Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

440.000 ευρώ για… μικρογεύματα των πολιτικών!!!


Προκλητικό διαγωνισμό πέραν πάσης φαντασίας προκήρυξε η Πολεμική Αεροπορία. Ναι, η Πολεμική Αεροπορία, της οποίας ο Γενικός Αρχηγός πρόσφατα δήλωσε πως η άμυνα της χώρας καταρρέει, αφού δεν μπορούν να ικανοποιηθούν οι πάγιες και διαρκείς ανάγκες που μπορούν να εξασφαλίσουν την Ελληνική επικράτεια έναντι οιασδήποτε απειλής.

Την ώρα που ο απλός φορολογούμενος αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα στοιχειώδη του έξοδα και η Πολιτεία ζητά συνεχώς την... κατανόηση των πολιτών, η Πολεμική Αεροπορία αποφάσισε να δώσει το «ευτελές» ποσό των... 440.000 ευρώ για σάντουιτς που θα σερβίρονται στα... VIP σκάφη της, σε διαγωνισμό που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου. Φαίνεται, πως ο κύριος Αβραμόπουλος θεωρεί πρώτιστη ανάγκη να σιτίζονται στα αεροπλάνα οι πολιτικοί που χρησιμοποιούν την Πολεμική Αεροπορία για τις μετακινήσεις τους…!

Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε τον «περιλάλητο» υπουργό Άμυνας, κ. Αβραμόπουλο:

Θεωρείτε πρώτιστη ανάγκη την σίτιση των πολιτικών και όχι την αγορά ανταλλακτικών;

Θεωρείτε σπουδαιότερο να εξασφαλίζετε ποιότητα κατά την διάρκεια των μετακινήσεων των πολιτικών, από το να θερμαίνετε τους χώρους συντήρησης των πολεμικών αεροσκαφών;

Θεωρείτε σημαντικότερο να δίνετε χρήματα για σάντουιτς, κρύα γεύματα ή ποιος ξέρει τι άλλο, από το να καλύψετε άλλες ανάγκες του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας;

Δυστυχώς, η αγ-ΕΛΑΔΑ που αρμέγουν μέχρι και σήμερα, άνθρωποι που δεν φέρουν καμία απολύτως αίσθηση ευθύνης προς την χώρα, πολύ σύντομα θα βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση και φοβόμαστε πως τότε οι ίδιοι πολιτικοί θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας για να… διαφύγουν στο εξωτερικό…




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Κωνσταντὶνε,απευθὺνεις τα ερωτὴματὰ σου στον Αβραμὸπουλο,αλλὰ ο τυπικὰ υπεὺθυνος για την Αεροπορὶα εὶναι ο Α/ΓΕΑ Αντιπτὲραρχος Τσαντηρὰκης.Η δικὴ του υπογραφὴ απαιτεὶται,ἢ κὰποιου υφισταμὲνου του,για να φὰει ο Αβραμὸπουλος το σαντουιτσὰκι του.Για να μην ξεχνιὸμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά. Ας πάρουν "ταπεράκι" απο το σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]