαρουσιάζεται σε όλα τα προσκυνημένα ΜΜΕ.
    Τα καθάρματα......
    Οι Έλληνες κατ' αυτούς πρέπει να κάθονται να τους σκοτώνουν , να τους κακοποιούν, να τους βιάζουν και να τους ληστεύουν και να λένε και ευχαριστώ σε όλα αυτά τα καθάρματα που μας κουβάλησαν στην Ελλάδα μας, όλοι αυτοί οι τιποτένιοι δήθεν δωσίλογοι φιλάνθρωποι.
    Το κακό είναι ότι πυροβόλησε και καθάρισε μόνο τον ένα από τους δύο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]