Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: "Θα απολογηθείτε στους οικονομικούς εισαγγελείς"


Έντρομος ο Βενιζέλος και το κυβερνητικό επιτελείο, "βλέπουν" την επόμενη ημέρα να έρχεται προς τον μέρος τους με ισοπεδωτικές διαθέσεις...
Δεν θα απολογηθείτε πλέον σε μένα κύριοι της κυβέρνησης, αλλά στους οικονομικούς εισαγγελείς τους οποίους εκβιάζετε και τρομοκρατείτε! Ρωτώ εδώ και δύο χρόνια για τις απόρρητες δαπάνες και δεν τολμάτε να απαντήσετε. Θα απαντήσετε τότε ως ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί!
Αυτά είπε ο Αλέξης Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη μας για την πλήρη στήριξη που έδωσε στους οικονομικούς εισαγγελείς, αλλά και τις πιέσεις για τις οποίες τον ενημέρωσαν. Με ότι αυτό συνεπάγεται, αφού εμείς θεωρούμε δεδομένο ότι ο Τσίπρας έχει στα χέρια του τα ΟΝΟΜΑΤΑ των τραμπούκων πολιτικών και λοιπών “λειτουργών”, που τα παπαγαλάκια των ΜΜ”Ε” διέψευδαν ότι έδωσαν!

Έντρομος στην ανταπάντηση του ο κύριος Βενιζέλος, εγκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, διότι… κατέθεσε στους εισαγγελείς, ξεθάβοντας το σκιάχτρο του “βρώμικου ’89″! Για τέτοιο θράσος μιλάμε.

Το θλιβερό είναι ότι ο Τσίπρας κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για την διαχείριση της κρίσης, κατηγορώντας ευθέως την κυβέρνηση Παπαδήμου ότι είναι αυτή που οδηγεί την χώρα στην άτακτη χρεοκοπία και στην επιστροφή στην δραχμή. Καταλογίζοντας μάλιστα ΔΟΛΟ.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Και βεβαιως θα περασουν ΟΛΟΙ τους απο του Γουδη .
    Αλλα και ο Τσιπρας , ας μην κοιμαται υσυχος .
    Το εγκλημα που εκανε , στηριζοντας και αγκαλιαζοντας τους λαθρεποικους , τοσα χρονια , τον περιμενει στην γωνια....
    Ειπαμε τα ψεματα τελειωσαν . Τιποτα δεν θα μεινη ορθιο .Το παλαιο και σαπιο κατεστημενο , με τις αρλουμποφιλοσοφιες τους , ξεψυχα μαζι με το Εθνος .
    Το Εθνος θα ΑΝΑΣΤΗΘΗ , διοτι ειναι Αθανατο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]