Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βολές Πάγκαλου κατά Βενιζέλου μετά τα πρώτα exit polls - Υπό διάλυση το... "μαγαζί";

Άρχισαν τα... όργανα στο ΠΑΣΟΚ μετά τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έριξε πρώτος βολές κατά του Ευ. Βενιζέλου ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να έχει μιλήσει για κυβερνητική συνεργασία με τη ΝΔ μόνο με ποσοστό άνω του 51%.

«Κανείς δεν μου ανέθεσε να κάνω κάτι στις εκλογές και δεν μπορούσα να πηγαίνω πάνω κάτω την Ιπποκράτους», είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος στη ΝΕΤ και πρόσθεσε οτι «η πραγματικότητα που προκύπτει είναι οτι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμιά κυβέρνηση». Είπε ακόμη οτι «δεν καταλαβαίνω γιατί καποιος είπε οτι πρέπει να υπάρχει ανω του 50% για τη συγκρότηση κυβέρνησης».

«Ο θυμός δε λύνει τα προβλήματα διακυβέρνησης μιας χώρας», είπε ο κ. Πάγκαλος, αναφερόμενος στα αποτελέσματα του exit poll.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο ενας χοντρος τα χωνει στος αλλο χοντρο. παγγαλε με την συγκρατημενη υποταγη σας στους Ληστες της Πατριδας μου, μου καταστρεψατε το Παρων μου και το σπουδαιοτερο, το Μελλον του παιδιου μου. Δεν σου Δινω το δικαιωμα να μιλας για την πατριδα μας σε αυτη την αρρωστη κατασταη που εισαι (ψυχολογικα, πνευματικα, σωματικα, Ιδεολογικα, Πατριωτικα, κ.α.). Καλλυτερα να πας στην Γαλλια στο Γραφειο σου και να μην ξαναμιλησεις για την Ελλαδα που κατεστρεψες Εσυ και οι Επαγγελαματιες Πολιτικοι τα τελευταια 40 χρονια. Πουλησατε την αξιοπρεπεια μου, σαν Ελληνας, αλλα θα την ξαναχτισω στην χωρα που ζω (Αυστραλια). Δεν θα σταματησω να μιλαω για κενους ανθρωπυς σαν εσενα οσπου η Συνελληνες βαλλουν ενα τελος σε πουλημενους πολιτικους σαν του λογου σου.
    Κωστας Αυστραλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]