Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζητείται Έλληνας να σώσει τη Θράκη...


  • Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην Θράκη με την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας

  • Γιατί τόσος ραγιαδισμός;

  • Υπόλογη η σημερινή Κυβέρνηση

Η Θράκη αφήνεται στο έλεος του Θεού... Μακάρι να ήταν έτσι. Θα υπήρχε κάποιο έλεος. Δυστυχώς, η Θράκη σήμερα αφήνεται στα χέρια της... Άγκυρας!

Δεν αφουγκράζεστε τις κραυγές αγωνίας που έρχονται από Έλληνες Χριστιανούς, Πομάκους και Ρομά της Θράκης;

Δεν μαθαίνετε τις ενέργειες του Τούρκου Προξένου στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς;

Την τρομερή καταπίεση των Πομάκων, τον εκτουρκισμό με ομαδική περιτομή 71 παιδιών Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης και 50 σε περιοχή Κομοτηνής;

Οι Ρομά δεν έχουν καμιά σχέση με τους Τούρκους. Παραβιάζονται μειονοτικά δικαιώματα. Όλα τα έξοδα και τα τρικούβερτα γλέντια είναι του Προξενείου.

Πόθεν; Πόσο ο Διοικητής της Εθνικής Τραπέζης ελέγχει την Ziraat Bank;

Η Τουρκία στην Θράκη παίζει ελεύθερα τον ρόλο και προστάτη στην μειονότητα. Σε 2,5 μήνες επισκέφθηκαν την Θράκη - Καβάλα - Θεσσαλονίκη με 7ήμερη ανεπίσημη παραμονή εκπρόσωποι της Τουρκικής Κυβέρνησης σε σημαδιακές ημέρες:

Η κ. Ερντογάν με τον υπουργό Επικρατείας (επέβαλε το νεοϊσλαμικό σχήμα στις γυναίκες, την μανδήλα), ο Πρόεδρος της αντιπολίτευσης του Κεμαλικού κόμματος, ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης και ο υπουργός Θρησκευμάτων για τα εγκαίνια τεμένους στο χωριό Αμαξάδες. Όλοι δηλώνουν στους μουσουλμάνους “το Τουρκικό κράτος είναι κοντά σας”.

Το Ελληνικό κράτος τι κάνει για να προστατεύσει τους Πομάκους και Ρομά, να μην υποκύψουν στον εκτουρκισμό;

Γιατί αφήνει τους δυο μουσουλμάνους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να δραστηριοποιούνται ως Τούρκοι βουλευτές του τουρκικού κράτους της Θράκης;

Και τους καλεί ακόμη σε γεύμα ο κ. Πάγκαλος με την κ. Διαμαντοπούλου στην Μ. Βρεττάνια μαζί και τους τρεις μουσουλμάνους δημάρχους, την τελευταία ημέρα του “ραμαζανιού”!

Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην Θράκη με την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας.

Γιατί δεν αντικαταστάθηκε ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή ενώ έληξε η θητεία του; Γιατί δεν ελέγχονται οι ενέργειές του και δρα ανεξέλεγκτα προπαγανδιστικά;

Γιατί οι διορισμένοι μουφτήδες είναι στην αφάνεια και οι ψευτομουφτήδες δρουν ακόμη και στην Αθήνα, στην Ρόδο, στην Κω;

Μέχρι πότε αυτός ο ραγιαδισμός; Φιλία μεταξύ των κρατών δεν υπάρχει, υπάρχει συμφέρον.

48 υπουργοί, διπλάσιοι υφυπουργοί και 20πλάσιοι σύμβουλοι είναι το πολιτικό σύστημα, με πλουσιοπάροχους μισθούς (750.000 αυτοκίνητο), αλόγιστες οι σπατάλες, πετυχαίνουν με την κοινοβουλευτική δικτατορία την προγραμματισμένη εξαθλίωση του Ελληνικού λαού της μεσαίας τάξης.

Οι κατέχοντες παραμένουν ανέγγιχτοι από περικοπές, κανένας δεν διώκεται, κανένας δεν φυλακίζεται, η δικαιοσύνη ελαστική ή και ανύπαρκτη.

Η σημερινή κυβέρνηση είναι υπόλογη της εγκληματικής καταστροφής της Ελλάδος:

Ο αριθμός των ανέργων αυξάνεται αλματωδώς (επιδοτείται η ανεργία αντί της εργασίας), οι νέοι μας με 2-3 πτυχία φεύγουν για ξένες χώρες αναζητώντας εργασία, ο φόρος ιδιοκτησίας (χαράτσι) οδηγεί στη διάλυση της ατομικής ιδιοκτησίας, ο αριθμός λαθρομεταναστών περνά τα 3 εκατ. (8.738 συνελήφθησαν το πρώτο τετράμηνο 2011 στον Έβρο) και η εθνική τραγωδία συνεχίζεται.

