Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με… νεκροφόρες υποδέχτηκαν Παπουτσή και Όθωνα στην Αλεξανδρούπολη


Ένα μακάβριας σημειολογίας θέαμα περίμενε τον υπουργό και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.κ. Χρήστο Παπουτσή και Μανώλη Όθωνα με το που πάτησαν το πόδι τους στην Αλεξανδρούπολη για τα εγκαίνια του επιχειρησιακού κέντρου επιτήρησης συνόρων και την κήρυξη έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του φράχτη.

Το πρώτο ... πλάνο της ακριτικής πόλης που αντίκρισαν και μάλιστα πρωινιάτικα, ήταν 4 νεκροφόρες, τις οποίες έβαλαν σε παράταξη οι ιδιοκτήτες γραφείων τελετών της πόλης, διαμαρτυρόμενοι για την υπαγωγή των συγκεκριμένων οχημάτων στην κατηγορία των πολυτελών ΙΧ και όχι σε αυτή των επαγγελματικών όπως ήταν μέχρι πέρσι, με αποτέλεσμα να εξακοντιστεί προς τα πάνω η δαπάνη για τα τέλη κυκλοφορίας.

Ήταν που ήταν γεφύρι της Άρτας ο φράχτης, του κάναν ... μνημόσυνη τελετή πριν ακόμη μπει το πρώτο καρφί.

Ο φράχτης, προορίζεται να στηθεί πάνω σε επτακόσιους τόνους χάλυβα, έξι χιλιάδες κυβικά μέτρα σκυρόδεμα, είκοσι χιλιάδες επτακόσια μέτρα συρματόπλεγμα και χιλιάδες μέτρα λεπιδοφόρου σύρματος.

Σύμφωνα με την εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή το μόνο που καθυστερεί αυτή τη στιγμή την έναρξη των εργασιών είναι οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Μάλιστα σύμφωνα με τις αρχές τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στον ποταμό Έβρο καθώς εκατοντάδες λαθρομετανάστες που προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα. Ωστόσο οι μικρές πλαστικές βάρκες που χρησιμοποιούν σε συνδυασμό με τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είχαν σαν αποτέλεσμα τραγικά περιστατικά. Μέχρι στιγμής, έντεκα λαθρομετανάστες έχουν χάσει τη ζωή τους.

Παράλληλα με την κατασκευή του φράκτη θα λειτουργούν θερμικές κάμερες σε σταθερά σημεία, με απευθείας on line σύνδεση στα κέντρα ελέγχου. Επιπλέον οι αρχές θα εφοδιαστούν με ειδικά οχήματα 4Χ4 για περιπολίες εξοπλισμένα με κάμερες και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμη και ελικόπτερο για εναέρια εποπτεία.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εχουν αρκετους για να διαλυσουν τους Ελληνες και τωρα δηδεν προσπαθουν να φυλαξουν τα συνορα.
    Αυτη ειναι δουλεια του Ελληνικου στρατου . Ολα τα αλλα ειναι παρλαπιπες για τα προβατα .
    Αλλα τι σημασια εχουν αυτα , την ωρα τουτη που οι δωσιλογοι υπογραφουν με τους κατακτητες την καταστροφη του Εθνους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα αυτά τα αξεσουάρ τα διαθέτουν κι άλλοι φράκτες σε άλλες χώρες, κι όμως τους περνούν μια χαρά οι λαθραίοι. Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι καταργήθηκαν άλλα πράγματα, πολύ πιο αποτελεσματικά, για να μπουν στη θέση τους τα γελοία αξεσουάρ. Δεν μας ξεγελάνε. Αν ήταν η χώρα σουρωτήρι τα τελευταία 20 χρόνια, τώρα θα γίνει ξέφραγο αμπέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]