Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί ο Γεωργιάδης συνάντησε τον Χατζηοσμάν;


Μία συνάντηση με πολλά ερωτηματικά πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Α. Γεωργιάδης. Η συνάντηση δεν έγινε με εφοπλιστές, ούτε καν με εκπροσώπους ψαροκάϊκων..., αλλά με τον πρόεδρο της παράνομης "Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Δυτικής Θράκης", κ. Αμέτ Χατζηοσμάν, ο οποίος θεωρείται από τους σκληροπυρηνικούς μειονοτικούς τουρκόφρονες ως ο άτυπος πρωθυπουργός της Θράκης!!! Με παλαιότερες δηλώσεις του ιδίου του κ. Καρατζαφέρη, είχε υπάρξει σαφής διαχωρισμός, αλλά και επιθετική στάση από την πλευρά του ΛΑΟΣ προς τους τουρκόφρονες πράκτορες και υποπρακτορίσκους της Άγκυρας.

Η στάση αυτή του ΛΑΟΣ είχε "πληρωθεί" με μηδενική συλλογή ψήφων από την πλευρά της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη. Ειλικρινά, δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως έχει υπάρξει "κωλοτούμπα" από το ΛΑΟΣ ή από τον κ. Α. Γεωργιάδη, προκειμένου να μπορέσουν να "συλλεχθούν" κάποιοι μουσουλμανικοί ψήφοι στις επόμενες εκλογές.

Είπαμε, οι καιροί είναι δύσκολοι για τους συγκυβερνώντες, αλλά ας μην τους κάνουν δυσκολότερους με τέτοιου είδους επαφές...

Για την συνάντηση μεταξύ Γεωργιάδη - Χατζηοσμάν, μας απέστειλε επιστολή ο Παναγιώτης Αποστόλου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ.

Η επιστολή Αποστόλου

Προς κ. Άδωνη Γεωργιάδη

Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ.

Ενταύθα
06/02/2012

Άδωνη,

Πριν λίγες ημέρες δέχθηκες στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας τον γνωστό, για τις ανθελληνικές θέσεις και δηλώσεις του, μουσουλμάνο βουλευτή Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Αχμέτ Χατζηοσμάν. Ασφαλώς θα γνωρίζεις ότι, ο «κύριος» αυτός είναι εκλεγμένος πρόεδρος της παράνομης (καταργημένης με ανέκκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου), «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης».

Προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί ότι ως Υφυπουργός Ναυτιλίας εκπροσωπείς το Ελληνικό Κράτος και θεωρώ απαράδεκτο, να νομιμοποιείς τις έκνομες δραστηριότητες του βουλευτή Χατζηοσμάν, που σκοπό έχουν την απόσχιση της Δυτικής Θράκης από την Ελλάδα και την ένταξή της στην «μητέρα» Τουρκία, υποδεχόμενος αυτόν υπό την ως άνω ιδιότητά σου.

Με την ευκαιρία αυτή σου θυμίζω την από 4 Απριλίου 2011 (αρ. πρωτοκόλλου 817) επιστολή μου προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Πετσάλνικο, όπου κατήγγειλα τους μουσουλμάνους βουλευτές Δ. Θράκης, Χατζηοσμάν και Μάντατζη και του ζητούσα να λάβει θέση για το ασυμβίβαστο του λειτουργήματος του Έλληνα βουλευτού και συνάμα της συμμετοχής τους στο προεδρείο (πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα) «Τούρκικου» σωματείου, στην Εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης μας. Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένος να καταθέσω πως γι΄ αυτή την επιστολή δεν έπραξες το παραμικρό με την ιδιότητα, τόσο του Γραμματέως Κ.Ε. κοινοβουλευτικού κόμματος, όσο και με την ιδιότητα του Έλληνος βουλευτού, παρότι η επιστολή σου είχε κοινοποιηθεί.

Σου θυμίζω, επίσης, πως με τον προκάτοχό σου Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής, Μιχάλη Βάρδα είχαμε κάνει υπεράνθρωπους αγώνες, ιδιαίτερα στις ευαίσθητες περιοχές της Θράκης και της Μακεδονίας και δεν επιτρέπουμε σε κανένα, αυτούς να τους υπονομεύει, να τους διασύρει και να τους ακυρώνει.

Αν φαντάζεσαι ότι, η περιβολή Υπουργικών και Υφυπουργικών τίτλων, μπορεί να μειώσει ή να μηδενίσει την Εθνική, πατριωτική συλλογική μας συνείδηση, απατάσαι ή πλανάσαι πλάνην οικτράν.

Είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω δημόσια τέτοιες τακτικές και αντιλήψεις σου και σε καλώ υπό την ιδιότητά σου ως Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ., να συγκαλέσεις αυτήν, άμεσα, για να συζητηθεί το προκύψαν μέγιστο ηθικό και Εθνικό ζήτημα, από την υποτελή, επικίνδυνη στάση σου, θέτοντας ταυτόχρονα την παραίτησή σου στην διάθεση της Κεντρικής Επιτροπής.

Παναγιώτης Αποστόλου

Μέλος Κεντρικής επιτροπής ΛΑΟΣ

Πρώην Αναπληρωτής Κ.Ε. ΛΑΟΣ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΑ
    ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
    Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΑΜΑ.
    Τι αλλο να γραψη κανεις για τον λιμοκοντορο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια ειναι η επισημη απαντηση για τον λογο αυτης της υποπτης συναντησης?

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]