Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο λαός μίλησε... και οι πολιτικοί άρχισαν να τρέμουν


Τι δείχνουν τα πρώτα exit polls

Ετοιμαζόμαστε για βραδιά θρίλερ

Καθοριστικές πολιτικές εξελίξεις προοιωνίζουν τα πρώτα αποτελέσματα σύμφωνα με τα exit polls, για τις εκλογές του 2012 καθώς ο ελληνικός λαός εμφανίζεται αποφασισμένος να αλλάξει εποχή παίρνοντας το μεγάλο ρίσκο των αλλαγών στο πολιτικό σκηνικό αλλά και την πολιτική λογική της μεταπολίτευσης.

Πρώτο κόμμα τη Νέα Δημιοκρατία, μεγάλη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ και πάνω από επτά κόμμα στη Βουλή δείχνουν τα exit polls που μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί στις 19:00, την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες.

Στο exit poll των εταιρειών ALCO, MRB, Metron Analysis, Οpinion και ΜΑRC για λογαριασμό των καναλιών ΝΕΤ, Αlpha, ΑΝΤ1 και Μega τα κόμματα λαμβάνουν:

κάντε κλικ πάνω στο γράφημα


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]