Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να τελειώνουμε με αυτόν, να πάει η χώρα μπροστά


Η ύποπτη επιμονή και αντιδημοκρατική στάση Παπανδρέου για μη άμεση προσφυγή σε εθνικές εκλογές, εγκυμονεί τρομακτικούς κινδύνους!

Τις προάλλες είχα αναφέρει πως δημοψήφισμα, συγκυβερνήσεις, κυβέρνηση προσωπικοτήτων και άλλα τέτοια είναι κουραφέξαλα και φανερώνουν σιχαμερή δολιότητα.

Η τελευταία εξέλιξη είναι το πιο θρασύδειλο, εμετικό και θανάσιμο πλήγμα τόσο εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, η οποία, παράνομα, προσβλητικά και χυδαία υφίσταται τα αισχρά μέτρα μιας κυβέρνησης που μισεί τους ίδιους τους πολίτες της, όσο και εναντίον της ίδιας χώρας, η οποία έχει ξεφτιλιστεί και ξεπουληθεί!

Σήμερα και ο πιο μετριοπαθής πολίτης αυτής της χώρας, σίγουρα θα εξαγριώθηκε από το πολιτικαντισμό του παπανδρεισμού…

Η πασοκική παράταξη, χτισμένη με τα υλικά αρνητών κάθε δημοκρατικής αρχής, οδηγεί τη πατρίδα κατευθείαν στην καταστροφή!

Και δεν υπερβάλλω καθόλου.

Ο Παπανδρέου, σε διατεταγμένη υπηρεσία, βασανίζει και ταλαιπωρεί την χώρα.

Τριάντα ολόκληρα χρόνια, αυτή η παράταξη περιφρονεί τη Δημοκρατία, χλευάζει το Σύνταγμα και πυρπολεί τους θεσμούς.

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε, μια και καλή, από την παράταξη-Τζουμπέ που κάθισε στο σβέρκο της Ελλάδας, καταδυναστεύοντάς την!

Ήρθε η ώρα της γενναιότητας και της τόλμης.

Η κακοδαιμονία της χώρας πρέπει να σταματήσει.

Φτάσαμε στο έσχατο σκαλοπάτι…

Δεν πάει άλλο…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Επιτελους ηλθε η ωρα να ξεμπερδευουμε απο ΟΛΕΣ τις παραταξεις της ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. Λεει ο Ελληνικος λαος.ΕΣΥ; Μονο τους πρασινους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]