Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως κινδυνεύει η Ελληνική ΑΟΖ και όχι η Κυπριακή;

  • Πού σκοπεύει η Άγκυρα στην ρήξη της με το Ισραήλ;
  • Το επόμενο καίριο βήμα του Ταγίπ Ερντογάν
  • Ένα βολικό θερμό επεισόδιο για τον Γιώργο Παπανδρέου
«Αν τα μέτρα που λάβαμε έως τώρα αποτελούσαν το «Σχέδιο Β», υπάρχει και «σχέδιο Γ» το οποίο θα εφαρμοσθεί κατά στάδια, αναλόγως των εξελίξεων» δήλωσε την Τρίτη, στο περιθώριο της τελετής έναρξης του νέου δικαστικού έτους, ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, δίνοντας έτσι, μετά από λίγα 24ωρα δικής του σιωπής, το σήμα ότι οι κινήσεις εναντίον του Ισραήλ που εξήγγειλε την Παρασκευή ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Αχμέτ Νταβούτογλου δεν είναι παρά η αρχή.

Όποιος όμως πιστεύει πως σκοπός του πανέξυπνου Ταγίπ Ερντογάν είναι να έρθει σε στρατιωτική ρήξη – σύγκρουση με το Τελ Αβίβ, τότε προφανώς είτε δεν γνωρίζει τον τούρκο πρωθυπουργό, είτε δεν έχει «δει» το ευρύτερο πλαίσιο της περιοχής στην οποία φαίνεται να ανεβαίνει η θερμοκρασία μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ.

“Τσαμπουκάς”…αλλά με μέτρο! Αυτός είναι ο Ερντογάν, αυτό είναι το γενικότερο πλαίσιο δράσης της τουρκικής πολιτικής. Αν διαβάσουμε προσεκτικά τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, θα διαπιστώσουμε ότι προσπαθεί να αφήσει ανοιχτή μία έξοδο διαφυγής σ΄ όσα κατά τ΄ άλλα…απειλητικά ανακοινώνει. Ο Τ. Ερντογάν, είναι χαρισματικός και έξυπνος. Δεν μπορεί να μην μετρά ότι αυτή τη στιγμή μία σπασμωδική κίνηση μπορεί να απομονώσει την Τουρκία. Και ίσως γι΄ αυτό όλες οι “απειλές” συμπληρωνόταν με ένα “θα το δούμε”, «θα πράξουμε ανάλογα με τις εξελίξεις» και άλλα σχετικά.

Πού αποσκοπεί λοιπόν η πολιτική του τούρκου πρωθυπουργού; Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν στοχεύει στην στρατιωτική αναμέτρηση, αν και επιλέχθηκε ως τρόπος «πίεσης» προς την πλευρά του Τελ Αβίβ, η επί της θαλάσσης αντιπαράθεση, στην οποία σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία η Τουρκία υπερτερεί (το Ισραήλ όμως δεν μας έχει συνηθίσει να δημοσιοποιεί πλήρως τις στρατιωτικές του δυνάμεις…).

Η κίνηση της Τουρκίας στην γεωπολιτική σκακιέρα της Ανατολικής Μεσογείου (και ιδιαίτερα στο θέμα της ενέργειας), αποσκοπεί στην επίδειξη ισχύος και στην «απειλή» μίας ισχυρής Τουρκίας απέναντι σε ένα πανίσχυρο Ισραήλ. Το κερδισμένο γόητρο του τούρκου πρωθυπουργού είναι δεδομένο (έχει ήδη κερδίσει την συμπάθεια του αραβικού κόσμου), όμως είναι γεγονός πως δεν μπορεί η Άγκυρα να βρεθεί αντιμέτωπη ούτε με την στρατιωτική μηχανή του Ισραήλ, ούτε με τις οικονομικές δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από αυτό, ούτε όμως και απέναντι στην αμερικανική Noble Energy η οποία έχει την απόλυτη στήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης και φυσικά του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού.

