Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατακερματισμός της Ελλάδας και άμεση απειλή γεωγραφικής συρρίκνωσής της


Θετικά βλέπει η ΕΕ τη δημιουργία «ειδικών οικονομικών ζωνών» στην Ελλάδα

Σιγά - σιγά φανερώνουν τις διαθέσεις τους οι "εταίροι" μας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν ανοιχτή στη δημιουργία «ειδικών οικονομικών ζωνών» σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση, ως ένα μέσο βελτίωσης των επιχειρηματικών συνθηκών στη χώρα, όπως επισημαίνει ο Ευρωπαίος επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν.

Σε γραπτή του απάντηση προς ερώτημα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ανέφερε πως οι ζώνες, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν εμπορικά προνόμια, αποτελούν μια «ενδιαφέρουσα ιδέα» που ενδέχεται να βοηθήσει τη χώρα να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική, ωστόσο, όπως λέει, δεν έχει συζητηθεί με την ΕΕ ή τις ελληνικές αρχές.

«Πιστεύουμε ότι είναι μία ιδέα, την οποία θα εξετάσουν οι ελληνικές αρχές εφόσον θέλουν να προχωρήσουν με τέτοιες πρωτοβουλίες. Από τη στιγμή που η κυβέρνηση το αποφασίσει, η Κομισιόν είναι έτοιμη να συζητήσει με τις ελληνικές αρχές την πιθανότητα να εφαρμοσθούν στην πράξη αυτές οι ιδέες», σημείωσε.

Μία ειδική οικονομική ζώνη θα απαιτούσε την προσεκτική εξέταση πολιτικών, ρυθμιστικών, φορολογικών και επιχειρηματικών παραγόντων, προσέθεσε.

Αυτά μεταδίδει το "ΔΟΛ" και δυστυχώς πρόκειται για "την κορυφή του παγόβουνου", αφού τίθεται -για πρώτη φορά- ευθέως, το ζητούμενο της Ευρώπης, δηλαδή ο κατακερματισμός της Ελλάδας σε ειδικές ζώνες (φορολογικά, εργασιακά κ.α.), οι οποίες θα σημάνουν πολλά περισσότερα από την κινεζοποίηση των περιοχών αυτών.

Το πρώτο θέμα που θα προκύψει, θα είναι η ασφάλεια των "επενδύσεων" σε αυτές τις περιοχές. Ποιός θα τις αναλάβει; Η Ελληνική Αστυνομία; Φυσικά όχι, αφού οι αστυνομικοί δεν πληρώνονται για να παίζουν τον ρόλο security ιδιωτικών εταιρειών.

Άρα, η φύλαξη των εγκαταστάσεων των γερμανικών επενδύσεων θα δοθεί σε ιδιωτικές εταιρείες...

Αυτές οι εταιρείες φύλαξης θα είναι Ελληνικές ή εισαγόμενες;

Το προσωπικό θα είναι Έλληνες, Ευρωπαίοι ή λαθρομετανάστες;

Και τι "εύρος" επεμβάσεων - παρεμβάσεων, τι ακριβώς αρμοδιότητες θα έχουν οι συγκεκριμένες εταιρείες φύλαξης;

Θα μπορούν να λειτουργούν άτυπα ως αστυνομία, θα μπορούν να ασκούν βία κατά των πολιτών;

Θα έχει δικαίωμα εισόδου και ελέγχου το Ελληνικό κράτος στις εγκαταστάσεις αυτών των επενδύσεων ή θα λειτουργούν σε πλήρη αδιαφάνεια, αποκρύπτοντας πιθανότατα τεράστιους κινδύνους για το περιβάλλον και τους ανθρώπους που θα κατοικούν στις περιοχές αυτές, αλλά και -γενικότερα- στην Ελλάδα;

Οι πρόθυμοι δωρητές γης

Ήδη, κάποιοι περιφερειάρχες (Πελοπονήσου και Αν. Μακεδονίας και Θράκης) έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εισαγωγή των περιφερειών τους στις ειδικές ζώνες. Φυσικά, οι κύριοι αυτοί δεν έχουν εκλεγεί υποσχόμενοι πως θα καταστήσουν τις περιφέρειές τους περιοχές ανοιχτά στρατόπεδα συγκέντρωσης, χωρίς εργασιακά, κοινωνικά ή άλλα δικαιώματα.

