Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ευρω-ομόλογο τέλος είπαν Μέρκελ και Σαρκοζί - Άφωνοι έμειναν οι Παπανδρέου και Βενιζέλος

  • Ποιό θα είναι το επόμενο ψέμα - όραμα που θα προσφέρουν ως λύση οι συν-υπεύθυνοι για την κατάρρευση της Ελληνικής Οικονομίας και (το κυριότερο) της αξιοπιστίας;

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται Παπανδρέου και Βενιζέλος μετά την απόφαση Μέρκελ και Σαρκοζί να μην προχωρήσουν στην έκδοση ευρωομολόγου. Τις προηγούμενες ημέρες η πλευρά Παπανδρέου διέρρεε ότι είχε πείσει τους ευρωπαίους προς την κατεύθυνση του ευρωομολόγου παρότι ήταν γνωστό… πως το συγκεκριμένο ζήτημα δεν θα έμπαινε επισήμως στην ατζέντα των συνομιλιών της γερμανίδας καγκελαρίου με τον γάλλο πρόεδρο. Στην παρούσα φάση καλείται να δεχτεί την ενιαία οικονομική διακυβέρνηση με ότι αυτό συνεπάγεται στη μόνιμη εγκατάσταση επιτρόπων σε όλα τα υπουργεία.

Εξακολουθεί να λιάζεται

Σοβαρές παρενέργειες στη χρηματαγορά και στο τραπεζικό σύστημα της ευρωπαϊκής περιφέρειας αναμένεται να προκληθούν από την αρνητική στάση Μέρκελ και Σαρκοζί απέναντι στο ευρωομόλογο.

Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες και αντί ο πρωθυπουργός να σηκωθεί και να γυρίσει αμέσως πίσω, κάθεται και λιάζεται στη Σκιάθο από όπου θα επιστρέψει την Πέμπτη για μια κυβερνητική συνεδρίαση και μετά θα ξαναφύγει πάλι για διακοπές!

Πηγή

Σχόλιο ιστολογίου: Ο λόγος για την στάση του Γιώργου Παπανδρέου είναι προφανής. Σαν καλός υπάλληλος - κλητήρας κάθεται και περιμένει τις εντολές προς διαβίβαση... Απλά τα πράγματα, δεν χρειάζεται να τα περιπλέκουμε. Ο άνθρωπος είναι ο ακριβότερος έμμισθος υπάλληλος της χώρας, που αναγνωρίζει σαν εργοδότη και εντολέα οποιονδήποτε άλλο εκτός από τους Έλληνες πολίτες.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δηλαδή -κατά τον αντιπρόεδρο- είναι ένας κοπρίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με την πλατη στον τοιχο...
    αραγε θα εχουν την πολυτελεια οι τσολιαδες αυτοι,
    να στηθουν με την πλατη στον τοιχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]