Βρίσκεται πράγματι ο Ερντογάν μπροστά σε ένα αδυσώπητο αδιέξοδο; Φυσικά όχι…, αφού ποτέ δεν θα ξεκινούσε κάτι χωρίς να έχει εξασφαλισμένο κέρδος από αυτό. Και το κέρδος θα έρθει στην Τουρκία, τη στιγμή που θα ανακοινώσει την αποχώρησή της από την περιοχή, λόγω σεβασμού απέναντι στο ΝΑΤΟ, λόγω σεβασμού απέναντι στην απαίτηση διατήρησης ειρήνης στην περιοχή… Έτσι, θα εγκαταλειφθεί η «χορογραφία» που βλέπουμε αυτή τη στιγμή και θα υπάρξει το επόμενο βήμα… Και θα πραγματωθεί η αποχώρηση των τουρκικών πολεμικών πλοίων, η οποία θα γίνει στην Ελληνική ΑΟΖ, νότια του Καστελόριζου. Εκεί θα υπάρξει και ανακοίνωση, πως τα τουρκικά πλοία σεβόμενα την φιλία μεταξύ των χωρών, αποχώρησαν και εγκαταστάθηκαν στην τουρκική ΑΟΖ (η Τουρκία έχει ήδη εκδόσει χάρτες βάσει των οποίων αμφισβητεί ευθέως την Ελληνική ΑΟΖ και ταυτόχρονα την οικειοποιείται…!). Με απλά λόγια, η Τουρκία θα ανακοινώσει την «δική» της ΑΟΖ, παραβιάζοντας το Διεθνές Δίκαιο των θαλασσών, αυτή τη φορά εις βάρος της Ελλάδας…!!! Και στο σημείο αυτό, αρχίζουν τα δύσκολα για την ασθμαίνουσα πολιτικά και οικονομικά Ελλάδα…

Τι θα κάνει η κυβέρνηση Παπανδρέου σε μία τέτοια ευθεία πρόκληση; Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, έχει ήδη ανακοινωθεί πως το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό έχει διαταχθεί να προστατεύσει τα Ελληνικά χωρικά ύδατα μέχρι και την υφαλοκρηπίδα… αλλά όχι πέρα από αυτήν! Και φυσικά, άλλο είναι η υφαλοκρηπίδα και άλλο είναι η ΑΟΖ (την οποία δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει η Ελληνική κυβέρνηση!!!). Τι θα πρέπει, λοιπόν, ο Γιώργος Παπανδρέου; Θα ανακοινώσει την αναγνώριση της Ελληνικής ΑΟΖ μετά την Άγκυρα και θα διατάξει τον Ελληνικό Στόλο να κινηθεί προκειμένου να την υπερασπίσει και να διώξει τα τουρκικά πολεμικά πλοία από την Ελληνική ΑΟΖ; Ή μήπως θα προτιμήσει τη γνωστή πολιτική της αδράνειας και ουσιαστικά της απώλειας των εθνικών κεκτημένων και δικαιωμάτων, μέσω εκκίνησης διαλόγου με την Άγκυρα, προκειμένου να εκτονωθεί η «κρίση»;

Τα ερωτήματα που πηγάζουν από μία τέτοια εξέλιξη είναι αδυσώπητα και απαιτούν άνδρες ικανούς να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις. Πράγματι, πόσοι μπορούν να χαρακτηρίσουν ικανό για τέτοιου είδους αποφάσεις τον Γ. Παπανδρέου; Και αν αποφασίσει να ανταπεξέλθει σε ένα θερμό επεισόδιο, αυτό θα το κάνει για να υπερασπίσει τα εθνικά δικαιώματα της Ελλάδας ή για να δημιουργήσει έναν αντιπερισπασμό – αποπροσανατολισμό στο εσωτερικό της χώρας, ικανό μάλιστα να «διαγράψει» όλα όσα σήμερα βαρύνουν την κυβέρνηση και την απειλούν με διάλυση;


ΥΓ: Το κείμενο αυτό αποτελεί «σενάριο» που πολύ πιθανό είναι να το δούμε να γίνεται πράξη.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

  1. βαζω στοιχημα οτι ξερω τι θα κανει ο GAP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χειροτερο ειναι οτι ο λαος δεν χαλαει την ζαχαρενια του για εθνικα θεματα.Εχει παντα προχειρη την καραμελα''εχω τοσα προβληματα στο κεφαλι μου''.
    Το οτι τα περισσοτερα απο αυτα οφειλονται στο ιδιο του το κεφαλι,βεβαιως,το απορριπτει μετα βδελυγμιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με τις εκτιμήσεις σου, Κωνσταντίνε. Κοκορομαχία στήνουν με απώτατους στόχους. Απευχόμαστε την έκβαση αυτή για την ΑΟΖ μας, ελπίζοντας ότι θα γίνουν οι κατάλληλοι χειρισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ.

