Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η μπαλάντα του Γιώργου και το face control στο Βελλίδειο


Με τον Freddie Mercury παρομοιάζουν τον Γιώργο Παπανδρέου οι Financial Times. Σε δημοσίευμα τους αναφέρουν ότι δύο κωμικοί, που ζήτησαν να τηρηθεί η ανωνυμία τους, έστειλαν στον αρχισυντάκτη των διεθνών θεμάτων οικονομίας, μια παρωδία του γνωστού τραγουδιού των Queen «Bohemian Rhapsody», με τίτλο «Athenian Rhapsody» (The Ballad of Papandreou).

O συντάκτης των FT, αφού ζητά συγνώμη από τα μέλη των Queen, Mercury, May, Taylor και Deacon, παραθέτει την παρωδία.

Την ίδια στιγμή, αποφασίστηκε πως από face control θα περάσουν όσοι θελήσουν να ακούσουν την ομιλία Παπανδρέου το Σάββατο το βράδυ στο Βελλίδειο.

Πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί επιφορτίστηκαν και με τον άχαρο ρόλο να τσεκάρουν τις προσκλήσεις στην είσοδο του συνεδριακού κέντρου.

Το μήνυμα είναι αυστηρό: «Δεν θα περάσει κανείς τον χώρο χωρίς πρόσκληση και χωρίς να τον γνωρίζει κάποιος από τους κομματικούς που θα βρίσκονται στην πόρτα».

Είναι κι αυτό μια πτυχή της … δημοκρατίας Παπανδρέου. Του πρωθυπουργού που φοβάται να κυκλοφορήσει ελεύθερα στη χώρα του. Έχει αναρωτηθεί άραγε γιατί; Ή πιστεύει πως κινδυνεύει να πέσει θύμα υπερβολικών εκδηλώσεων αγάπης προς το πρόσωπό του;

Η δημοκρατία δήλωσε απούσα στην μπανανία του Παπανδρέου. Όλοι οι άλλοι είναι παρόντες...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]