Και εάν ο κύριος Τατούλης είναι πρόθυμος να κάνει σκλάβους τους κατοίκους της Πελοπονήσου σε γερμανικές εταιρείες, ο κύριος Γιαννακίδης παίζει με την φωτιά και την αιφνίδια αίτηση ανεξαρτητοποίησης της Θράκης λόγω καταπάτησης ανθρωπίνων, πολιτικών (και άλλων πολλών) δικαιωμάτων. Και η αίτηση ανεξαρτητοποίησης της Θράκης θα γίνει με προσφυγή στα Διεθνή Δικαστήρια. Μόνο που αυτή η αίτηση - στάση δεν θα πραγματοποιηθεί από Έλληνες, αλλά από έμμισθους υπαλλήλους - ανθυποπρακτορίσκους της Τουρκίας. Και η μεν αίτηση θα γίνει αποδεκτή, η Ελλάδα - Ελληνική κυβέρνηση- δεν θα μπορεί να αντιδράσει επειδή θα έχει απωλέσει την εθνική της κυριαρχία και ανεξαρτησία, η δε Θράκη θα περάσει διοικητικά στην Τουρκία (η οποία θα φροντίσει να εμφανιστεί ως εγγυήτρια δύναμη), αφού οι επενδυτικές εταιρείες ενδιαφέρονται μόνο για την παραγωγή και δεν ενδιαφέρονται (και ούτε πρόκειται να ενδιαφερθούν) για καμία κρατική οντότητα.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πριν μερικές ημέρες, τούρκοι επιχειρηματίες είχαν εκδηλώσει σαφέστατα την θετική τους άποψη για την μετατροπή της Θράκης σε "ειδική ζώνη". Ποιός άραγε μπορεί να πεισθεί πως οι Τούρκοι επιχειρηματίες θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, με κόστος μεγαλύτερο από ότι στην Τουρκία; Μόνο αφελείς ή... καλοπληρωμένοι "ελλαδέμποροι" και "γερμανο-τουρκοτσλιάδες". Και, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, δεν είναι καθόλου λίγοι εκείνοι που βρίσκονται στο payroll του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής.

"Καλλικρατικές αφέλειες" και εθνικοί κίνδυνοι

Ένας Δήμαρχος ή ένας Περιφερειάρχης μπορούν να έχουν αφέλεια, αλλά μόνο στα μαλλιά. Όταν εμφανίσουν αφέλεια στα μυαλά, τότε γίνονται επικίνδυνοι και θα πρέπει να απομακρύνονται πάραυτα και με τυπικές διαδικασίες από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών. Για ποιό υπουργείο όμως αναφερόμαστε, όταν αυτό το υπουργείο είναι υπεύθυνο για την δημιουργία του διαβόητου "Καλλικράτη", ο οποίος αποτελεί τον Δούρειο ίππο για όσα δεινά έρχονται καλπάζοντας προς την πατρίδα μας; Ο διαμοιρασμός που επιβλήθηκε με τον "Καλλικράτη" αποτελεί την απαρχή και τον πυλώνα στήριξης για τις "ειδικές επενδυτικές ζώνες"... και η ύπαρξη του συγκεκριμένου τρόπου κατάτμησης της Ελληνικής περιφέρειας είναι βόμβα στα θεμέλια του κράτους, μόνο που κανείς δεν ασχολήθηκε πραγματικά με τις συνέπειες μίας πιθανής (ή πιθανότατης) έκρηξής της...

Εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι γράφουμε. Οι πολιτικοί (κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης) ξέρουν τι προτείνουν; Ξέρουν πως οι αναπτυξιακές τους προτάσεις ενέχουν κινδύνους που σήμερα η χώρα δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει λόγω... υπογραφών του Γιώργου Παπανδρέου και των δεσμεύσεων που έχει λάβει το κυβερνών κόμμα; Όπως και να εξελιχθούν οι "ειδικές ζώνες", το μόνο βέβαιο είναι πως η Δικαιοσύνη πολύ σύντομα θα έχει πολύ δουλειά να κάνει...

Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. θα γινουμε πολλές?
    γιωργο ,ξερεις τιποτα?
    κυριε προεδρε?
    κυριε σαμαρωμενε γατε?
    κυριες και κυριοι,τι γινεται εδω?
    πολυ mas part,ouzo,satan...
    και ολα αυτα εν ονοματι του ελληνικου λαου!
    σκοτωμα θετε,σκοτωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩς ΘΑ ΜΑς ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ Ας ΠΟΥΜΕ ΘΥΣΙΑΖΑΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΑΚΙ...ΒΛΕΠΕ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ..ΑΝ Ας ΠΟΥΜΕ Η ΚΡΗΤΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ..ΒΛΕΠΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ...ΑΝ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ..ΒΛΕΠΕ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ..ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ Κ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑς ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ..ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕς ΜΑς ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥς ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥς ΕΙΤΕ ΤΟΥς ΙΤΑΛΟΥς..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΘΕΟς ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥς ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΚΥΝΔΙΝΟΥς..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΗ ΕΚΦΡΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να διαλυθει το μπουρδελο να παψει να βασανιζεται ο κοσμακης.
    τετοια βασανιστηρια ουτε επι οθωμανικου κρατους τραβαγανε οι ρωμιοι.
    και εαν τοτε ειχαν εναν λογο να επεναστατησουν κατα της πυλης,σημερα εχουν πολλαπλασιους λογους να επαναστατησουν εναντιον της οποιας κυβερνητικης οσποδαριας της αθηναικης συφιλης.
    οσο δεν το κανουν, τοσο το χειροτερο για αυτους και τα παιδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας δάνειζαν χρήματα, για τους ίδιους λόγους που οι τοκογλύφοι δανείζουν τους αφελείς …

    Για να τους αποσπάσουν την περιουσία.

    Η περιουσία του ελληνικού λαού ήταν αυτό που τους ενδιέφερε …

    Η αμύθητης αξίας περιουσία.

    Η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, ο ΟΣΕ, τα ΕΛΠΕ, ο ΟΠΑΠ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, η Αττική Οδός, οι εθνικές οδοί, οι γέφυρες, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα μεταλλεία, τα ορυχεία, τα πετρελαϊκά κοιτάσματα, τα δίκτυα όλων των τύπων και ειδών …
    Ό,τι με άπειρο κόστος, πόνο και κόπο δημιούργησε ο ελληνικός λαός, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του …

    Τις ζωτικές του ανάγκες, που οδηγούν σε ανελαστικές δαπάνες και οι οποίες δαπάνες καθιστούν αυτό το κεφάλαιο όχι μόνον στρατηγικής αξίας, αλλά και τεράστιας χρηματοληπτικής δυνατότητας.

    Αυτό το κεφάλαιο είχαν εξ’ αρχής στο στόχαστρό τους οι τοκογλύφοι και γι' αυτό μας "δάνειζαν" χρήματα …
    Το κεφάλαιο, το οποίο έχουν αρχίσει ν' "αγκαλιάζουν" με τα βρομερά τους "χέρια" …

    Το κεφάλαιο, το οποίο οι σύγχρονοι δωσίλογοι "μεταβίβασαν" ολοκληρωτικά και παράνομα στην προδοτική Ανώνυμη Εταιρεία με το όνομα "Ταμείο Αποκρατικοποιήσεως της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου" …Εντελώς παράνομα, προδοτικά και αντεθνικά.