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ Η ΦΑΚΑ, ΠΡΒΛ. ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ακατανόμαστος και η κλίκα του εν Ελλάδι έχουν ήδη επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η μοιρασιά της Ελληνικής ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών (Ελλάδας-τουρκίας) και το έχουν ήδη προαναφέρει με σχόλια του τύπου "αποφασίσαμε να υπάρξει διαφορετική αναγνώριση χωρικών υδάτων ανά χώρο(υφαλοκρηπίδα ΤΟ ΟΝΌΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΟΖ) σε όλη την επικράτεια ...σας θυμίζει κάτι?

    Έφθασε η ώρα να σας εξηγήσω και το τι ακριβώς εννοούν:

    Στα σχέδια της ΝΤΠ(κατ΄εμέ είναι η παλαιά τάξη)είναι όλη η Μεσόγειος με έδρα την Ιερουσαλήμ το 2014...στον γεωγραφικό αυτό χώρο θα πρέπει ώς Διεθνής Οργανισμός που είναι να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ειρηνική ή όχι ώστε να μείνουν όλες οι πλευρές-χώρες ικανοποιημένες και να δεχθούν με ευχαρίστηση την εφαρμογή των σχεδίων τους στο προσεχές διάστημα(έως και το -2015). Η Ελλάς λοιπόν ευρισκόμενη σε αυτόν τον χώρο θα υποστεί σύντομα την μοιρασιά στο Βόρειο Αιγαίο καθώς η πράσινη ανάπτυξη έχει ήδη δώσει τα χέρια για την απώλεια Ελληνικού εδάφους και όχι στην Θράκη όπως νομίζουν όλοι(εκεί θα προσπαθήσουν να την πάρουν μετά τον πόλεμο)η μοιρασιά θα γίνει σε κάποιο νησί ....διότι όσο και να θέλουν οι ψευτολαλίσαντες πρωτοκλασάτοι κόκορες ...γνωρίζουν ότι οι 'Ελληνες δεν θα δεχθούν την απώλεια εδάφους δίχως πόλεμο και κατά συνέπεια έχουν στήσει ήδη ένα παμπόνηρο σενάριο...εκείνο της εμπλοκής της χώρας σε μικρής έκτασης πόλεμο τον οποίο και θα χάσουμε(αυτό σχεδίασαν) ούτως ώστε να προσέλθουμε σε διαπραγματεύσεις για το σύνολο του Αιγαίου και να ήμαστε και ευχαριστημένοι ότι δεν χάσαμε και περισσότερα....βλέπετε πόσο ωραία προσπαθούν να γλυτώσουν και τις δίκες περί εθνικής προδοσίας?

    1. Ο τούρκος είναι πολύ έξυπνος για να ρισκάρει να χτυπήσει κοντά στην ΑΟΖ της Κύπρου και να χάσει όλα αφού του έχουν υποσχεθεί το μισό Αιγαίο!

    2. ο τούρκος δεν χτυπάει εάν δεν είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα!

    3.ο τούρκος δεν χτυπάει την ημ/νία που ξέρει ότι τον περιμένεις!

    4. Οι Ισραηλινοί θα έχουν τον δικό τους πόλεμο ολόγυρα να δώσουν και δεν θα μπορούν να μας βοηθήσουν τόσο όσο πολλοί πιστεύουν!

    5. Το ΝΑΤΟ θα ασχοληθεί με το Ιράν εκείνη την περίοδο ...βλέπετε τα σχόλια του ομπάμα του σαρκοζί και των υπολοίπων υποτακτικών είναι και η διάλυση της Ευροζώνης βλέπεις(οικονομικός πόλεμος ΗΠΑ - ΕΕ με στρατηγό το ΔΝΤ)

    6. Μόνο η Ρωσσία θα μπορούσε να κάνει κάτι (σε συμφωνία με το ΝΑΤΟ για να μην εκκινήσει τον Γ΄ΠΠ λόγω της Γεωργίας διότι απο εκεί θα πρέπει να περάσει...)


