Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα πολιτικά σκύβαλα των ΜΜΕ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος

Αμέσως μετά τις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και του εκλογικού αποτελέσματος που συντάραξε ολόκληρη την Ευρώπη, σπέρνοντας τον φόβο στο Ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα των κερδοσκόπων-τοκογλύφων που προσπαθούν να μετατρέψουν σε προτεκτοράτο τους την πατρίδα μας, τα υποταγμένα στους νταβατζήδες του μεγάλου κεφαλαίου και της διαπλοκής, Ελληνικά ΜΜΕ της προπαγάνδας και της ευνουχισμένης ενημέρωσης του Ελληνικού λαού, έχουν αναλάβει εργολαβικά την ανασύνταξη του σάπιου πολιτικού κατεστημένου-συστήματος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια κατατρομοκράτησης του Ελληνικού λαού, για την έξοδο της χώρας από το ευρώ και την επιστροφή της στη δραχμή. Μπροστάρηδες αυτής της εργολαβίας, όλοι οι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι που «υπηρετούν» έναντι αδράς αμοιβής, ως μισθοφόροι τα κατά καιρούς προστάγματα και τα συμφέροντα του συστήματος που προσδοκά αργά ή γρήγορα την επιβολή της νέας τάξεως πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης.

Στις πρόσφατες λοιπόν, εκλογές ο Ελληνικός λαός ψήφισε δημοκρατικότατα και με αυξημένη περίσκεψη αντιλαμβανόμενος την σπουδαιότητα αυτών των εκλογών. Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών οδήγησε στο Ελληνικό κοινοβούλιο, τον Ναό της Δημοκρατίας, επτά κόμματα. Ανέδειξε νικητές της εκλογικής αναμέτρησης, τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και την «Χρυσή Αυγή».

Από τα παραπάνω κόμματα, την «Χρυσή Αυγή» την ψήφισαν 440.921 συνέλληνες ψηφοφόροι, δηλαδή ποσοστό 6,97% των έγκυρων ψηφοδελτίων της επικράτειας και κατέλαβε 21 έδρες στην νέα Βουλή των Ελλήνων. Από την στιγμή λοιπόν, που κανένας δεν αμφισβήτησε και δεν αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα, η «Χρυσή Αυγή» είναι ή δεν είναι με την θέληση του Ελληνικού λαού, κομμάτι πλέον, της ενεργής πολιτικής ζωής του τόπου μας, με θεσμικό ρόλο, αποτέλεσμα της λαϊκής εντολής;

Όμως, από την επόμενη των εκλογών άρχισε η εργολαβική παραγωγή λάσπης κατά των τριών αυτών κομμάτων, από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Σε αυτό το πλαίσιο εντάχθηκε και η ενέργεια κάποιων δημοσιογράφων, πρωτοστατούντος του δημοσιογράφου του «Αlpha» του κ. Κοντομηνά, κ. Γιώργου Βλάχου να καθίσει οκλαδόν στην είσοδο του Γραμματέα της «Χρυσής Αυγής», στο Προεδρικό Μέγαρο κατά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της ευρέσεως λύσεως για την διακυβέρνηση της χώρας. Η απρέπεια του κ. Βλάχου και των υπολοίπων που συμμετείχαν σε αυτή την ακραία πολιτική πράξη, είναι μαχαιριά στο στήθος της ευνομούμενης πολιτείας και των θεσμών μιας δημοκρατικής χώρας. Είναι τουλάχιστον κακόγουστες οι δημοσιογραφικές δικαιολογίες πως τάχατες, επιβαλλόταν αυτή η στάση εκ μέρους των δημοσιογράφων, σε αντιστάθμισμα της αναφώνησης από στέλεχος της «Χρυσής Αυγής» του περίφημου πλέον, «εγέρθητι», πριν από τις δηλώσεις του κ. Μιχαλολιάκου, το βράδυ των εκλογών. Και είναι φθηνές δικαιολογίες, γιατί η απρέπεια της «Χρυσής Αυγής» απευθυνόταν σε πολίτες δημοσιογράφους, ενώ αντίθετα η στάση των δημοσιογράφων στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν βάναυση επίθεση κατά των θεσμών και πυροδοτεί την ομαλότητα της ζωής των Ελλήνων πολιτών.

Βέβαια, την ίδια αντίδραση δεν είδαμε να επιδεικνύει, ο ευαίσθητος κ. Βλάχος, όταν οι κυβερνήσεις των κ.κ. Παπανδρέου και Παπαδήμου βίαζαν κατ΄ επανάληψη την Ελληνική κοινωνία χωρίς καμιά «προφύλαξη» και δηλητηρίαζαν το κορμί της με τον θανατηφόρο ιό του AIDS. Όταν περικόπτονταν οι μισθοί και οι συντάξεις, όταν χιλιάδες εργαζόμενοι οδηγούνταν στην ανεργία, όταν έμπαιναν λουκέτα σε χιλιάδες μαγαζιά και ερήμωναν πόλεις ολόκληρες. Όταν λιμοκτονούσαν και αυτοκτονούσαν συμπολίτες μας λόγω της οικονομικής ύφεσης. Όταν έμπαιναν τα χαράτσια και οι φόροι συνεχώς αύξαναν. Όταν απεμπολούνταν τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας. Όταν οι αδίστακτοι κλέφτες αρπάζανε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και των δημόσιων οργανισμών και τα μετέτρεπαν σε ομολογιακά κουρελόχαρτα, κατατρώγοντας το υστέρημα του λαού.