    Γιατί είμαστε τόσο απόλυτοι στις κατηγορίες μας;
    Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η μεταβίβαση να έγινε εξαιτίας άγνοιας;
    Όχι βέβαια.
    Είναι βέβαιο ότι υπάρχει δόλος και όπου υπάρχει δόλος υπάρχει και έγκλημα.
    Ο δόλος αποκαλύπτεται από τον ίδιο τον τίτλο της δωσιλογικής Εταιρείας.

    Δόλο αποκαλύπτει ο εγκληματικά εσφαλμένος προσδιορισμός τής υπό ιδιωτικοποίηση περιουσίας. "Ιδιωτική Περιουσία του Δημοσίου" την ονομάζουν.

    Ιδιωτική περιουσία του κράτους δεν είναι η ΔΕΗ ή τα Αεροδρόμια της χώρας.

    Ιδιωτική περιουσία του κράτους είναι τα χαρτιά υγείας, οι σφουγγαρίστρες ή οι καρέκλες που δίνουμε σ' αυτό με πλήρη εξουσία πάνω τους να τα κάνει ό,τι θέλει, προκειμένου να μας εξυπηρετήσει ως πολίτες όσο το δυνατόν καλύτερα.

    Ιδιωτική περιουσία του κράτους δεν μπορεί να είναι το δημόσιο κεφάλαιο.
    Το δημόσιο κεφάλαιο είναι περιουσία του λαού και εξουσία πάνω του έχει μόνον ο λαός.

    Μόνον αυτός έχει αρμοδιότητα ν' αποφασίζει για την τύχη αυτής της περιουσίας, είτε άμεσα μέσω δημοψηφισμάτων είτε έμμεσα μέσω της Βουλής των αντιπροσώπων του.

    Εκ των δεδομένων λοιπόν θεωρούμε αυτούς, που το ίδρυσαν, προδότες.

    Ένοχος εσχάτης προδοσίας είναι ο Βενιζέλος, ο οποίος ίδρυσε μια τέτοια Ανώνυμη Εταιρεία και μετέφερε σ' αυτήν τίτλους ιδιοκτησίας της δημόσιας περιουσίας, που του "εμπιστεύτηκε" ο λαός ως Υπουργό Εθνικής Οικονομίας.
    Με τους νόμους περί δοσιλογισμού πρέπει να δικαστεί η διοίκηση και το προσωπικό τής εν λόγω εταιρείας, που πίσω από τις "πλάτες" του ελληνικού λαού συνεργάζεται με τους τοκογλύφους, για να φάει την περιουσία του.

    ==========================================
    Απλές λύσεις για άμεση έξοδο από την κρίση (Α’ μέρος)
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com
    διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκατονταετή ομόλογα σκέφτονται να εκδώσουν …

    Η γενιά αυτή, που, σύμφωνα με τον "πολεμιστή" Βενιζέλο, είναι εκείνη η οποία "πολεμάει" σήμερα …

    Η γενιά του ρεψίματος και της πορδής …

    Η μοναδική γενιά στην ιστορία των Ελλήνων, η οποία έχει αποφασίσει ότι όχι μόνον δεν θα αφήσει κανένα σοβαρό περιουσιακό στοιχείο στις μελλοντικές γενιές Ελλήνων, αλλά θα τους αφήσει χρέη να τη "θυμούνται" εκατό χρόνια μετά.

    Εκατό χρόνια μετά θα πληρώνουν οι μελλοντικές γενιές τη χαλάουα που καθυστερημένα ανακάλυψε η Δαμανάκη.

    Εκατό χρόνια μετά θα πληρώνουν οι Έλληνες τη γκουρμέ κουζίνα, που καθυστερημένα ανακάλυψε ο Βενιζέλος.

    Όταν δεν θα υπάρχει ούτε καν η "σκόνη" από την ύπαρξή τους, οι Έλληνες θα εξακολουθούν να πληρώνουν για το μεγάλο τους "φαγοπότι".
    Θα πληρώνουν τους άχρηστους, οι οποίοι έζησαν ως παράσιτα σε ολόκληρη τη ζωή τους.

