Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισαν και οι πανηγυρισμοί της «Χρυσής Αυγής»!!!

Ν. Μιχαλολιάκος: "Όσοι προδίδουν τον ελληνισμό να φοβούνται"

Μέλη της «Χρυσής Αυγής» συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Καζαντζάκη (κοντά στο δικαστικό μέγαρο) και πανηγυρίζουν για τα αποτελέσματα των exit polls και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών.

Ανάμεσά τους βρίσκονται και υποψήφιοι βουλευτές, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο σημείο κι έχει αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη.

«Με λασπολογήσατε, με συκοφαντήσατε, σας νίκησα», ήταν το μήνυμα του προέδρου της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των exit polls που φέρνουν τη Χρυσή Αυγή στο νέο κοινοβούλιο.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή «παρά τη λάσπη των καναλιών και των κίτρινων φυλλάδων», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Περιφρόνησαν τον ελληνικό λαό και ο λαός τους περιφρόνησε», πρόσθεσε και κατήγγειλε προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά ως «κατ’ εξοχήν συκοφάντη» του εθνικιστικού κόμματος.

«Η χούντα του Μνημονίου συνεχίζεται. Εμείς θα κινηθούμε για μια Ελλάδα χωρίς τη δουλεία του μνημονίου», τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος και αφού έκανε λόγο για «Έλληνες πατριώτες» και «λεβεντόπαιδα με μαύρες μπλούζες που κρατούσαν ελληνικές σημαίες», διεμήνυσε: «Όσοι προδίδουν τον ελληνισμό να φοβούνται», ερχόμαστε!»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Χρυσή Αυγή μονο αυτη μποροι να σοσι την ελλαδα εγο οπιος θελει να ξερει αυτην ψιφισα και ξαναγινοταν εκλογες παλι Χρυσή Αυγή θα ψιφιζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και λίγη ορθογραφία πάντως δε βλάπτει... Τώρα, όσο για τη Χρυσή Αυγή αυτό είναι καλό ή κακό;;;; Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣυνΕλληνες της Χρυσης Αυγης, να θυμαστε παντα - οτι ειναι να κανουμε για μια καλλυτερη Ελλας οπου και αν Βρισκομαστε, να το κανουμε χωρις κανενα ενδιασμο. Αλλα, προσοχη, ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ.!!!!
    Κωστας απο Αυστραλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]