Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κανένα ξένο κράτος δεν πλήρωσε ποτέ για ανέγερση χριστιανικής ορθόδοξης εκκλησίας


Και όμως, η κυβέρνηση Παπανδρέου, μπορεί να αγνοεί την σκληρή πραγματικότητα. Και αυτή η πραγματικότητα δεν έχει να κάνει με την μη κατασκευή χριστιανικών ναών σε μουσουλμανικά κράτη (ή περιοχές), αλλά με την δίωξη, τους βασανισμούς, τους βιασμούς και τις δολοφονίες χριστιανών που τολμούν να ομολογούν την χριστιανική τους πίστη μέσα σε μουσουλμανικά κράτη.

Αφήνοντας στην άκρη την συμπεριφορά των μουσουλμάνων απέναντι στους χριστιανούς, η κυβέρνηση ΓΑΠ τολμά να υλοποιήσει αυτό που ΚΑΝΕΙΣ ποτέ δεν τόλμησε. Δηλαδή, την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ. Η κατασκευή αυτή θα γίνει με έξοδα του Ελληνικού κράτους (λεφτά υπάρχουν άλλωστε, εάν είναι να δίνονται σε δραστηριότητες που δεν αγγίζουν τους γηγενείς κατοίκους της Ελλάδας) και θα κοστίσει περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ. Καμία σκέψη, φυσικά, πως αυτό το ποσό θα μπορούσε να δοθεί για να ανακουφίσει ανάγκες Ελλήνων ανέργων, που έχουν βρεθεί σε δυσχερέστατη θέση λόγω της ανεπάρκειας, της ανικανότητας ή της ικανοποιητικής ανεπάρκειας των Ελλήνων πολιτικών (και φυσικά της κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού).

Την επόμενη Τρίτη, μαζί με το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα, ψηφίζεται -ως τροπολογία- η δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα. Η κατασκευή του τζαμιού έχει ανατεθεί στο Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων και όχι στο Υπουργείο Παιδείας...!

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο προγραμματισμός είναι να ξεκινήσει το έργο σε τέσσερις μήνες, μιας και η συνολική έκταση των κτισμάτων θα είναι μικρότερη από την αρχική. Ωστόσο αυτό είναι μάλλον απίθανο, με δεδομένες τις αντιδράσεις και τις νομικές προσφυγές που θα προκληθούν… και είναι απολύτως λογικό να συμβεί αυτό, αφού οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν να ανεχθούν την επιβάρυνση της κατασκευής του τεμένους, ούτε όμως μπορούν να επιτρέψουν την αμετροεπή πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου, η οποία θέλει να αγνοεί -επί μονίμου βάσεως- την λαϊκή βούληση προκειμένου να ικανοποιήσει την ιδεοληψία και τον ρατσισμό των κυβερνητικών στελεχών εις βάρος των Ελλήνων και έναντι οιουδήποτε εκφράζει στοιχεία Ελληνισμού...

Πριν μερικές ημέρες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες βγήκαν σε πορεία στην Αθήνα και διαμαρτύρονταν προκειμένου να τους δοθεί ΜΑΖΙΚΑ άσυλο και ελληνική ιθαγένεια. Κανείς δεν τους εμπόδισε, κανείς δεν τους χτύπησε... Αντίθετα, χθες 3/9/2011, αστυνομικοί των ΜΑΤ έδιωξαν από την πλατεία Συντάγματος Έλληνες πολίτες χρησιμοποιώντας βία και χημικά... Απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί την ισονομία και την ισοπολιτεία όπως την αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση Παπανδρέου και οι πραιτωριανοί της υπάλληλοι...






Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Φυσικά και δεν έχει γίνει ποτέ να πληρώνει κάποιο κράτος για ελληνικές εκκλησίες! Δολάριο δολάριο μαζεύουν οι Ελληνοαμερικανοί και Ελληνοαυστραλοί για να χτίσουν τις εκκλησίες τους χρόνια τώρα, κι αν δεν το καταφέρουν, καταντούν γιαπιά.

    Θα ξοδέψουν 15 εκατομμύρια οι άθλιοι σάτυροι για ένα τζαμί, τη στιγμή που παίρνουν τη μπουκιά του χαμηλοσυνταξιούχου από το στόμα! Τέτοιο προσκύνημα και χειροφίλημα στη Νέα Τάξη δεν έχει ξαναγίνει σε αυτό τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι "επιστήμονες"- παπαγάλοι - προπαγανδιστές της Νέας Τάξης έχουν προετοιμάσει το έδαφος με πλύση εγκεφάλου του τύπου: "Ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα είναι θρησκευτικός" ή "Ο πόλεμος θα γίνει για το νερό" και διάφορες εναλλακτικές προπαγάνδες.
    Ε, λοιπόν, ο επόμενος πόλεμος θα είναι "Επανάσταση της Ανθρωπότητας ενάντια στους Παγκόσμιους Δυνάστες της". Γιατί δεν μπορεί, κάποτε θα δούμε ότι οι λαοί που σφαγιάζονται στο όνομα της "Δημοκρατίας" είναι πάνω απ' όλα άνθρωποι και μετά μουσουλμάνοι ή βουδιστές ή οτιδήποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]