Το δημογραφικό με την υπογεννητικότητα και την καθόλου υποστήριξη των πολυτέκνων οδηγούν την Ελλάδα σε χώρα των γερόντων, στα χέρια των μεταναστών.

198 βουλευτές ψήφισαν (την ημέρα της τραγικής επετείου των γεγονότων 5-6 Σεπτεμβρίου 1955 στην Κωνσταντινούπολη) την δημιουργία τεμένους στο Βοτανικό.

Είναι ανιστόρητοι, αδιάφοροι εθνικά, βο(υ)λευτές ή... Ό,τι γίνεται στο τέμενος της Θράκης με την προπαγάνδα, θα γίνονται χειρότερα στην Αθήνα με το νέο κίνημα τον “νεοϊσλαμισμό” (δεν είναι θρησκευτικό) των εκατομ. μουσουλμάνων.

Εφαρμόζουν το δόγμα του Οζάλ “δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από την εδώ μεριά και να τελειώνουμε με αυτούς”.

Βαριές οι υποχρεώσεις που ανέλαβε ο κ. Πρωθυπουργός με το Δ.Ν.Τ., πρέπει να τις εκπληρώσει για να κερδίσει το στοίχημα την ατομική του ανοδική πορεία στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Και η Ελλάδα!!! ας φθάσει στην χρεωκοπία, στο ξεπούλημα!

Προβλέπουν “Αργεντινή”. Υπάρχει προγραμματισμένο δρομολογημένο εθνοκτόνο ξεπούλημα της Ελλάδας. Μας το λένε, σταχυολογώντας λέξεις.

Τα συμφέροντα της κυβερνήσεως του παραλόγου είναι αντίθετα της Ελληνικής κοινωνίας.

Έχουν οργανώσει την χρεωκοπία της Ελλάδος χωρίς ίχνος εθνικής ευαισθησίας, και οι 300 της Βουλής είστε αναξιόπιστοι, συνηγορείτε αδιαμαρτύρητα στην καταστροφή και την διάλυσή της, δεν σας εμπιστευόμαστε με τα μακρόσυρτα ψέμματα μας υποτιμάτε την νοημοσύνη, αλλά και μας ανδρεώνετε το εθνικό μας φρόνημα.

Στην Ελλάδα βρήκαν τους κατάλληλους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν το πείραμα της σιωνιστικής Μπίλντερμπεργκ και της σατανικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Ακολουθούν τα νότια κράτη της Ε.Ε. αλλά αποστρέφονται το Δ.Ν.Τ. για να μη φθάσουν στην δική μας κατάσταση και επέλθει διάλυση της Ευρωζώνης και Ε.Ε.

Συνέλληνες μία είναι η λύση. Να αποχωρήσουν παρ’ αυτά όλοι οι Κυβερνώντες με τους ολέθριους χειρισμούς μαζί και το ΔΝΤ. Δεν είναι μηχανισμός στήριξης αλλά μηχανισμός καταστροφής.

Η Κυβέρνηση αυτή οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή και τους Έλληνες στον Γολγοθά. Με ολέθριες συνέπειες εθνικές, κοινωνικές, οικονομικές, πνευματικές, πολιτικές, πολιτιστικές, δημογραφικές, εδαφικές. Η ίδια η κυβέρνηση επενδύει στην διάλυση αυτής της ίδιας της χώρας.

Ας μείνουμε Έλληνες πτωχοί αλλά έντιμοι και αξιοπρεπείς, ο Ελληνισμός πάλι θα διαπρέψει. Οι εθνοκτόνοι των Ελλήνων με τις υποχθόνιες ενέργειες δεν θα επιτύχουν όσο και αν μας απομυζούν οικονομικά.

Η μάνα Ελλάδα θα καταριέται αυτούς που την οδήγησαν στην καταστροφή και στον παγκόσμιο εμπαιγμό. Γνωρίζουμε, είμαστε υπό κατοχή των Τροϊκανών με την χείριστη δικτατορική Ελληνική Κυβέρνηση.

Οι ενέργειες όμως των Ελλήνων είναι εκ Θεού πολυδύναμες και απρόβλεπτες και “όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες”.

Δεν θα επιτύχουν στον σκοπό τους “άλλαι βουλαί ανθρώπων και άλλα θεός κελεύει”, υπάρχουν απροσδιόριστες δυνάμεις.

Χρειάζεται τόλμη, χρειάζεται θάρρος και η ελπίδα για ζωή γίνεται δύναμη και φλόγα που μεταδίδεται.

Ζητούμε “ΑΝΘΡΩΠΟ” (ως άλλος Διογένης) να σώσει την Ελλάδα, Ελληνο-Ορθόδοξο γνωρίζοντα ιστορία με εθνοπατριδολατρικό φρόνημα και αγάπη στην Ελλάδα και στους Συνέλληνες. Να προτάσσει το συμφέρον της χώρας μας πάνω απ’ όλα.

