Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έτοιμο το σχέδιο για τη δημιουργία «ελληνικού ευρώ»

  • Οι Γερμανοί και οι υποτακτικοί τους θέλουν να ολοκληρώσουν το πλιάτσικο
  • Θα είναι υποτιμημένο κατά 20%!!!
Αφού οι απατεώνες την γλίτωσαν με το χρηματιστήριο, την Siemens, τα υποβρύχια κλπ, ετοιμάζονται για να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους. Είναι όμως τόσο σίγουροι ότι θα την γλιτώσουν αυτή την φορά;

Εάν υπάρξει έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, που θα πάνε να ζήσουν τα καθάρματα του μνημονίου; Που θα κρυφτούν οι δημοσιογραφικές βουβουζέλες που από την μία υμνούσαν τον Παπανδρέου και από την άλλη έβγαζαν τα Ευρώ τους στο εξωτερικό;

Που θα εξαϋλωθούν οι βαρώνοι των ΜΜ”Ε”;
Γιατί για τα πράσινα ασπόνδυλα δεν το συζητάμε.
..

Ακόμα και ο δρόμος τους για τα ελικόπτερα θα είναι κλεισμένος. Από αποφασισμένους ανθρώπους, από πολίτες υπεράνω υποψίας. Κάθε Έλληνας θα γίνει μία ασύμμετρη απειλή.

Το άρθρο:

Άκρως επικίνδυνες σκέψεις για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη αρχίζουν να αναπτύσσονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δημιουργώντας σοβαρές αμφιβολίες για το πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι η προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας που επιχειρείται κατά τα τελευταία δύο χρόνια.

Όσο τα δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας δεν χαλιναγωγούνται και η ύφεση εξακολουθεί να κινείται εκτός ελέγχου, τόσο ενισχύονται οι φωνές και οι απόψεις επιφανών οικονομικών αναλυτών και θεσμικών παραγόντων που εισηγούνται την απομάκρυνση της Ελλάδας από το ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Λαρς Φελντ, σύμβουλος της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι «έχουν αρχίσει ξανά οι συζητήσεις για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, γιατί η δημοσιονομική κατάσταση στη χώρα είναι και πάλι πολύ χειρότερη από την προβλεπόμενη». Ο ίδιος μάλιστα τάσσεται, όπως λέει, υπέρ αυτής της προοπτικής.

Στην ίδια λογική και ο σύμβουλος της γαλλικής κυβέρνησης, Ζακ Ντελπλά ξεκαθαρίζει ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί να προχωρήσει σε μεγαλύτερο «κούρεμα» του χρέους της.

«Εάν οι Έλληνες δεν κάνουν μεταρρυθμίσεις, τότε η Ελλάδα θα πρέπει… να αποχωρήσει από το ευρώ. Αυτό θα αποτελέσει την αρχή ενός σπιράλ πληθωρισμού υποτίμησης, που μπορεί να οδηγήσει στη φτώχεια ολόκληρη την Ελλάδα και να αποκόψει την χώρα από την Ε.Ε. για πολλές δεκαετίες».

Μάλιστα, το ζοφερό αυτό σχέδιο φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επεξεργασίας, καθώς στο Βερολίνο και το Παρίσι πολλοί πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη λύση.
Πηγές από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών λένε πως υπάρχει έτοιμο το σχέδιο για τη δημιουργία «ελληνικού ευρώ», το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με το ευρωπαϊκό νόμισμα, αλλά υποτιμημένο κατά 20%.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Η κόπρος του Αυγεία θα καθαρίσει πολύ σύντομα και προπάντως αναίμακτα. Λιγη υπομονή ακόμη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να επεξεργάζονται ανέφικτα σενάρια δείχνει σε τι πανικό βρίσκονται. Γιατί δέχτηκαν να μπει το ΔΝΤ σε χώρες του ευρώ; Πόσο επιπόλαιοι είναι ώστε να μην μπορούν να δουν βραχυπρόθεσμες παρενέργειες; Τυφλωμένοι από το εύκολο κέρδος των υψηλών επιτοκίων συναίνεσαν σε μια πρακτική αδιέξοδη και τώρα προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες. Είστε όλοι για το νηπιαγωγείο, ανεπαρκείς Ευρωπαίοι "ηγέτες", απόλυτο δίκιο είχαν οι Βρετανικές εφημερίδες που σας αποκαλούσαν παιδάκια.
    Ποτέ οι Έλληνες δε σας ζήτησαν δανεικά, ο πράκτορας των ΗΠΑ σας έβαλε τρικλοποδιά και σεις πέσατε. Ας προσέχατε, λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή τι προσπαθείς να μας πείσεις ότι το Εΰρώ είναι η σωτηρία μας και όχι η καταστροφή μας? Με την εισοδό της Ελλάδας μας στο κολοευρώ σας τι πετύχαμε ? την πτώχευση και την διάλυση της όποιας Ελληνικής Βιομηχανίας?

    Ελευθέριος Α ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]