Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αναβάλλονται οι εκλογές;


Χθες τη νύκτα, μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου απέστειλε επιστολή στον κ. Παπαδήμο, με τον οποίο κ. Παπαδήμο ήταν μαζί επί 5ωρο πριν λίγες ώρες, στην οποία επιστολή, μεταξύ των άλλων, προτείνει την αναβολή των βουλευτικών εκλογών μέχρι το τέλος της τετραετίας, δηλαδή για τις 4-10-2013.

Τα ίδια είχε πει περίπου τις προηγούμενες ημέρες και ο κ. Καρατζαφέρης όταν έλεγε ότι θα πρέπει να δοθεί χρόνος στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου για να αποδώσουν τα μέτρα. Τώρα για ποιους θα αποδώσουν αυτό δεν το διευκρίνισε, αλλά είπαμε «η κρίση γεννά ευκαιρίες».

Το περίεργο είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του κ. Σαμαρα. Γιατί άραγε;

Όλοι αντιλαμβανόμαστε, πως αν γίνουν τώρα εκλογές, αμέσως μετά από αυτό το πολιτικό θέατρο που… παίζουν τα κόμματα σε βάρος του λαού, ένα είναι βέβαιο. Ότι θα σαρωθούν από το λαό κόμματα και πολιτικοί. Θα σαρωθεί πλήρως το πολιτικό σύστημα και μαζί του και το κρατικοδίαιτο οικονομικό μοντέλο της μεταπολίτευσης. Επομένως, οι εκλογές μάλλον θα αναβληθούν μέχρι νεωτέρας.

Ο Θεός να λυπηθεί αυτόν τον δύστυχο και ανυπεράσπιστο λαό.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τερμα οι εκλογες στην Ελλαδα , για οσους νομιζαν οτι θα παραδωσουν τα κλεμενα οι αντιπροσωποι των προβατων , ετσι ευκολα .
    Προτιμουν να μας σφαξουν οι φιλοι τους σαν αρνια , παρα να παραδοδουν οι Εφιαλτες.
    Το θεμα ειναι για ποσο θα κρατηση αυτη η αληθινη χουντα και ποσο κακο θα κανει στο Εθνος .
    Ετσι για να καταλαβουν επιτελους οτι οι Συνταγματαρχες , δεν ηταν και τοσο ...χουντικοι που μας τους παρουσιαζαν οι Αρλερκινοι Εθνοπροδοτες κοινοβουλευτικοι ολιγαρχες .
    Τωρα θα δουν ολοι τι αληθεια σημαινει χουντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]