Να ξαναγυρίσουμε στις ρίζες μας, στον πολιτισμό μας, στην αναγέννηση του Έθνους μας.

Το μέλλον μας ανήκει. Αισιοδοξία, ψυχραιμία και Ελλάδα.

Συνέλληνες, ας αγωνισθούμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο, να σώσουμε ό,τι κερδίσαμε με αγώνες, θυσίες και αξιοπρέπεια.

Ας κρατήσουμε την Ελπίδα μέσα μας “την ψυχή και τον Χριστό και μη φοβάστε” γράφει ο Κοσμάς ο Αιτωλός.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει

και πάλι στην Δόξα τραβά.

Αιμ. Λαδοπούλου

Επ. Πρόεδρος Εν. Κομοτηναίων

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. εχω ακουσει ολα οσα λεγονται για τον μαρμαρωμενο βασιλια και τα πιστευω απολυτα. Πιστεψτε το και σεις μονο αυτος θα μας σωσει, απο τους ζωντανους δεν εχουμε καμια ελπιδα. Κατι ηξερε ο Θεος και τον κραταει τοσα χρονια, ηξερε οτι κανεις δεν θα ηταν αξιος να κυβερνησει αυτο τον τοπο και οτι δεν μπορουν οι ξυπνιοι να κανουν θα το κανουν οι κοιμισμενοι γι`αυτο τους φυλαει ο Θεος. Κααατι ξεεεεεερειει.................!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να πιστεύω ακόμα στην ελληνική ψυχή που δεν υποδουλώνεται. Και σίγουρα πιστεύω στα θαύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κεμάλ και οι Νεότουρκοι των Βαλκανίων —που τον ακολούθησαν στην ελντοραντική ανταλλαγή— μπήκαν στη Μικρά Ασία και στην κυριολεξία θησαύρισαν.

    Αρκεί να δει κάποιος τις αναλογίες και θα καταλάβει τι λέμε. 1.650.000 Τούρκοι υπήκοοι, χριστιανικού θρησκεύματος μοιράστηκαν ως Έλληνες μεταξύ τους το μέρος που τους αντιστοιχούσε στην αντικειμενικά μικρή Ελλάδα, ενώ στην Τουρκία πήγαν 670.000 Έλληνες υπήκοοι, μουσουλμανικού θρησκεύματος, που, ως Τούρκοι, τη μοιράστηκαν σχεδόν μόνοι τους.

    Τη μοιράστηκαν σχεδόν εις βάρος των πάντων και όχι μόνον στον βαθμό που αφορούσε την περιουσία της σχεδόν τριπλάσιας από αυτούς πληθυσμιακής ομάδας των χριστιανών Ελλήνων.

    Εις βάρος όχι μόνον των χριστιανών όλων των εθνικοτήτων, αλλά ακόμα και εις βάρος των γηγενών μουσουλμάνων.

    Ακόμα δηλαδή και ο ίδιος Κεμάλ την προσωπική του περιουσία στην Τουρκία την απέκτησε με την ανταλλαγή.
    Ο φτωχός αστός της Θεσσαλονίκης Κεμάλ έγινε μέσα σε μια νύχτα μεγαλοφεουδάρχης της Μικράς Ασίας.

    -------------------------------------------------
    Η ελληνικότητα της Θράκης και του Αιγαίου είναι η εγγύηση για την τουρκικότητα της Μικράς Ασίας

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Αρχηγός του ΕΑΜ Β’

    διαβαστε και διαδώστε τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή Αιμ. Λαδοπούλου είμαι και εγώ Θράκας με καταγωγή απο το Διδυμότειχο και την Ανατολική Ρωμυλία.Από 4 χρονών ζω στην Αθήνα και 2-3 εβδομάδες το χρόνο επισκέπτομαι τα πάτρια εδάφη.Αν ψάχνεις για Έλληνα πατριώτη στην ΑΘήνα, αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.Η παρακμή είναι διάχυτη σε αυτή τη μεγαλούπολη και η πρόσφατη κρίση την έχει εξαθλιώσει σε πρωτόγνωρη μιζέρια.Η Αθήνα δεν θυμίζει σε τίποτα Ελλάδα, αλλά περισσότερο μοιάζει με το Σικάγο που έχει τύχει να επισκεφτώ.Το κράτος αυτό ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για τη Θράκη και τους Θράκες και πάντα μας έβλεπε ως μία εκτεταμένη παραμεθόριο που η μόνη της ανάπτυξη προέρχεται από τα στρατόπεδα της περιοχής.Οι Θράκες θα δουν άσπρη ημέρα μόνο όταν αποκοπούν από την κυβέρνηση της Αθήνας και διαχειριστούν οι ίδιοι την τύχη τους.Μερικές φορές δεν αρκεί ένα πρόσωπο, αλλά αλλαγή νοοτροπίας και συμμετοχή όλων των πολιτών στα κοινά.Η ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]