Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με εκλογές απειλεί ο Παπαδήμος...

  • Φυσικά, οι απειλές του τραπεζοϋπαλλήλου, Λουκά Παπαδήμου, απευθύνονται προς τα κόμματα και τους βουλευτές, οι οποίοι γνωρίζοντας τι θα τους συμβεί εάν γίνουν εκλογές, τρέμουν και μόνο στην ιδέα πως θα βρεθούν έκθετοι μεταξύ των πολιτών, ίσοι προς ίσους...
«Ή υπογράφετε ή αποχωρώ» φέρεται να είναι το μήνυμα Παπαδήμου προς τους πολιτικούς αρχηγούς που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Στο επίκεντρο μπαίνουν τα εργασιακά, αφού οι κοινωνικοί φορείς από τη μια δεν αποφάσισαν αυτά που ήθελε ο Παπαδήμος, ενώ και οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν βάλει τις δικές τους «κόκκινες γραμμές» για τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα.

Ο πρωθυπουργός φέρεται μάλιστα να απειλεί ακόμα και με εκλογές, υποστηρίζοντας ότι αν στην αυριανή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν υπάρξει συμφωνία (και δεν υπογράψουν στις απαιτήσεις της τρόικα) τότε είναι διατεθειμένος να πάρει ..το καπελάκι του και να αποχωρήσει!

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν δεν βρεθεί λύση, να πάει τη Δευτέρα το πρωί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να δώσει εντολή σχηματισμού νέας κυβέρνησης…!

Κάποιος ακολουθεί τις Παπανδρεϊκές πολιτικές ή μας φαίνεται;

Και γιατί απειλεί, Λουκάς Παπαδήμος; Ας τις κάνει τις εκλογές, εάν τολμάει. Ας τις κάνει, για "να δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος" και πόσοι (μαζί με τον ίδιο) θα μπούνε σε κελιά... Και εάν ο πολλά βαρύς Λουκάς νομίζει πως απειλεί, ίσως θα πρέπει να κατανοήσει πως η Δημοκρατία που ο ίδιος βιάζει κάποια μέρα θα τον αντιμετωπίσει ως βιαστή... με όλα τα επακόλουθα για τον ίδιο.

Στο τραίνο που αποφάσισε να μπει ο τραπεζοϋπάλληλος, θα πρέπε να γνωρίζει πως τα εισιτήρια είναι χωρίς επιστροφή... Και ο νοών νοείτω...




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ο μπαρμπα-Λουκάς ο τραπεζίτης ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ όσο ο τελευταίος μας κυβερνούσε. Φαίνεται. Δεν φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν νομίζει ο κλητήρας της Trilateral ότι θα τον αντιμετωπίσουμε διαφορετικά από τους πολιτικούς, ΑΠΑΤΑΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απειλουν και οι τριχες !
    Η γυαλα ραγισε... παπαδημο !
    Σε λιγες ΩΡΕΣ θα σπαση , φουκαρα !
    Ο Ελ-εφαντας θα περαση απο πανω σας , και οπως περναει την μυρμηγκοφωλια και ουτε το καταλαβαινει , παρα μονο τα μυρμηγκια !
    Οποιος θελει ας παραδοθει ΣΗΜΕΡΑ . Αυριο , δεν θα δεχομαστε αιχμαλωτους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]