Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκτός "απροόπτου"… πάμε σε εκλογές 17 Ιουνίου


Μετά και την τελευταία άκαρπη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στο προεδρικό Μέγαρο και την κατά τα φαινόμενα συνεχιζόμενη μη σύγκλισή τους για τον σχηματισμό μίας κυβέρνησης, όλα δείχνουν πως θα οδηγηθούμε σε νέες εκλογές, οι οποίες και θα ανακοινωθούν αύριο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Επειδή όμως εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε γέλασε, κι επειδή οι εκλογές θα σημάνουν την εξαφάνιση από το κέντρο λήψης αποφάσεων των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τα οποία και θα αναγκαστούν να βρεθούν αντιμέτωπα με την χλεύη (ή και την οργή) των Ελλήνων πολιτών λόγω και των νέων μέτρων που θα ξεκινήσουν από τον Ιούνιο, δεν πρέπει να αισθανόμαστε και τόσο βέβαιοι για τις εκλογές, τουλάχιστον μέχρι αυτές να προκηρυχθούν και επισήμως.

Μέχρι τότε, αλλά και μέχρι να ολοκληρωθούν οι επόμενες εκλογές (οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα οριστούν για τις 17 Ιουνίου), ας κρατάμε μικρό καλάθι και ας αρχίσουμε να μετράμε «τυχαία περιστατικά» που θα μας αποσπάσουν την προσοχή μας από τον πραγματικό πολιτικό λόγο (ο οποίος θα επιχειρηθεί να αποσοβηθεί παντελώς).

Έτσι, μέχρι να γίνουν εκλογές, θα μάθουμε νέα σκάνδαλα, θα επιχειρηθεί να ανασυρθεί –με την δέουσα ασφάλεια φυσικά- μέχρι και το θέμα ειδικού δικαστηρίου για τον Γ. Παπανδρέου και τον Γ. Παπακωνσταντίνου, θα απειληθούμε σε καθημερινή βάση με έξοδο από το ευρώ, θα μας περάσουν εικόνες απόλυτης εξαθλίωσης εάν τολμήσουμε να στείλουμε στον κάλαθο των αχρήστων όλους αυτούς τους «ταγούς», θα ακούσουμε μέχρι και για επερχόμενο πραξικόπημα λόγω ακυβερνησίας, θα απειληθούμε ίσως και με «θερμό επεισόδιο» επειδή οι Τούρκοι θα βρούνε ιδανική ευκαιρία για να μας χτυπήσουν, θα… θα… θα…

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα αποτελέσει ένα ιδιαίτερο χρονικό σημείο εκμαυλισμού της αλήθειας, εξαφάνισης της πραγματικότητας και απειλών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με «συντονισμένα πυρά» όλων των συνεργατών και υπαλλήλων της τρόικας, του Σόρος και της Trilaterall. Για όλους εμάς, όμως, θα είναι ένα κρίσιμο χρονικό σημείο προετοιμασίας για τα όσα έχουν αποφασίσει για εμάς, χωρίς εμάς, όλοι αυτοί οι ανεπάγγελτοι επαγγελματίες πολιτικοί, οι οποίοι είναι οι υπεύθυνοι για όλα όσα –τραγικά- συμβαίνουν και για όλα όσα –τραγικότερα- θα συμβούν.


ΥΓ: Όποιος θέλει να γράψει βιβλίο για «πρακτικές εφαρμογές χειραγώγησης πλήθους, με χρήση γκρίζας προπαγάνδας και άλλων μέσων», καλό θα είναι να αρχίσει να κρατάει σημειώσεις. Το «πείραμα» συνεχίζεται και απαιτεί τον θάνατο του «πειραματόζωου»…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Χρόνος δεν υπάρχει... όμως κάποιοι, από ΟΛΟ το πολιτικό φάσμα, που βάζουν την Ελλάδα πάνω από την Ευρώπη (εάν αυτή δεν εγγυάται την Ελλάδα) ας κάνουν ένα βήμα εμπρός..είναι ιστορικό προσκλητήριο, ο λαός θα αντιδράσει με θετικό ένστικτο εάν δει γενική πανστρατιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]