Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Απάτη» χαρακτηρίζουν το δημοψήφισμα οι Βρυξέλλες


Εξοργισμένοι είναι στην Κομισιόν μετά από τις δηλώσεις περί δημοψηφισμάτων - ακόμα και άνθρωποι που είναι κανονικά ήπιων τόνων, αφήνουν την αγανάκτησή τους να ξεχειλίσει. «Είναι μια ακόμη Ελληνική απάτη. Το διακύβευμα του δημοψηφίσματος είναι αν θα πάρετε μερικά ακόμα μέτρα, ή θα τρέχετε με μια πέτρα στο χέρι για να βρείτε ρύζι για το παιδί σας από το σούπερ μάρκετ. Τότε θα γίνετε Αργεντινή» τόνιζαν στελέχη της Κομισιόν.

Πρόσθεσαν επίσης ότι «το ότι υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, δηλαδή πρόβλημα οικονομικής επιβίωσης της Ελλάδας, το γνωρίζαμε. Τώρα ο ίδιος ο πρωθυπουργός θέτει ένα πολιτικό πρόβλημα. Το πολιτικό πρόβλημα της παραμονής της Ελλάδας στο κοινό νόμισμα και την Ε.Ε.».

Ανώτατος κοινοτικός παράγοντας διαβεβαίωνε ότι ουδέποτε ο πρωθυπουργός ή κάποιος συνεργάτης του έθεσε, υπονόησε, ή πρότεινε το να περάσει η δανειακή σύμβαση από δημοψήφισμα: «Δεν είναι δυνατόν μια χώρα που δεν πέρασε την συμμετοχή της στην ένωση και στο κοινό νόμισμα από δημοψήφισμα, να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο για μια δανειακή σύμβαση».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Καλά εσύ τι ζόρι τραβάς και λαχανιασες για να προλάβεις να μας πείς πόσο καταστροφικό είναι το Δημοψήφισμα? Καλά τα αργύρια, Τσάτσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί είναι "ωμός εκβιασμός";
    Έτσι κι αλλιώς κάθε απόφαση έχει και τις συνέπειές της.
    Έτσι είναι κύριοι Έλληνες.
    Δεν θέλετε το κούρεμα 50% του χρέους, με περικοπή των ελλειμμάτων ως αντάλλαγμα;
    Καλώς, αλλά θα πρέπει να ετοιμαστείτε για πλήρη κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, εξαφάνιση μετρητών, αδυναμία πληρωμής μισθών και συντάξεων, πληθωρισμό 50%, έλλειψη πετρελαιοειδών και τροφίμων (πώς θα πληρωθούν οι εισαγωγές;) και τα τρία κακά της μοίρας μας. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, και η ευκαιρία να πάρει ο λαός αποφάσεις με βάση την αποδοχή της πραγματικότητας δεν είναι εκβιασμός. Ένα δημοψήφισμα θα αναγκάσει τους τζάμπα μάγκες να πάρουν θέση και να αντιμετωπίσουν τις ευθύνες τους.
    Σύσσωμη η αντιπολίτευση ωρύεται για εκλογές. Δικαίωμά τους, και καταλαβαίνω γιατί το θέλουν: για να πάρουν ψήφους χωρίς προτάσεις για λύσεις των προβλημάτων της χώρας. Συγγνώμη, αλλά συνταγματικά αποδεκτός τρόπος να πέσει μια κυβέρνηση δεν υπάρχει, εκτός από την απώλεια της δεδηλωμένης. Τα υπόλοιπα είναι συνταγματικές εκτροπές. Διαβάστε λιγάκι το σύνταγμα, δεν βλάπτει. Η κυβέρνηση έχει καθαρό δικαίωμα να ζητήσει δημοψήφισμα για σοβαρό εθνικό ζήτημα. Αν αυτό δεν είναι σοβαρό εθνικό ζήτημα, τότε τι είναι; Ο αριθμός των φάσκελων, μολότωφ, άναρθρων κραυγών, καδρονιών και προσβολών στον εκπρόσωπο του πολιτεύματος δεν μετράει.
    Καιρός να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
    Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη κίνηση του Παπανδρέου που ξεμπροστιάζει και γελοιοποιεί όλη την αντιπολίτευση! Θα βγει νικητής και θα ξεμπροστιάσει όλους τους δημαγωγούς και απατεώνες της αντιπολίτευσης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ώπα, ώπα μεγάλε... πες μας τι πίνεις να μην το παίρνουμε. σε χαλάει πολύ ρε μεγάλε. σου κάνει το μυαλό σκουπίδι. κάτι σαν του ΓΑΠ ας πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που διαβάζω στα σχόλια. Ρε ομορφονιέ, τα διαβάζεις αυτά που γράφεις; Έχεις επικοινωνία με τον εγκέφαλο ή με το παχύ έντερο; Ξεκαθάρισέ το, για να μπορέσουμε να καταλάβουμε κι εμείς πόσο άσχημα χτυπάει η πρασινίλα. Αλήθεια, πόσα σου δίνουν να τα γράφεις αυτά; Αν το κάνεις τζάμπα, τότε υπάρχει πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μια κυβερνηση που εμαθε στους εκβιασμους..& εχει εξοικειωθεί..εχει αποκτησει και καποιους fan.
    Πριν 2 χρονια γιατι δεν το ρωτουσε ?

