Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το δημοψήφισμα έπρεπε να το ανακοινώσει στο Καστελόριζο


Λίγο αργά δεν θυμήθηκε ο πρωθυπουργός το δημοψήφισμα; Απελπιστικά αργά για τη χώρα, το μέλλον της οποίας θέτει πλέον σε κίνδυνο
Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από την ημέρα -που υπάρχουν πολλές πιθανότητες να χακτηριστεί αποφράδα από τους ιστορικούς του μέλλοντος- που ο κ.Παπανδρέου από το πανέμορφο ακριτικό Καστελόριζο μας ανακοίνωσε ότι μπαίνουμε στο “μηχανισμό στήριξης”, στο ΔΝΤ και σ΄ ότι άλλο τέλος πάντων περιείχε εκείνο το “γεμάτο όπλο” που μας έλεγε ότι έχουμε στο τραπέζι,αν θυμάστε.

Εκείνη την ημέρα που όλοι οι Έλληνες πολίτες παγωμένοι άκουγαν τον πρωθυπουργό τους να τους ανακοινώνει το αδιανόητο θα ήταν λογικό να μας πει για δημοψήφισμα.Τώρα πως του ήρθε;

25 μήνες αυτή η κυβέρνηση έχει πάρει όχι απλά ένα γεμάτο όπλο,αλλά ένα πολυβόλο και “εκτελεί” το πληθυσμό της! Τα μέτρα που έχει λάβει έχουν εξοντώσει κυριολεκτικά τις ασθενέστερες τάξεις και έχουν οδηγήσει σε απόγνωση το πιο υγιές κομμάτι της λεγόμενης μεσαίας τάξης.

Έχει βγάλει στον κοινωνικό “ντάκο” τις περισσότερες επαγγελαμτικές ομάδες -δημοσίους υπαλλήλους,στρατιωτικούς,ελεύθερους επαγγελματίες- βάζοντάς τους όλους στο ίδιο τσουβάλι και προσπαθώντας να υποδαυλίσει έναν κοινωνικό εμφύλιο πόλεμο.Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις το κατάφερε.

Κι ενώ έχει κατορθώσει με απίθανους πολιτικούς εκβιασμούς να περάσει και να ξαναπεράσει απίστευτα σκληρά μέτρα ,ενώ μόλις μας παρουσίασε ακόμη μία “συμφωνία σωτηρίας”…θυμήθηκε το δημοψήφισμα!!!

Όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι κάποιος δεν μπορεί παρά να αντιμετωπίσει με απόλυτη καχυποψία την ανακοίνωση Παπανδρέου. Και η εκδοχή ότι απλά προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία είναι ίσως η πιο ήπια.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν μας παραξενεύει ότι ο Εβραίος Γιώργος έκανε την ανακοίνωση για την νέα "κατοχή" της χώρας από το Καστελόριζο.

    Το Καστελόριζο δεν είναι απλά το πιο απομακρυσμένο νησί της Ελλάδας.

    Το Καστελόριζο είναι το πλησιέστερο στο Ισραήλ ελληνικό νησί.

    Δεν μας παραξενεύει επίσης ότι σε όλο το κρίσιμο διάστημα, κατά το οποίο περίμεναν λαϊκή αντίδραση, ο Πρωθυπουργός ταξίδευε σε όλο τον κόσμο.
    Ήταν πιο εύκολο και πιο διακριτικό για τη Μοσάντ να τον προστατεύει εκτός Ελλάδας.

    Τα ταξίδια όμως στο εξωτερικό είχαν και άλλο λόγο που έγιναν και όχι μόνον την ασφάλεια.

    Για λόγους που αφορούν τη μελλοντική του ασφάλεια έκανε αυτά τα ταξίδια.
    Για λόγους που αφορούν το μέλλον, το οποίο θ' ακολουθήσει μετά την "πετυχημένη" πρωθυπουργική καριέρα του. Για λόγους που ίσως να τον αναγκάσουν να κατοικεί εκτός Ελλάδας.
    Γιατί υπάρχουν λόγοι ασφάλειας στην προσπάθειά του να "χτίσει" τη διεθνή του "καριέρα";
    Για να εξασφαλίσει ως άτομο —και με τη βοήθεια βέβαια των εβραϊκής ιδιοκτησίας διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης— την παγκόσμια συμπάθεια εις βάρος του λαού του.
    Εις βάρος του λαού, τον οποίον πρόδωσε για χρήματα. Αυτό είναι το ζητούμενο.
    Εν μέσω μιας παγκόσμιας και πρωτοφανούς δυσφημιστικής εκστρατείας εις βάρος των Ελλήνων ο Giorgo παριστάνει το καλό "παιδί".

    Το καλό "παιδί", το οποίο —"ανύποπτο" και "απονήρευτο" όπως ήταν— ανέλαβε την εξουσία επάνω σε έναν "κακό" λαό.

    -----------------------------------------
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    ΕΑΜ Β
    Η Μοσαντ φυλάγει τον Γιωργάκη τον πιο πολύτιμο Εβραιο στον κόσμο.
    Τον προδότη, που θα δώσει στον Σιωνισμό 300 – ελληνικά - δις ευρώ ή ...τη μισή σχεδόν Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]