    Δι αυτά ο τούρκος θα χτυπήσει ή λίγο μετά την 20 Οκτωβρίου του 2011 ή κατά τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων του ιδίου έτους... όπου π.χ. η Ελληνική οικουμενική κυβέρνηση θα έχει δηλώσει "Χρεοκοπία και την έξοδο απο το Ευρώ"

    Αυτό εννοούσαν με την φράση " κάντε την κρίση ευκαιρία" για να καταλαβαίνουν οι ψηφοφόροι τους πόσο βλάψανε τα ίδια τους τα παιδιά και όχι μόνο της Ελλάδος αφού καταστρέφουν την Ευροζώνη για λογαριασμό των Αγγλοσαξώνων και την καλύτερη θέση των νομισμάτων τους στο νέο παγκόσμιο νόμισμα που έρχεται ταχέως μετά την τακτοποίηση της Μεσογείου.

    Για όσους πιθανώς να στεναχώρησα θα αναφέρω ότι παρά τα σχέδια της ΝΤΠ για την Ελλάδα την διαφορά δεν θα την κάνει το 99% του σχεδίου παρά το 1% που είναι ο απρόβλεπτος παράγων....της απληστείας κατά την μοιρασιά.

    Τέλος η πόλη θα περιέλθει σε Ελληνικά χέρια το έτος 2017 και αυτό δεν προέρχεται από καμμία προφητεία για όσους έτσι νομίζουν αλλά βάση σχεδίου!
    Δυστυχώς όμως μέχρι τότε θα περάσουμε πολλά και όχι μόνο στην Ελλάδα...και όλα τα τελικά ξεκινάνε σε Παγκόσμιο επίπεδο την 27η Σεπτεμβρίου...

    Να θυμόμαστε ότι η Ελευθερία δεν κερδίζεται με λόγια παρά με πράξεις ....πόσο μάλλον όταν θα αυτό θα πραγματοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο!

    Για τα παραπάνω ...

    ...άς πούμε ότι ένας τρελλός έγραψε περί τρελλών σεναρίων που είχε δεί σε κάποιο όνειρο πρίν χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολα αυτα μας τα ειπαν οι Πατερες της Ορθοδοξης Εκκλησιας,εδω και παρα πολυ καιρο.
    Μονο με μερικες διαφορες οσον αφορα τις ημερομηνιες.
    Εγω θα εμπιστευτω τους Γεροντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γίνονται δεκάδες αναλύσεις την εβδομάδα που μας πέρασε για την κρίση στην Μεσόγειο. Θα συμφωνήσω με τους 2 προηγούμενους ανώνυμους με την μόνη διαφορά ότι ο Θεός στις προφητείες που δίνει, περιγράφει μόνον τα γεγονότα και ΔΕΝ δίνει ποτέ!! χρονικές στιγμές. Αυτή είναι κιόλας και η μεγάλη μαγεία των προφητειών.

    Το άρθρο είναι καλό και σε διαφορετικό φόντο αλλά παραβλέπει τον παράγοντα Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό που είναι ισχυρότερο του Τουρκικού. Συνεπώς, ο Τούρκος θα σκεφθεί πολύ να χτυπήσει στο Αιγαίο. Ακόμα και αν χτυπήσει όμως, θα προβλέπει την ισχνή αντίδραση του Παπανδρέου. Τι θα συμβεί όμως, αν οι έμπειροι ανώτατοι αξιωματικοί της Αεροπορίας και του Ναυτικού δώσουν μόνοι τους τις διαταγές επηρεασμένοι από τα Ίμια; Τι θα συμβεί στα σχέδια των Τούρκων αν μέχρι τότε καταρρεύσει ο Παπανδρέου;