    εμ ετσι ειναι κυριε ανων.3,17 & 3,15 μετα την μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών..γιατί να μην συνοδεύεται και τον ανάλογο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ..που στα στερνά του ...επιδεικνύει την αντοχή του σε ενα καθολικά ΜΗ ΦΙΛΙΚΟ περιβαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε!!!ΓΡΑΙΚΥΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΠΙΔΙ , η λεξη ΛΕΥΤΕΡΙΑ σου λεει τιποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανωνυμε@1 Νοεμβρίου 2011 3:15 π.μ. θα πουμε το ψωμι ψωμακι και το πετρελαιο πετρελαιακι και αν μεινουμε στο ευρω με την παρουσα συμφωνια.. και αυτο γιατι θα πρεπει απαραιτητα να εχουμε πρωτογενη πλεονασματα, εμεις ως τωρα ειχαμε αρνητικο εμπορικο ισοζυγιο που καλυπτοταν στο τελος της αλυσιδας απο κρατικο δανεισμο, τωρα πλεον ο κρατικος δανεισμος θα ειναι αδυνατος.. αρα και παλι παλαιοπασοκε, ετοιμασου για πεινα και δελτια παροχης του οποιοδηποτε εισαγωμενου αγαθου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολύ φοβαμαι οτι το ελληνικό κράτος αποτελείτε ακόμη απο αγροίκους και το όλο θέμα τού δημοψηφίσματος θα γυρίσει "μπουμερανγκ". θα σου πει μετά θέλεις να φας υπέγραψε, δεν θέλεις, μην το κάνεις. για να σε δώ ρε έλληνα ππου τοσο καίρο βγαίνεις και φωνάζεις να παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου.Απορώ πόσοι απο σας που φωνάζετε τόσο καιρο έχετε τα κάκαλα να ψηφίσετε την καταρρεύση του τραπεζικού συστήματος, εμμέσως και τη δική σας κατάρρευση.. Προσωπικά εγω θα ψηφίσω το χάος γτ έχω και ένα μπαχτσε που μπορω να καλλιεργήσω (αν μου μεινει και αυτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς ολους τους πασοκικους σχολιαστες:

    μην συνεχιζετε την προπαγανδα περι "κουρεματος" ,περι "σεβασμου του συνταγματος",περι "περικοπης ελλειματων" και περι κινδυνολογιων αν δεν αποδεχομαστε τα "σωτηρια μετρα" του ΓΑΠ και των αλλων ρουφιανων!!
    Ας ειναι μονο οι 300 και τα τσιρακια τους στα ΜΜΕ οι δωσιλογοι!!
    Με αυτα που διαμηνυετε οχι απλως (συνεχιζετε να) εξευτελιζεστε,αλλα θα βυθιστειτε κι εσεις μαζι με τους ρουφιανους στα σκατα!!
    Εστω και τωρα,σεβαστειτε τους εαυτους σας!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]