Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιούς εξυπηρετεί η αποστασία σήμερα;


Η αποστασία είναι πηγή πολιτικής ανωμαλίας .
Είναι φορέας πολιτικής αστάθειας και απαξιώνει τη δημοκρατία.
Η εγκατάλειψη των πολιτικών μας επιλογών δε δείχνει τίποτε άλλο παρά μέγιστη ανευθυνότητα στις πιο κρίσιμες στιγμές της χώρας.
Και αυτό είναι το επιεικές σενάριο.
Γιατί επίσης δείχνει κραυγαλέο πολιτικό αμοραλισμό.

Τι μας δείχνει η πρόσφατη ιστορία μας;
Που μας οδήγησε η αποστασία του 1967.
Χτες ζήσαμε ένα εφιαλτικό “déjà vu” στους φακέλους του Σκάι.
O
Κωσταντίνος Μητσοτάκης, ο πρεσβύτερος καλεί τους βουλευτές της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ να ρίξουν τον Γεώργιο Παπανδρέου το νεότερο.

Μια νέα αποστασία βρίσκεται σε εξέλιξη.
Να στηρίξουμε τον Πρωθυπουργό της χώρας ενάντια στα άθλια συμφέροντα που χρόνια λυμαίνονται τη χώρα και εκτρέφουν τώρα τους αποστάτες.
Το δημοψήφισμα δεν εξυπηρετεί καμία σκοπιμότητα.
Είναι η πιο καθαρή δημοκρατική διαδικασία.
Αντίθετα, γνωστές σκοπιμότητες και μεγάλα συμφέροντα που έχουν επενδύσει στη χρεοκοπία της χώρας εξυπηρετούν οι κινήσεις των επίδοξων αποστατών.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Κάπου διάβασα νωρίς το πρωί την πρόβλεψη ότι η πιό συχνή λέξη που θα χρησιμοποιήσουν στο εξής οι πασόκοι, είναι η λέξη αποστασία, αποστάτης κλπ. Πραγματικά προφητική αποδείχθηκε αυτή η άποψη. Τα κομματικά κουκιά αν τολμήσουν να εκφράσουν άποψη είναι αποστάτες, ανεύθυνοι, προδότες κλπ.

    Τότε δεν χρειάζεται να πηγαίνουν στη βουλή. Ας ψηφίζουν από τα σπίτια τους ότι λέει ο αρχηγός. Να μειωθούν και τα έξοδά τους και αντίστοιχα οι αποδοχές τους, να κάνουμε και καμμία οικονομία. Ας βάλουν στις θέσεις τους στη βουλή μερικές γλάστρες να μας θυμίζουνε ότι τους ψηφίσαμε.

    Δηλαδή δεν πρέπει οι βουλευτές να εκφράζουν τη βούληση των ψηφοφόρων τους; Αυτή τη στιγμή το πασόκ έχει 14%. Γιατί είναι προδοσία όταν στην βουλή πέσει κάτω από 51%

    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aναγνὼστη,εσὺ το ὲγραψες το κεὶμενο,ἢ κὰποιος ὰλλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε Site, πλάκα μας κάνεις βραδιάτικα? τι μαλακίες είναι αυτά που αναρτάς? Δεν έχω αντίρρηση να βάζεις κα την άποψη του κατηγορούμενου , αλλά όχι όμως και χωρίς εισαγωγικά..Όχι και οι Νενέκοι και οι πράκτορες να μιλούν για αποστασία..Ρε ΟΥΣΤ ανθρωποειδή, που λέγεσται και Σοσιαλιστές..ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη να αφησουν τους γραικυλους να κομματιασουν την Ελλαδα;
    Αποστατης ειναι αυτος που ενω η ηγεσια προσπαθει για το οτι καλυτερο ,αυτοι αποστατουν απο τις γραμμες μαχης.
    Εδω ομως εχουμε προδοτες! Αν μερικοι αντισταθουν,εστω και αργα...ειναι αποστατες;
    Πασοκ ερμηνειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως το δημοψηφισμα θα αποτελει αλλο ενα εκβιαστικο ψευτοδιλημμα των απατεωνων-ρουφιανων που μας κυβερνουν για να φανουν οτι ενδιαφερονται για την αποψη του λαου και οτι δεν τον παραμεριζουν!
    Ανεξαρτητως αποτελεσματος,η Ελλαδα ειτε θα συνεχιζει τον δρομο της εξαθλιωσης μεχρι να μας πεταξουν οι ιδιοι οι Ευρωπαιοι εκτος Ευρωπης,ειτε θα αποδεχθει οτι ολες αυτες οι "θυσιες" εγιναν για το τιποτα και ταυτοχρονως θα αποενοχοποηθει ο ΓΑΠ αφου αποφασισε ο "κυριαρχος λαος".
    Ο καιροσκοπισμος και τυχοδιωκτισμος σε ολο τους το μεγαλειο!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]