    Οι προφητείες των γερόντων αναφέρουν ότι θα υπάρξει πολιτειακή ανωμαλία στην Ελλάδα και τότε θα χτυπήσουν οι Τούρκοι. Αλλά προηγουμένως, η Ελλάδα θα ανακηρύξει την ΑΟΖ. Εδώ λοιπόν, δίνεται και το πρώτο σημάδι που σημαίνει ότι θα έχει έρθει πρώτα ένας πραγματικός ηγέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω με τις αποψεις του 8-11 12:24. Εχει ηδη δρομολογηθει η πολεμική εμπλοκή μικρας κλιμακος. Αλλά λογαριαζει ομως ο γαιδαρος και αλλα ο γαιδουριαρης.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί φίλοι και συν-στρατιώτες στα παραπάνω σχόλια θα ήθελα να προσθέσω ότι ο ρόλος του ερντογάν έχει ώς εξής: Οι νεοταξίτες έψαχναν καιρό να βρούν εκείνον που θα συγκέντρωνε όλες τις αραβο-μουσουλμανικές χώρες και θα τις οδηγούσε με τρόπο στην πολυπόθητη για αυτούς "Δημοκρατία της νέας δυτικής τάξης" κάτι όπως και στις δήθεν ελεύθερες χώρες της Δύσης την σήμερον...

    1. Πρωτίστως ήρθε το σχέδιο της "Αραβικής ΄Ανοιξης"
    2. Παράλληλα η γενική εκκαθάριση των στρατιωτικών της τουρκίας που αποτελούσαν εμπόδιο στον ερντογάν
    3. Και τέλος η εχθρική στάση της τουρκίας εναντίον του Ισραήλ την οποία ουδείς μπορούσε να φαντασθεί προ μερικών ετών.

    Με τα παραπάνω οι Αγγλοσάξωνες νεοταξίτες επιδιώκουν να σιγουρέψουν την φιλοαμερικανική πολιτική απο τα νέα πολιτικά πρόσωπα-καθεστώτα που προκύπτουν απο τις επαναστάσεις στις χώρες αυτές.....διότι χωρίς την υποστήριξή τους δεν μπορούν να θέσουν σε εφαρμογή το τελικό στάδιο του σχεδίου τους στην Μέση Ανατολή και ειδικότερα πέριξ της Ιερουσαλήμ.
    Στό πρόσωπο του τούρκου βρήκαν ή δημιούργησαν τον έμπιστο στον οποίο και ήλπιζαν ....αλλά έπρεπε και αυτός να σηκώσει το ανάστημά του όπως ουδείς άλλος έως τώρα στο Ισραήλ ώστε να τον εμπιστευθούν όλοι οι μουσουλμάνοι και να συσπηρωθούν γύρω του....
    Τά άσχημα μαντάτα για την Ελλάδα είναι ότι πλέον βρισκόμαστε σε γεωγραφική θέση που ελάχιστοι μουσουλμάνοι.. άς πούμε φιλικά προσκείμενοι πρός εμάς θα μείνουν καθότι ο τούρκος θα τους κατηχήσει ανάλογα με τα δικά του συμφέροντα πρός την Ελλάδα ...και άς μήν ξεχνάμε ότι για τις υπηρεσίες του αυτές οι Αγγλοσάξωνες θα του δωρίσουν και μέρος του Αιγαίου....καθώς το παιδί πράττει τόσα πολλά δια λογαριασμό τους...βλέπεται δεν είχαν την πολυτέλεια να ρισκάρουν το αποτέλεσμα των επαναστάσεων στις χώρες αυτές ...εκτός και εάν πιστεύεται στις συμπτώσεις...
    Συγχαρητήρια σέ όλους τους αρθογράφους και τους σχολιαστές για το θάρρος τους και όχι μόνο...καλή συνέχεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαρύ κι ασήκωτο το φορτίο της ανάλυσής σου φίλε Ανώνυμε.
    Δεν γνωρίζω αν σωστά λογαριάζεις. Όμως την πιθανότητα να είσαι σωστός, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει.
    Για να βάλω κι εγώ την δική μου μικρή και αδύναμη πινελιά, θα προσθέσω ότι τυχούσα εξέγερση στην Ελλάδα, και κατάληψη της εξουσίας από "Έλληνες", θα είναι εμπόδιο στην εξέλιξη ενός τέτοιου σχεδίου. Θεωρώ ότι αυτή είναι και η μοναδική πιθανότητα ματαίωσης ενός τέτοιου σχεδίου.
    Να σκεφτούμε πως ο Ερντογάν "υπάλληλος", κι αυτός του επίδοξου Παγκόσμιου Δικτάτορα, εναντιώθηκε στο Ισραήλ. Θυμίζει αυτό τη διαχρονική διένεξη Ελλάδας - Τουρκίας μαριονέτες και οι δύο του "Ατλαντισμού".
    Θεωρώ ότι το σενάριο της εξέγερσης στην Ελλάδα, παίρνει όλο και περισσότερες πιθανότητες, με την σφοδρότητα της επιδρομής του Γιώργου και της κλίκας του (κατ'εντολήν βέβαια).
    Να ελπίσουμε πως μια τέτοια εξέλιξη, θα μας ενώσει όλους. Δεξιούς, αριστερούς, απολυμένους και εργαζόμενους, μικρούς και μεγάλους.
    ΚΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν η χώρα προβεί σε κήρυξη πολέμου, ΔΕΝ πληρώνονται τα CDS (Credit Default Swaps).

