Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην Σκιάθο ο Βλαντιμίρ Πούτιν;


Στο νησί της Σκιάθου βρίσκεται ο Ρώσος Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν!

Η άφιξή του στο νησί, είναι το μέγα γεγονός για την τοπική κοινωνία. Μιλώντας ο δήμαρχος του νησιού ανέφερε πως «ήδη στο νησί έφτασαν πρώτα κάποια υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και υπουργοί του».

Ο Ρώσος Πρωθυπουργός, διαμένει στο σκάφος του φίλου του μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Όπως είπε ο κ Νίκος- Κυριάκος Πλωμαρίτης «ο δήμος έχει φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες για τον χώρο του σκάφους, αλλά και την τροφοδοσία του». Ήδη το κότερο βρίσκεται εκεί, αλλά κανείς δεν έχει δει τους δυο ισχυρούς άντρες.

Μετά τις διακοπές του Έλληνα Πρωθυπουργού και ο Βλαντιμίρ Πούτιν, επιλέγει τις Σποράδες για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Προβληματισμό επίσης προκαλεί, πως η άφιξή του στο νησί, δεν συνδέθηκε έστω και με ανεπίσημη συνάντηση με τον κ. Παπανδρέου.

Όπως είπε πάντως ο δήμαρχος Σκιάθου, η επίσκεψή του στο νησί θέλει να είναι ινκόγκνιτο.

Πώς όμως να παραμείνει κρυφή, όταν στο λιμάνι βρίσκεται το μεγαλύτερο σκάφος του πλανήτη;

Είναι γνωστό πως ο Ρώσος Πρωθυπουργός έρχεται συχνά στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ τις συνδυάζει και με επίσκεψη στο ρωσικό μοναστήρι στο Άγιον Όρος.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. τυχερη η ρωσια που εχει τετοια παναξια ηγεσια.ποσο ατυχη θεε μου ειναι η ελλαδα με τους πιο παναχρηστους που εμπλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην καταδεχόταν ο Μέγας Πούτιν να δει τον καραγκιόζη της Ευρώπης, τον πράκτορα των Αμερικάνων Jefry (The Liar) GAP που από τότε που ανάλαβε πρωθυπουργός ακύρωσε όλες τις εμπορικές και αμυντικές συμφωνίες μεταξύ των δύο χωρών...
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]