Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λοβέρδος κατά Συντάγματος, αριστεράς και δημοσίων υπαλλήλων

Πολιτικό λόγο που θα τον ζήλευε ο Καρατζαφέρης (αλλά και ο κύριος Μπάμπης) άρθρωσε ο Α. Λοβέρδος στη Βουλή. Ο Υπουργός Υγείας επιτέθηκε στους δημόσιους υπαλλήλους, αμφισβήτησε το Σύνταγμα, ενώ τα έβαλε και με την αριστερά.

«Το 1 εκατ. δημόσιοι υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τους 10 εκατ. Έλληνες έφερε τα πράγματα εδώ που είναι σήμερα» ισχυρίσθηκε ο Λοβέρδος κατεδαφίζοντας την πολιτική «οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι εχθροί μας», που έχει εκφράσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στη συνέχεια ο Λοβέρδος τα έβαλε με το Σύνταγμα και τους «γραφειοκράτες». «Η πρώτη γραμμή Μαζινό υπέρ της γραφειοκρατίας είναι το ισχύον Σύνταγμα. Εκεί στηρίχθηκε η γραφειοκρατία», είπε και δήλωσε ότι «θεωρώ εχθρούς τους γραφειοκράτες. το μεταπολιτευτικό κατασκεύασμα της ελληνικής γραφειοκρατίας είναι αντίπαλος όχι σύμμαχος. Ως υπουργός δεν είμαι ο port parole της γραφειοκρατίας».

Το παραλήρημα ολοκληρώθηκε με μία αναίτια επίθεση στην αριστερά, καθώς ο Λοβέρδος είπε ότι «στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης η ζωή έχει αξία μόνο άμα είσαι αριστερός. Αν δεν είσαι σε πεθαίνουν σε 15 μέρες» και πως «ότι έγινε στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του εμφυλίου αντιστράφηκε μετά την μεταπολίτευση».

Συγνώμη, αλλά μπορεί και να καταλαβαίνω λάθος... αν ναι, διορθώστε με. Βρίσκονται σε κατάσταση πανικού και τους φταίνε όλοι εκτός από τις ανεκδιήγητες πολιτικές και αποφάσεις υποταγής που έχουν πάρει οι ίδιοι; Μου φαίνεται ή το έχουν χάσει τελείως; Και -σκεφθείτε-, πήγαν και διακοπές!!!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τι να πούμε για τους 300 άχρηστους που ταλαιπωρούν ολόκληρο έθνος Εντός και εκτός Ελλάδος)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κος Λοβέρδος προφανώς ξεχνάει ότι, ως πολιτικός και κυβερνητικός παράγοντας, είναι και ο ίδιος Δημόσιος Υπάλληλος και μάλιστα υπηρετεί στην, κατά πως φαίνεται, πιο αντιπαραγωγική υπηρεσία.

    Οι εκάστοτε κυβερνήσεις, άλλωστε, ευθύνονται πάνω απ' όλα που έχουμε φτάσει σε αυτό το χάλι.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]