Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ενός λεπτού σιγή για τον... παλαιο-δικομματισμό!


Του Αυγερινού Κ.Χατζηχρυσού*

Σήμερα τα κόμματα του δικομματισμού και οι πλασιέ των μνημονίων παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά, είναι τέτοιος ο πανικός τους, που πλέον αντιπαρέρχονται κάθε έννοια φερεγγυότητας και δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Μεταδίδουν ο,τι να 'ναι, όπως να 'ναι κι ο,τι πιάσουν.

Εχουν βάλει την χώρα στα πιο επικίνδυνα μονοπάτια, έχουν βάλει την υπογραφή τους σε αίσχη μνημονίων, γνωρίζουν ότι ζούμε σε μια γειτονία πυριτιδαποθήκη κι όμως δεν διστάζουν να παίζουν επι ξηρού ακμής, φοβούμενοι περισσότερο τα ξένα αφεντικά τους, παρά την οργή του λαού, που υποτίθεται ότι υπηρετούν κι αντιπροσωπεύουν.

Κανείς δεν είπε ότι θα φύγουν εύκολα, αλλά θα φύγουν, είναι στο χέρι σας, είναι στο χέρι μας, είναι το καθήκον μας.

Το "χρωστάμε εις όσους ήρθαν. πέρασαν, θα ρθούνε, θα περάσουν. κριτές θα μας δικάσουν. οι αγέννητοι. Οι νεκροί." (Κωστής Παλαμάς.)"

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε το δικό τους τέλος, να συμπαρασύρει κι εμάς στο δικό μας Ιστορικό τέλος.
Ο Ελληνισμός δεν τους ανήκει, ανήκει στο Εθνος.

* Ο Αυγερινός Χατζηχρυσός είναι έμπορος στο επάγγελμα κι ήταν υποψήφιος στην Β' Πειραιά με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ενώ αρθρογραφεί και στο περιοδικό NEXUS. aygerinos.com

Αφιερωμένο:



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]