Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήνυμα των Anonymous: Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία!


Πρόκειται για το πρώτο επίσημο χτύπημα της οργάνωσης Anonymous στην Ελλάδα οι οποίοι λένε:
«Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους».
Οι "κυβερνοπειρατές" Anonymous κατηγορούν την Ελλάδα για την ψήφιση του ACTA, νόμου του οποίου όπως υποστηρίζουν οι Anonymous, ενώ υποτίθεται έχει στόχο την «πλαστογραφία» προϊόντων (εμπορικών, CD κ.λπ.), στην πραγματικότητα καλύπτει και δημιουργεί ένα ενιαίο πλαίσιο παγκόσμιας προστασίας και εφαρμογής για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας -από τα μουσικά πνευματικά δικαιώματα μέχρι τα γενόσημα φάρμακα.

Στην επίθεσή τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης προειδοποιούν ότι θα υπάρξει και συνέχεια, «φωτογραφίζοντας» νέα χτυπήματα σε κρατικά sites και δημόσια ΜΜΕ.

Οι κυβερνοπειρατές κατηγορούν την Ελλάδα για την ψήφιση του ACTA, νόμου του οποίου όπως υποστηρίζουν οι Anonymous, ενώ υποτίθεται έχει στόχο την «πλαστογραφία» προϊόντων (εμπορικών, CD κ.λπ.), στην πραγματικότητα καλύπτει και δημιουργεί ένα ενιαίο πλαίσιο παγκόσμιας προστασίας και εφαρμογής για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας -από τα μουσικά πνευματικά δικαιώματα μέχρι τα γενόσημα φάρμακα.

Δείτε ολόκληρο το video



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ελπίζω να μην εκπλαγείτε αν κάποια μερα μάθουμε οτι οι Αnonymous ανήκουν στις μυστικές υπηρεσίες. Κατι σαν τους κουκουλοφόρους μπαχαλάκηδες των διαδηλώσεων που με τις πράξεις τους δίνουν την αφορμή τους λόγους και την αιτία στις κατασταλτικές δυνάμεις για να επέμβουν.
    Το διαδύκτιο είναι Το μεσο διακίνησης πληροφοριών και -προς το παρόν- φαίνεται να μην εχουν τον απόλυτο ελεγχο του.

    Σήμερα που οι τράπεζες τους χρεοκοπούν ολα τα κράτη, που το ΝΑΤΟ βομβαρδίζει 7 χώρες καθε μερα και ετοιμάζεται να μπή στη Συρία και το Ιραν, δεν μπορούν να αγνοήσουν την ελευθερία της πληροφόρησης που προσφέρει το διαδύκτιο και οι δήθεν επιθέσεις σε κρατικά σαϊτς είναι οτι χρειάζεται για τα σχέδια φίμωσης των (ακόμα) ελεύθερων ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]