Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για ανομία κατηγορεί τον μητροπολίτη Μεσογαίας ο υπουργός Δικαιοσύνης!!!


Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, κατηγόρησε ευθέως τν μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής για ανομία. Αφορμή για την επίθεση, στάθηκε η εγκύκλιος που έστειλε προς το εκκλησίασμά του ο κ.κ Νικόλαος Χατζηνικολάου, με το οποίο καλούσε τους πιστούς να μην πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ. Μάλιστα ο μητροπολίτης έκανε λόγο πως και η πολιτεία έχει υποχρέωση στους ίδιους τους πολίτες της και όχι μόνο στους δανειστές της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εγκύκλιο προς τους πιστούς: «Θα ήθελα λοιπόν να πω σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν την λεγόμενη «έκτακτη εισφορά ακινήτων» να μη φτάσουν σε απόγνωση. Να ξέρουν ότι θα βρεθούμε όλοι ενωμένοι στο πλευρό τους και θα φωνάξουμε μαζί: «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος». Ας καταλάβουν ότι δεν έχουμε. Δεν μπορούμε. Φτάσαμε στα όριά μας, αλλά αρνούμαστε να μας τελειώσουν. Αν αδρανήσουμε δεν θα το καταλάβουν».

Χθες ο κ Παπαϊωάννου, μιλώντας στη ΝΕΤ, κατηγόρησε ευθέως τον μητροπολίτη για ανομία, προτρέποντάς τον μάλιστα, να ασχοληθεί με τα του οίκου του, λέγοντας πως αν θέλει ο μητροπολίτης, ας πληρώσει το ρεύμα στους απόρους.


Σχόλιο ιστολογίου: Επειδή η αναλγησία μηδενικών πολιτικών εσχάτως συναγωνίζεται και την ανθρώπινη αναλγησία που διαθέτουν οι εν λόγω κατοχικοί πολιτικοί, εμείς έχουμε μία απορία προς τον υπουργό Δικαιοσύνης: Η κυβέρνηση τηρεί το Σύνταγμα ή κινείται εκτός όλων όσων ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδας; Ευελπιστούμε πως ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου γνωρίζει τις συνέπειες καταπάτησης του Συντάγματος. Εάν όχι, είναι δεδομένο πως θα τις γνωρίσει αλλά και θα τις βιώσει στον μέγιστο βαθμό.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Ολα εσεις τα κοπροσκυλα ειστε ανομα,καταραμενοι γραικυλοι και συντομα θα εχετε τις τυχες των προσκυνημενων.
    Σαν δηδεν υπουργος δικαιοσυνης, θα ξερεις ασφαλως και την ποινη της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
    Καλη κολαση λοιπον και αφηστε τις φοβερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι ανομοι μιλανε,
    κι οι αγιοι γελανε..
    το τελος δεν αργει
    και ερχεται τραχυ...
    ο αριστερος ληστης πριν πεθανει στο σταυρο,
    κοροιδευε και κατηγορουσε τον Χριστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν ηξερες υπουργε ποσες εκατονταδες χιλιαδες συντασονται υπο τον μητροπολιτη δρν φανταζεσαι θα εκπλαγεις οταν δεις την οργη του κοσμου σου ευχομαι να γλυτωσεις αληθεια στο λεω να προλαβεις να φυγεις ενας φιλος απο τα παλια οταν ακομα ησουν δημοκρατης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο υπουργός Δικαιοσύνης θέλει να έχει στοιχειώδη συνέπεια θα πρέπει να ασχοληθεί λίγο περί ανομίας στα Πανεπιστήμια μας.
    Χαρακτηριστικά παραδείγματα
    http://seg.ece.upatras.gr/Univ/2Rector13May2009.htm
    http://ellinikodimosiopanepistimio.blogspot.com/2011/01/blog-post.html
    http://ellinikodimosiopanepistimio.blogspot.com/2011/09/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]