Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να απομακρυνθεί από την εξουσία, άμεσα!


  • Ανάγκη άμεσης απομάκρυνσης της πολιτικά ανομιμοποίητης, πανικόβλητης και καθημερινά και πιο ατελέσφορης Κυβέρνησης
«Καθώς η απο καιρού πολιτικά ανομιμοποίητη, πανικόβλητη και καθημερινά και πιο ατελέσφορη Κυβέρνηση είναι μεγάλη ανάγκη να απομακρυνθεί αμέσως, πριν ο όλεθρος της εξωτερικής επιβολής μετατραπεί σε εμφύλια κοινωνική σύρραξη, καθήκον του συγκροτημένου πολιτικού συστήματος είναι, κατά την γνώμη μου, είτε συγκρότηση πατριωτικού ήθους Κυβέρνησης Εκτακτης ανάγκης, ή η καθαρή λύση της προσφυγής στις κάλπες, επειδή τα καταιγιδοφόρα κοινωνικά και άλλα νέφη απειλούν με διάλυση την πολιτική και πολιτειακή συγκρότηση της Χώρας.

Ελπίζω καθήκον, φρόνηση και αίσθηση Ιστορικής ευθύνης θα πειθαναγκάσουν τους σε πολιτική ραστώνη αρμόδιους να πράξουν επιτέλους το καθήκον τους».

Ιωάννης Α. Τσουκαλάς
Ευρωβουλευτής


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]