Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ΓΑΠ διέβη τον Ρουβίκωνα και έγινε… αντιμνημονιακός!!


Δεν σας λέγαμε ότι ο ΓΑΠ θα μας τρελάνει όλους και θα αρχίσει να το παίζει… αντιμννημονιακός;

Ο κ. Παπανδρέου λοιπόν… διέβη τον Ρουβίκωνα. Και από αγαπημένο παιδί της τρόικας και της Μέρκελ έγινε μέσα σε λίγες ημέρες σφοδρός πολέμιος του Μνημονίου. Τον ακούγαμε στον Κ.Ο. και δεν το πιστεύαμε. Είπαμε δε μπορεί, τυχαίο θα ήταν ή έκαναν λάθος στα γραπτά. Η ομιλία ήταν μάλλον για τη… Σπίθα του Θεοδωράκη κι όχι για τον ΓΑΠ.

Διαβάζοντας όμως την επιστολή του κ. Παπανδρέου στον Λ. Παπαδήμο με αφορμή τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, καταλάβαμε ότι κάτι τρέχει στο θολωμένο μυαλό του Γιώργου.

Διότι δεν ξέραμε ποιος είναι, αν δεν ζούσαμε δύο χρόνια διακυβέρνησής του θα λέγαμε ότι έχουμε το μεγάλο ηγέτη μπροστά μας και δεν τον βλέπουμε. Τι για την αντίθεσή του στη μείωση του μισθολογικού κόστους διαβάζουμε, τι για νέο μοντέλο ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, τι για διαρθρωτικές αλλαγές που μπορούν να γίνουν άμεσα, τι για μη μείωση των κατώτερων επικουρικών συντάξεων.

Τρομάξαμε μάλιστα ακόμη περισσότερο από τις διαρροές του εκπροσώπου, Π. Μπεγλίτη, ότι ο πρόεδρος είναι αντίθετος στη μείωση 13ου και 14ου μισθού κι ότι έχει έτοιμες προτάσεις να καταθέσει. Επίσης, ότι η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι στάση πατριωτικής ευθύνης κι ότι ο κ. Παπανδρέου επιφυλάχτηκε να απαντήσει αφού πρώτα διαβουλευτεί.

Με λίγα λόγια, θυμήθηκε ξαφνικά ο Παπανδρέου να κάνει αντίσταση στην τρόικα.

Μείναμε έκπληκτοι και αναρωτηθήκαμε. Μήπως το αδικήσαμε το παιδί; Μήπως είμαστε όλοι εμείς λάθος και δεν καταλάβαμε το όραμά του;

Αλλά αφού το παιδί έχει αυτές τις ιδέες και η επιστολή στον Παπαδήμο είναι το νέο του πολιτικό μανιφέστο, θα έπρεπε να τον ρωτήσουμε, αυτή τη φορά σοβαρά: Γιατί κ. Γιώργο δεν τα έκανες δύο χρόνια τώρα; Και γιατί παραιτήθηκες αφού όλα τα έκανε σωστά αλλά δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις το (καταστροφικό) έργο σου;

Όμως, η ίδια του η επιστολή δίνει και την απάντηση. Ο ΓΑΠ εκφράζει τη στήριξή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου και θα ήθελε να συνεχιστεί η θητεία της μέχρι λήξη της τετραετίας που λήγει το 2013.

Τώρα ήρθαμε στα ίσια μας. Να μην κυβερνά ο Γιώργος γιατί τα ξένα αφεντικά του τον έστιψαν σα λεμονόκουπα αλλά να κυβερνήσει ο Λουκάς που είναι ακόμη φρέσκος και πιο… δεκτικός στις εντολές.

Άμοιρη Ελλάδα, γι’ αυτό κατάντησες έτσι. Από κάτι τέτοιους πολιτικούς.

Αριστερός Ψάλτης

Όποιος είναι τόσο μαζοχιστής, ας διαβάσει ολόκληρη της επιστολή εδώ




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ενταξει , αυτος δεν διαβασε , γιατι ειχε τις εντολες του.
    Οι αλλοι ομως ,δεξιοι και αριστεροι, που τον στηριξαν οσο επρεπε για να μας παει στον πατο ;
    διαβασαν και ειπαν οτι ειναι ενταξει ;
    Ουστ ρε , δεξιοι και αριστεροι ψαλτες , ουστ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]