Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνεχείς καταγγελίες για νοθεία εκλογικού αποτελέσματος

Φτάσαμε στην "μεγάλη ημέρα" των εκλογών. Στην ημέρα που ο λαός υποτίθεται πως θα αποφασίσει για το μέλλον του. Παρά τις ό,ποιες αμφισβητήσεις του πονηρού εκλογικού νόμου που φτιάχτηκε για να στηρίξει τον δικομματισμό, παρά τις αμφιβολίες για το ηλεκτρονικό σύστημα της Singular, παρά τις αμφιβολίες που πηγάζουν από τον αριθμό των ψηφοφόρων που πλησιάζει τα 10 εκατομμύρια σε μία χώρα 11 εκατομμυρίων πολιτών και παρά την απόκρυψη της αλήθειας και του ουσιαστικού διαλόγου για τα ζητήματα που πραγματικά απασχολούν την χώρα, η πρώτη επώνυμη καταγγελία για απόπειρα αλλοίωσης του αποτελέσματος έγινε μερικές ώρες μετά το έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" με δελτίο τύπου καταγγέλουν και ζητούν την παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα. Εμείς ελπίζουμε πως αυτό το "μαύρο περιστατικό" θα είναι το μοναδικό αυτής της τόσο σημαντικής ημέρας.

Η καταγγελία των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΟΘΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΨΗΦΟΥ
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ Α’ ΑΘΗΝΩΝ, Β’ΑΘΗΝΩΝ, ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κοιν: Κα Πρόεδρο του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και
Κον Εισαγγελέα ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Του κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής, οδός Χαροκόπου αρ. 2 και Λ. Συγγρού αρ. 196 και εκπροσωπείται νόμιμα…
Από επόπτες, εκλογικούς αντιπροσώπους του κινήματός μας αλλά και εκλογείς μας καταγγέλεται ότι, σε διάφορα τμήματα των περιφερειών σας (ενδεικτικά αναφέρουμε τα Εκλ. Τμήματα 534 Αθηναίων, 1476 Γαλατσίου, 2039 Γλυφάδας και 238 Κορωπίου) οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας.
Παρακαλούμε για τις κατά νόμον ενέργειές Σας και την ενημέρωσή μας επ’ αυτών.

Καλλιθέα, 6 Μαΐου 2012
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Γενικός Γραμματέας Διοικούσας Επιτροπής
Άλλες δύο καταγγελίες των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" μέσα σε μία ώρα!

Από εκλογείς, μας καταγγέλλεται ότι, στο εκλογικό τμήμα 162 Ν. Φαλήρου της περιφέρειας Α’ Πειραιώς ο δικαστικός αντιπρόσωπος και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας.

Επανερχόμαστε υποβάλλοντας εκ νέου καταγγελία δοθέντος ότι στον υποψήφιο βουλευτή του κινήματος μας στην εκλογική περιφέρεια του Νομού Αττικής κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ καταγγέλθηκε από επόπτες, εκλογικούς αντιπροσώπους του κινήματός αλλά και εκλογείς ότι στα εκλογικά τμήματα 234 και 237 Κορωπίου του Νομού Αττικής, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας.

Καταγγελίες και από την "Χρυσή Αυγή" για νοθεία...

Εκατοντάδες καταγγελίες λαμβάνουμε από ολόκληρη τη χώρα, ότι κομματόσκυλα που παριστάνουν τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, δεν δίνουν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στους εκλογείς. Το Κίνημα καλεί όλους τους φίλους και ψηφοφόρους του ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και να μας καταγγέλλουν οποιοδήποτε ανάλογο περιστατικό.

Ήδη οι ομάδες εποπτών της Χρυσής Αυγής έχουν επισκεφθεί εκατοντάδες εκλογικά κέντρα, ελέγχουν τις ατασθαλίες και διαφυλάσσουν τη νομιμότητα της διαδικασίας. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι υπεύθυνοι για τις λαθροχειρίες “μαζεύονται” όταν υπάρχει αντίδραση εκ μέρους των εκλογέων και των εποπτών του κόμματος.

Ενδεικτικά αναφέρουμε στοιχεία εκλογικών τμημάτων όπου επιχειρήθηκε νοθεία εις βάρος μας: 732 ΕΤ Αθηνών (Βαφειοχωρίου 25), 697 Ε.Τ. (Κυψέλης και Παξών), 1208 ΕΤ Περιστέρι (Μ. Αλεξάνδρου 7), 1072 ΕΤ (9ο Γυμνάσιο Περιστερίου), 415 ΕΤ (Κηφισού 24), 611 ΕΤ (Ουράνη και Καραθεοδωρή), 599 ΕΤ Γαλατσίου, 792 ΕΤ (Μομφεράτου και Βαρβάκη), 525 ΕΤ (6ο Γυμνάσιο Γαλατσίου) κ.ο.κ.

Δίνουμε όλοι το παρόν στα εκλογικά τμήματα και προασπίζουμε τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μας. Η σημερινή μέρα θα σημάνει μία τεράστια Νίκη για το Εθνικιστικό Κίνημα!

Μαρτυρία απλού πολίτη

Δεν ψήφισα Χρυσή Αυγή.Πρέπει όμως να πω ότι απο τα ψηφοδέλτια που μου έδωσε η εφορευτική έλειπε το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.

Είπα στην υπεύθυνη του τμήματος ότι μου λείπει ψηφοδέλτιο (όχι ποιο) και αμέσως πήρε πίσω όλον τον πάκο που μου είχε δώσει

(25 ψηφοδέλτια = Α Θεσ/νίκης) και μου έδωσε νέο πακέτο (25 + 1 λευκό) .

Δεν έδωσα συνέχεια στο θέμα. Θεώρησα ότι ήταν ανθρώπινο λάθος.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σε αυτα τα τμηματα ετυχε να το προσεξουν. Φαντασου ποσα αλλα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]