Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το πρώτο ράγισμα στο ΠΑΣΟΚ ήδη έγινε…

Δική του γραμμή ο Πάγκαλος φαίνεται πως επέλεξε να ακολουθήσει, αφού αγνόησε (κυριολεκτικά) το απαγορευτικό του «προέδρου» του, Β. Βενιζέλου, ο οποίος απαίτησε να μην εμφανισθεί τηλεοπτικά κανένα στέλεχος ή υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, μέχρις ότου ο ίδιος να εμφανισθεί και να κάνει δηλώσεις.

Η επιλογή του Θόδωρου Πάγκαλου είναι σαφέστατα αντι-βενιζελική και προδίδει την πρώτη ρωγμή που ενδέχεται να είναι και καταλυτική για το μέλλον του Β. Βενιζέλου στη θέση του προέδρου του σοσιαλιστικού κόμματος, ο οποίος αναμένει να δει την εξέλιξη των αποτελεσμάτων, σε αντίθεση με τον (άνευ χαρτοφυλακίου αντιπρόεδρο) Θόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος κοιτώντας την επομένη ημέρα των εκλογών δήλωσε στο Mega πως διαβλέπει ένα πολιτικό σαθρό μέλλον για οποιαδήποτε συγκυβέρνηση, αποδέχτηκε πως ο Ελληνικός λαός καταψήφισε τα μνημόνια και τους εκφραστές τους, ενώ δεν «βλέπει» αντιμνημονιακή συμμαχία, θέτοντας ουσιαστικά κατάσταση ακυβερνησίας εκτός και εάν ο Σαμαράς αποφασίσει να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσουν κόντρα στη θέληση του λαού. Εν ολίγοις ο Θόδωρος Πάγκαλος βλέπει μία ιδιαίτερα αδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ που πρέπει να συνεχίσει και να εφαρμόσει όσα υπέγραψε ή την επιστροφή στην κάλπη προκειμένου οι πολίτες να ξαναψηφίσουν…!

Ποια θα είναι η απάντηση του κ. Βενιζέλου; Πώς θα αντιμετωπίσει τον Θόδωρο Πάγκαλο που επέλεξε να τον παρακάμψει και να «διαφημίσει» μία δική του πολιτική σκέψη - τοποθέτηση, χωρίς να είναι γνωστή η θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ; Προφανώς αναμένονται εκρηκτικές εξελίξεις, εκτός και εάν ο κ. Βενιζέλος υποχωρήσει μπροστά στο «αντάρτικο» του Θόδωρου Πάγκαλου.

Διαβάστε επίσης: Βολές Πάγκαλου κατά Βενιζέλου μετά τα πρώτα exit polls - Υπό διάλυση το... "μαγαζί";

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ?

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ .

    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιό ράγισμα!! Έχουν γίνει ήδη πολλά κομμάτια! Ούτε 40 βουλευτές δεν θα βγάλουν και τώρα θα δούμε πραγματικές γροθιές μέσα στα μάτια που θα τρώγονται μεταξύ τους για μια θεσούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τρωγονται για μια θεσουλα πλεον . αλλα ποιος θα γλυτωση την ΚΡΕΜΑΛΑ .
    Συμφωνο με τον πρωτο σχολιαστη .
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]