    Για να βρούμε κάποια άκρη...
    Ποιοι θα ωφεληθούν από την μη πληρωμή των CDS ;
    Φυσικά οι τράπεζες που τα έχουν πουλήσει.
    Ποιοι θα ζημιωθούν από την μη πληρωμή των CDS ;
    Οι επενδυτές υψηλού κινδύνου που έχουν αγοράσει τα CDS.

    Λέτε οι τράπεζες να θέλουν να πληρώσουν τα CDS ;
    Δε νομίζω !
    Έτσι έχουν και την πίτα τους ολόκληρη και τον σκύλο τους χορτάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί φίλοι και συν-στρατιώτες... όπως πολύ όμορφα μας προσφώνησε ο φίλος Ανώνυμος 14 Σεπτεμβρίου 2011 1:56 π.μ.,

    Έχουμε μπροστά μας λίγο χρόνο ακόμη κατα τις προφητείες. Είναι αλήθεια ότι όσο και να φωνάζει ο Ερτογάν για το Ισραήλ δεν είναι αυτό που έχει στο νου του. Ο κυρίος στόχος για όλους (ΔΝΤ κτλ) είναι η Ελλάδα και ο Ελληνισμός.

    Δεν μπορούν οι προφητείες να είναι μια φαντασίωση γιατί όλα - βήμα με βήμα υλοποιούνται όπως τα έχουνε πει οι Γέροντες. Στην Ελλάδα τώρα συντελείται η μεγαλύτερη προδοσία που έγινε ποτέ. Σε λίγο και υπο πίεση θα αρχίζουν να ξεπουλάνε την χώρα δεξιά και αριστερά.

    Πρέπει όπως έχουνε πει οι ευσεβείς Γέροντες να αναλάβει ο στρατός και να διώξει αυτούς τους προδώτες. Πρέπει να φύγουν και σύντομα μάλιστα γιατί κινδυνεύει η γή των Πατέρων μας.
    Αν είναι να πάμε σε πόλεμο με τους τούρκους ας γίνει μια ώρα γρηγορότερα να τελειώνουμε. Τότε θα δούν όλοι αυτοί που καπηλεύονται την Ελλάδα τι εστί “ΕΛΗΝ” διότι φαίνετε ότι το έχουν ξεχάσει.

    Καλή σας μέρα.
    Απο Κύπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποια Ελληνική ΑΟΖ ρε παιδιά;;;; Αφού δεν έχω καθορίσει ΑΟΖ με κανένα απολύτως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην αμφιβάλλετε ότι θα πεί ότι το Καστελόριζο είναι μακράν. Το ίδιο δεν είπε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για την Κύπρο το 74 και φευ θεωρείται εθνάρχης;

    Ξέρουν ποιους επιλέγουν να κάνουν κυβερνήτες στην Ελλάδα, Τίποτα δεν άλλαξε από την εποχή των Βαυαρών και του Όθωνα.

    Ούτε η μεταξύ μας φαγωμάρα που τους επιτρέπει να μας σέρνουν σαν πρόβατα στη σφαγή και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]