Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

[VIDEO] Παρέμβαση Πάνου Καμμένου στην ΝΕΤ. Διαψεύδει την εγκυρότητα των εγγράφων που παρουσιάζουν να θέτει όρους για συγκυβέρνηση


Διαψεύδει μέχρι αυτή την ώρα ο Πάνος Καμμένος ότι παρέδωσε στην Προεδρία της Δημοκρατίας έγγραφο σύμφωνα με το οποίο εάν τεθεί ζήτημα εθνικής ανάγκης θα δώσει υπό προϋποθέσεις ψήφο ανοχής για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λίγων μηνών στην όποια κυβέρνηση σχηματιστεί από τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις.

Παράλληλα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, διέψευσε τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τη ΝΕΤ υποστηρίζοντας ότι είναι προϊόν της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αντέδρασε έντονα στην δημοσιοποίηση του εγγράφου, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δικό του και κάνοντας λόγο για προβοκάτσια εις βάρος του κόμματος του.

Η Προεδρία της Δημοκρατίας επιμένει ότι το εν λόγω έγγραφο παραδόθηκε από τον Πάνο Καμμένο στον Κάρολο Παπούλια κατά τη συνάντησή τους την Κυριακή, με την παράκληση να ενημερωθούν σχετικά τα υπόλοιπα κόμματα. Το non paper εστάλη από την Προεδρία της Δημοκρατίας στα κόμματα, τη Δευτέρα.

Το έγγραφο διέρρευσε και δημοσιοποιείται από το enikos.gr και προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι στη δεύτερη σελίδα, όπου υπό τον τίτλο «Σενάριο Β» ο Πάνος Καμμένος φέρεται να ζητά να ορίσει ο ίδιος την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για να δώσει την ανοχή του σε οικουμενική κυβέρνηση.


.

Πηγή
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τα ιδιωτικά ΜΜΕ, ιδιοκτησίας μεγαλοεπιχειρηματιών μας φλομώνουν στο ψέμα και την προπαγάνδα. Και στην κρατική τηλεόραση, που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ, προσλαμβάνουν τις συζύγους των μεγαλοεπιχειρηματιών να μας φλομώνουν στο ψέμα!
    ΝΤΡΟΠΗ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΤΑΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαι σιγουρος οτι ειναι πλαστογραφια ; Και απο ποιον ;
    Γιατι δεν καλεσε επι τοπου καποιον δικαστικο ;
    Γιατι δεν εκανε τον κοσμο ανω κατω ;
    Διοτι αν η προεδρικη δημοκρατια εκανε πλαστογραφια , ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ .
    Αλλα κατι μου θυμιζη αυτο ... ολα (ακομη και νεκροι) θα τα κανουμε για την Πατριδα .
    Και οι πρασινοι γι'αυτο μας εσωσαν και οι γαλαζιοι , το ιδιο ....ελπιζω να ειναι κατι αλλο και να μην μας σωση και ο καμμενος με τους αλλους δωσιλογους (με υπογραφη , μαλιστα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]