    Θα θυμούνται τους άχρηστους χαφιεδοπράκτορες, που, φωνάζοντας "Εδώ Πολυτεχνείο", έφαγαν σε μέσα μια νύκτα "πίστωση" χιλιάδων χρόνων αξιοπρεπούς ιστορίας.

    Θα θυμούνται "θαύματα" του παρελθόντος, όπως θυμούνται οι χριστιανοί τα θαύματα του Χριστού. Θαύματα ακόμα μεγαλύτερα, που θα κάνουν τη μετατροπή του νερού σε κρασί να φαίνεται μικρό κολπάκι.

    Θα θυμούνται το θαύμα να μετατρέπεται το βρομερό αμπέχωνο σε γυαλιστερό Armani. Θα θυμούνται αλητάμπουρες να ξεκινάνε να πίνουν χύμα ρετσίνα και να καταλήγουν μεθυσμένοι με Dom Perignon.

    Θα θυμούνται τριχωτές επαναστάτριες να ξεκινούν τον αγώνα τους με πάνινα ταγάρια και να καταλήγουν θριαμβεύτριες με δερμάτινες τσάντες Hermes.

    -------------------------------------------

    Απλές λύσεις για άμεση έξοδο από την κρίση (Α’ μέρος)
    Μέσα σε λίγες ημέρες μπορεί να σωθεί η Ελλάδα.
    Αρκεί να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να δουν τι συμβαίνει.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com
    διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αρκετά ξεδιάντροποι και ξιπασμένοι ώστε να μας υπενθυμίζουν τις επιδιώξεις τους σε τακτά διαστήματα, μήπως και ξεχαστούμε. Από την Ψαρούδα-Μπενάκη της ΝΔ μέχρι τον τωρινό εμετικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Όλοι τους μιας κοπής προϊόντα από "εταιρείες" μασωνικών / νεοταξικών συμφερόντων. Έχουν συρρικνωθεί οι πασόκοι σε λιγότερο από 12% (αφήστε να μιλάνε για 14 και κάτι - δεν υπάρχει σήμερα Έλληνας που να τους στηρίζει πέρα από τις οικογένειες των εκλεγμένων βουλευτών, δημάρχων κτλ). Και όμως δεν ξεκολλάνε από το σβέρκο μας. Συγκαλούν συνέδρια την ημέρα της εθνικής γιορτής για να περιφρονήσουν το εθνικό μας φρόνημα. Μιλούν ανοιχτά για "παγκόσμια διακυβέρνηση", για "αποκλειστικές οικονομικές ζώνες" και προκαλούν με οποιαδήποτε δήλωσή τους.

    Έχω μια απορία μόνο. Είναι τόσο πεπεισμένοι ότι τίποτε και κανείς δεν θα τους ρίξει (και συνεπώς ηλίθιοι) ή γίνονται αυτές οι προκλήσεις εσκεμμένα ώστε να μας εξοργίσουν και να προκληθεί χάος στη χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λυπάμαι, κλαίω, θλίβομαι! Που όλοι πια τα γνωρίζουμε, τα βλέπουμε να έρχονται, τα συζητούμε και τα γράφουμε, αλλά τα βλέπουμε σαν απαθείς (ή έστω) σαν εξοργισμένοι θεατές! Και τι μ΄αυτό; Θα δούμε λίγο Λαζόπουλο να γελάσουμε με το χάλι μας, θα φάμε καμιά καλή μακαρονάδα, θα ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο και ...θα ξεχάσουμε... Αύριο πάλι η κλάψα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΣ?????θα τους επιτρεψει να τα κανουν ΟΛΑ αυτα ρε φιλε???

    οι Ελληνες παρ'ολα τα προβληματα τους ΔΕΝ ειναι Λιβυη, ουτε Τουρκια.
    το πασοκ μαζι με την λεπρα του Ελληνισμου εβρ_αιοχριστιανικη τουρκοεκκλησια θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Ισως χαθουμε, ΑΛΛΑ δεν θα κανουν περιπατο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]