Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παραιτείται η κυβέρνηση; Άντε γειά Γιώργο...


Σε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο μετατρέπεται η κυβερνητική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 σήμερα, Τρίτη, μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις και τις δηλώσεις βουλευτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποβληθεί η παραίτηση της κυβέρνησης και να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.

Φοβήθηκαν για... πραξικόπημα!!!

Και άλλο λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Γ. Παπανδρέου προκειμένου να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος. Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες του kentrinews.gr o υπουργός Άμυνας κ. Μπεγλίτης προχώρησε στην εσπευσμένη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ για την καθαίρεση του συνόλου της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων διότι εκφράστηκε ο φόβος στρατιωτικού κινήματος.

Ο κ. Μπεγλίτης, όπως λέγεται, έλαβε την απόφαση αυτή ύστερα από σχετική ενημέρωση που είχε από βουλευτή της Θράκης. Όπως γίνεται κατανοητό κάτι τέτοιο ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας αφού ούτε ως φήμη δεν μεταδόθηκε η παραμικρή διάθεση αξιωματικών όλων των βαθμίδων και όπλων να προχωρήσουν σε μια τέτοια έκνομη κίνηση. Αντιθέτως δεκάδες είναι ήδη οι ανώτατοι αξιωματικοί οι οποίοι εξανίστανται για την προσπάθεια του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος να δημιουργήσει εντυπώσεις προκειμένου να εκβιαστούν πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να αποφευχθεί η πτώση της κυβέρνησης.

Ενδεικτική του κλίματος που θέλει να δημιουργήσει το Μέγαρο Μάξιμου είναι η δήλωση του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Φραγκίσκου Παρασύρη στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι “ο λαός πρέπει να ετοιμαστεί για τα χειρότερα που έρχονται όχι μόνο για τα οικονομικά της χώρας».



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]