Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΠΑΣΟΚ, όπως λέμε μία ευτυχισμένη οικογένεια

Τι ωραία σύναξη ήταν αυτή το Σάββατο!!!

Να μου πεις 3 του Σεπτέμβρη ήταν, δεν είναι αυτή όποια και όποια ημερομηνία. Άψογοι όλοι τους.

Ευτυχώς που ο πρωθυπουργός άρχισε την ομιλία του και με το σύντροφοι και συντρόφισσες, συναγωνιστές και συνοδοιπόροι και έτσι θυμηθήκαμε και λίγο από τα παλιά. Τις παλιές καλές εποχές που τότε φορούσαν κάτι φτηνιάρικα ζιβάγκο, όχι σινιέ ρούχα, ήταν αξύριστοι με τα μούσια τους, σήμερα όσοι έχουν ακόμη μούσια είναι για να μας δουλεύουν ή στην κυριολεξία το κάθε μούσι το επιμελείται και ο ανάλογος κομμωτής.

Όχι τρίχες θα λέμε τώρα...

Και ας μην μιλήσουμε και για τα κιλά τους!!!

Βέβαια αν ακουγόταν και το τραγούδι Καλημέρα Ήλιε θα ήταν ακόμη καλύτερα, αλλά τι να γίνει ας είναι καλά η απαγόρευση…

Πάντως κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν και μια συγκέντρωση κομματικών στελεχών στα γνωστά στέκια της πλατείας Κολωνακίου…..

Με την ουσία των λόγων του κ. πρωθυπουργού δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς, όχι γιατί τα είπε άσχημα ή γιατί ενόχλησε κάτι αλλά γιατί είναι ΛΟΓΙΑ. Και ο ελληνικός λαός βαρέθηκε τα λόγια. Θέλει έργα και όχι σαν αυτά που κάνει το κυβερνών κόμμα και τον συνθλίβουν. Υπομένει και δεν αντιδρά, γιατί ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα δεν είναι αντίδραση!

Αλλά για πόσο ακόμη;

Θα το λέμε και θα το επαναλαμβάνουμε μέχρι να βαρεθούν να το ακούνε όλοι οι πολιτικοί.

Πότε θα δει επιτέλους ο λαός έναν απατεώνα στην φυλακή;

Πότε θα δημευτεί μια περιουσία;

Πότε θα σταματήσουν οι απάτες, οι συναλλαγές κάτω από το τραπέζι;

Και μην αρχίσει κανείς τις δικαιολογίες περί γραφειοκρατίες, του συστήματος, κωλυσιεργιών….. Βαρεθήκαμε να τα ακούμε!

Η κάθαρση αρχίζει από το Κίνημα σας κύριε Παπανδρέου.

Επιτέλους κυβερνήστε…

Και αρχίστε με απλά πράγματα για να καταλάβει ο κόσμος αλλά και όλοι οι δικοί σας ότι, τελείωσε το παραμύθι.

Να σας δώσουμε ένα απλό παράδειγμα για άλλη μία φορά;

Ο ΝΥΝ Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Γρηγόρης Τασούλας έχει στην πλάτη του μία δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, όπως έχει γραφεί στα ΜΜΕ και μάλιστα από την Οικονομική Εισαγγελία!!!! Εδώ και μήνες η υπόθεση αυτή….

Τι έχει γίνει; ΤΙΠΟΤΑ! Ο άνθρωπος πρέπει να είναι αθώος, γιατί προέρχεται από ότι ακούγεται από πλούσια οικογένεια, καλή, είναι νέος. Αλλά μπορεί να είναι και ένοχος…..

Δεν μπορεί η Εισαγγελέας κυρία Παπανδρέου να ασκεί διώξεις έτσι για πλάκα.

Δεν μπορεί η προϊσταμένη της κυρία Ράικου να επέτρεψε να σπιλωθεί έστω και με δίωξη ένας πολιτικός του κυβερνώντος κόμματος;

Επομένως, ούτως ή άλλως δεν μπορεί να παραμένει στην θέση του. Και μετά η δίωξη αφορούσε και άλλους 28 ανθρώπους μεταξύ των οποίων και τον νυν Αρχηγό του ΠΣ!!!

Επίσης υπάρχει και η εκκρεμότητα του κυρίου Μαρκογιαννάκη από την Βουλή…. Από τον Μάρτιο και δεν έχει συζητηθεί ακόμη η παραπομπή του για το σκάνδαλο της ενοικίασης των ελικοπτέρων Erickson

Τι να συμβαίνει άραγε;

Καλέ τι να συμβαίνει; Τίποτα, συμπτώσεις είναι όλα…. Όλο θεωρίες συνομωσίας βλέπουμε…. Αλλά να βρε παιδί μου. Και η Νέα Δημοκρατία μούγκα! Μία ποινική δίωξη σε βάρος στελέχους της κυβέρνησης είναι και η ένδειξη του πρώτου σκανδάλου του ΠΑΣΟΚ.

Το ξαναγράφουμε: κανένας εισαγγελέας δεν είναι τρελός να ασκήσει δίωξη σε εν ενεργεία γενικό γραμματέα. Θα το έχει σκεφθεί και θεμελιώσει πολύ καλά αυτό που έκανε!!!

Αλλά μήπως, λέμε μήπως μούγκα η Νέα Δημοκρατία για τον ΓΓ του ΠΑΣΟΚ, μούγκα το ΠΑΣΟΚ για τον Μαρκογιαννάκη, μια και τότε ήταν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία;

Ίσως αυτές οι γραμμές εδώ να σας λύσουν και τις απορίες σας για τα ποσοστά που λαμβάνουν κύριοι πολιτικοί και τα δύο κόμματα στις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν την Κυριακή στον Τύπο.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο ΚΑΝΕΝΑΣ είναι συντριπτικά καλύτερος από όλους σας!!!!!

Μετά λύπης

Διογένης ο Κυνικός
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]