Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λίγη νότα δροσιάς από την Καΐλη στο Αιγαίο...


Η σχέση τους δεν είχε το αναμενόμενο happy end. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή και ο επιχειρηματίας Πασχάλης Διαμαντίδης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν πριν από 2 χρόνια, όμως η σχέση τους είχε να αντιμετωπίσει πολλές αντιξοότητες.

Στην αρχή της σχέση τους, οι εκλογές και οι ευθύνες της στο κυβερνών κόμμα, η δημοσιογραφικής της ενασχόληση, αλλά και η υπερβολική δημοσιότητα έμπαιναν συχνά εμπόδιο στις προσωπικές τους στιγμές.

Ο επόμενος χρόνος ήταν δυσκολότερος: λειτούργησαν καταλυτικά τα συχνά της ταξίδια στη Θεσσαλονίκη και το εξωτερικό, ενώ πιο απαιτητικές ήταν και οι ευθύνες της «ως εκπρόσωπος του έθνους αυτήν την κρίσιμη για τη χώρα περίοδο» όπως εξομολογήθηκε άνθρωπος του περιβάλλοντός της....«Όλο αυτό η Εύα δεν μπορούσε να το διαχειριστεί», κατέληξε.

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που θα φορτίσει τις μπαταρίες της. Αυτό το διάστημα βρίσκεται με φίλους της στην Αντίπαρο και ξεκουράζεται, επιλέγοντας να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τουλάχιστον σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή.

Πηγή Espresso της Κυριακής

Σχόλιο ιστολογίου: Ας ελαφρύνουμε το "κλίμα" πριν αρχίσουν τα "κανόνια" του Σεπτέμβρη...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Και πολύ καλά έκανες αγαπητέ Κωνσταντίνε... Βαρεθήκαμε με τις γεροντο@@@@@σ τύπου Μπακογιάννη, Παπανδρέου, Διαμαντοπούλου, Χριστοφιλοπούλου, με τα φρικιά τύπου Μπιρμπίλη κλπ. Καιρός νομίζω να δοκιμάσουμε όμορφες, δροσερές, μορφωμένες και έξυπνες γυναίκες τύπου Καιλή. Τουλάχιστον δεν θα μας προξενούν αηδία...
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΟΜΟΡΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΜΕ... ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΟΜΟΡΦΗ (ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ηθελα να θεσω μερικα ερωτηματα.

    -ποσα χρονια εχει δουλεψει η κ.Καϊλη και απεκτησε εμπειρια για να "εκπροσωπει την χωρα"?
    -Ψηφισε υπερ ή κατα του Μνημονιου 1 και 2?
    -Ψηφισε υπερ ή κατα του Καλλικρατη?
    -Ψηφισε υπερ ή κατα της αλλαγης του κωδικα ιθαγενειας?
    -Απο την στιγμη που καταγεται απο την Βορειο Ελλαδα, ποια ειναι η θεση της στο Σκοπιανο?
    Αποδεχεται κι αυτη την "συνθετη ονομασια"?

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]