Δεν είδαμε να αντιδρά ο κ. Βλάχος και οι όμοιοί του, όταν στις 12/12/2004 η κ. Μπενάκη, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, επί κυβερνήσεως Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή, προσφωνούσε εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, για την εκλογή του κ. Παπούλια στο ύπατο αξίωμα της χώρας και από χειρογράφου μεταξύ άλλων του ανέφερε: « … Τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης…». Όταν δηλαδή, ο Ελληνικός λαός παρακολουθούσε την παρουσίασή του κ. Παπούλια στο αξίωμα του Προέδρου και κεραυνόπληκτος άκουγε τα εφιαλτικά επιστημονικά σενάρια που του ετοίμαζε η νέα τάξη πραγμάτων, μέλος της οποίας ήταν και εξακολουθεί να είναι ο κ. Πρόεδρος.

Δεν είδαμε να αντιδρά ο κ. Βλάχος και οι όμοιοί του, όταν τον Μάιο του 2010 ο κ. Παπούλιας επικύρωνε την δανειακή διεθνή σύμβαση με το ΔΝΤ, μια ανυπόστατη σύμβαση που είναι αντίθετη στην διεθνή, Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομιμότητα, που παραβιάζει κατάφορα το Ελληνικό Σύνταγμα και που υπέγραψε η προδοτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους δυνάστες του Ελληνικού λαού, τους διεθνείς τοκογλύφους και κερδοσκόπους τραπεζίτες που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία. Όταν αυτός ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επικύρωνε μια σύμβαση που εμπεριέχει πλήθος καταχρηστικών όρων και που για πρώτη φορά στην ιστορία κάνει αναφορά σε κυριαρχικά Εθνικά δικαιώματα του κράτους. Μία σύμβαση που παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές δικαίου. Όταν αυτός ο κ. Παπούλιας, επικύρωνε όλους τους άδικους και αντιλαϊκούς νόμους που έχουν διαρρήξει τον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας και έχουν μετατρέψει ένα μεγάλο μέρος του λαού μας σε νεόπτωχους του μεσοπολέμου. Ταυτόχρονα, το παραγωγικότερο κομμάτι της κοινωνίας μας, οι νέοι, διώχνονται συνειδητά εκτός Ελλάδος, υπό μιας νέας σκληρής μορφής μετανάστευση, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες εργασίας εδώ, που θα εκπληρώσουν τα μελλοντικά τους σχέδια, για μια άνετη διαβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους.

Αιδώς οσφυοκάμπτες γυμνοσάλιαγκες συνεταίροι της υπογραφής του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Το τσουνάμι που ακολουθεί από τον πολιτικό σεισμό της Ελλάδας θα δημιουργήσει δυνατούς τριγμούς και πελώρια ρήγματα στην Ε.Ε. και στις αγορές των κερδοσκόπων που θέλουν να κυβερνήσουν ολόκληρο τον πλανήτη. Το τσουνάμι που ακολουθεί των Εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου, φέρνει κρεμάλες στην πατρίδα μας για να ξεβρομίσει επιτέλους, ο τόπος.

Συνεπώς, οι Έλληνες θα πρέπει να πάψουν να τρομοκρατούνται από τις απειλές της παραπληροφόρησης των υποταγμένων ΜΜΕ, γιατί η Επανάσταση για Ελευθερία και Ισονομία μόλις άρχισε!

Διαβάστε επίσης
http://www.apostoloupanos.gr/index.php/articles/11-esxathlysiopatriotismostwnellhnwn

http://www.apostoloupanos.gr/index.php/articles/125-shmera-eixame-neas-morfhs-diakivernhsh
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πολύ καλά αναφέρονται όλα αυτά.
    Γιατί όμως περιορίζεσθε σε ένα μόνο όνομα.
    Ειναι πολλοί...
    Η άρνηση των δήθεν σουπερ πατριωτών για ένα κόμμα όπως η ΧΑ, που εν πάσει περιπτώσει εξελέγη δημοκρατικά από τον Ελληνικό Λαό, δείχνει ακριβώς αυτό.
    Την πλήρη απέχθειά τους για την Δημοκρατία και την χυδαία νοοτροπία τους, πολιτικών τε και δημοσιογράφων.
    Ντροπή τους, σιγά και μη ντραπούν δηλαδή.
    Έτσι όλοι μαζί πολιτικοί, δημοσιογράφοι και εγκάθετα ΜΜΕ, ένα αισχρό συνοθύλευμα χωρίς ιδανικά και αξίες, μας φτάσανε εδώ που μας φθάσανε.
    Επιπρόσθετα βλέπετε τι γίνεται με τη δήθεν προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης.
    Ανθρωπάρια χωρίς τίποτα , ούτε ιδανικά, ούτε όραμα, ούτε λογική, ούτε αντίληψη της κατάστασης, μονο προδοσίες, ιδεοληψίες, αδιαλαξία, φθόνος, βλακεία, ανικανότητα, μαύρη προπαγάνδα, εκβιασμοί και τρομοκρατία του Λαού, τιποτένιοι και ουσιαστικά ανύπαρκτοι.
    Μόνο πως θα διατηρήσουν / αποκτήσουν την εξουσία τους ενδιαφέρει.
    Που να πάει μπροστά η δόλια η Ελλάδα με όλους αυτούς τους τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως θυμάται ο κος Βλάχος, όταν ήταν πολύ νέος εκεί στην Ρέμβη που έδινε συνέντευξη ο Αντρέας την πρώτη περίοδο, πως αντιμετωπιζόντουσαν οι "δύσκολες" ερωτήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]