Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Prison Break: Γουινέα – Ελλάδα με κοινό βιαστή τον Στρος Καν


Η αλήθεια είναι, ότι ο άρχοντας του ΔΝΤ Dominique Strauss-Kahn (γνωστός και ως DSK) έχει κακοποιήσει τους Αφρικανούς για χρόνια.
H σκληρότητα του Γενικού Διευθυντή DSK, η αλαζονεία και η ατιμωρησία ΤΟΥ ως αρχιστράτηγου του ΔΝΤ κατά τις εκστρατείες διάσωσης προς τις αφρικανικές και άλλες χώρες είναι γνωστή στους φτωχούς της Αφρικής και αποκαλύπτεται σύμφωνα με την ιστορία της οικονόμου του ξενοδοχείου στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Αλήθεια φαίνεται ότι κανένας από τους συμπατριώτες μας δεν αναρωτήθηκε τι ζητά ένας πορνόγερος από μια καπέλα, δικαιολογώντας του ακόμα και την πορνεία που διέπραξε, λέξη που έχει μάθει να αποδίδει μόνο στην εκπορνευόμενη κοπελίτσα.

Ας εξετάσουμε όμως πώς η οικονόμος της Γουινέας κατέληξε στη Νέα Υόρκη. Το 2002, στην ανύπαντρη μητέρα είχε χορηγηθεί άσυλο. Αυτό που την οδήγησε εκεί (δηλαδή σε μια χωρά που τότε υπήρχε περίσσευμα εργασίας για όλους) ξεκίνησε με το βιασμό του ΔΝΤ εις βάρος της Γουινέας.

Το 2002, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο διακόπτει όλες τις εισροές κεφαλαίων προς αυτό το Δυτικο-Αφρικανικό έθνος. Χωρίς την ευλογία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η Γουινέα, η οποία κατέχει το ήμισυ των πρώτων υλών στον κόσμο όσον αφορά το αλουμίνιο, καθώς και το ουράνιο, τα διαμάντια τον χρυσό και το πετρέλαιο δεν θα μπορούσε πλέον να δανειστεί ούτε μια δεκάρα για την αξιοποίηση των πόρων αυτών.

Θα σπεύσετε να μου υπενθυμίσετε ότι στην Ελλάδα το ρόλο αυτόν τον έπαιξαν οι «τιτανικοί», τα «θα βουλιάξουμε», οι «απατεώνες-έλληνες» και ότι στο κάτω-κάτω η αληθινή κρίση στην χώρα μας ξέσπασε το προ-περασμένο φθινόπωρο, αφότου ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε τα καθήκοντά του και «ανακάλυψε» ότι η χώρα βρισκόταν υπό πτώχευση, όποτε θεώρησε υποχρέωσή του να το διαδώσει μέχρι και στον τελευταίο κάτοικο του πλανήτη γη, διασύροντας την χώρα διεθνώς, σαν την γριά κουτσομπόλα. Άραγε πρόκειται για τιμιότητα, βλακεία ή… κάτι άλλο;

Αλλά μην βιάζεστε, υπάρχει και… «παρακάτω» στο κείμενο.

Το ΔΝΤ έφτασε στο έσχατο όριο και αυτό ήταν στην ουσία η άσκηση του δικαιώματος κατασχέσεων εξ υποθηκών, πράξη που επέφερε τον στραγγαλισμό και την λιμοκτονία ενός έθνους παρ’ όλο τον εκπληκτικό ορυκτό του πλούτο, όπως και των ενυπόθηκων κατασχέσεων των πρώτων υλών, που όπως βλέπουμε σήμερα, το ΔΝΤ είχε σπεύσει ώστε να προβεί ταχέως στη δήμευση όλων των περιουσιακών της Γουινέας.

Όχι δηλαδή πως καθυστέρησε στην Ελλάδα. Απλώς είναι ζήτημα ολίγων μηνών μέχρι να τελειώσει η παράσταση και το άλμα θανάτου (χωρίς δίχτυ) μιάς χώρας στο κενό.
Όμως στην Ελλάδα, οι πατριώτες πολιτικοί μας, ίσως ως ένδειξη «πατριωτισμού», ίσως ως το παραλήρημα που χαρακτηρίζει τον κάθε προδότη, απεφάσισαν όπως πλην του ορυκτού μας πλούτου και των υπόλοιπων πρώτων υλών να του παραδώσουν και όλες τις κερδοφόρες επιχειρήσεις μας!!! Κάτι σαν δώρο, κάτι σαν πόνους, κάτι σαν κέρασμα στον «πελάτη», για να τιμήσουμε τις… παραδόσεις και να οριστικοποιήσουμε την παράδοση της χώρας!

Έτσι για να «βλέπουμε με τα μάτια μας » «και να μιλάμε επιτέλους»!

Όμως, το ΔΝΤ δεν ΑΡΠΑΞΕ τον πλούτο αυτού του έθνους για τον εαυτό του.
Μάλλον, ανάγκασε την Γουινέα να πουλήσει τους πόρους της σε ξένες εταιρείες σε τιμές που μοιάζουν πολύ με την πώληση ρουχισμού από τρίτο χέρι.

Οι Γάλλοι, οι Αμερικανοί οι Καναδοί, οι κάτοικοι της Ελβετίας (και τον τελευταίο καιρό, οι Κινέζοι), ήρθαν με τα κουτάλια τους και τις πετσέτες τους δεμένες στο κάτω μέρος του πηγουνιού τους, έτοιμοι για την κατάποση του βωξίτη του έθνους της Γουϊνέας, του χρυσού και των πολλών άλλων δωρεάν εδεσμάτων.

Εν τω μεταξύ, το ΔΝΤ διέταξε τη άρση των τελωνειακών φραγμών και κάθε είδους τελών στο εμπόριο και ως εκ τούτου κατέστρεψε τους κατόχους των μικρών τοπικών επιχειρήσεων.

Καλά εδώ είχαμε (την τύχη να μας φορτώσουν) τους λαθρομετανάστες, τις ΜΚΟ και τις διάφορες συνιστώσες, οι οποίοι ομολογουμένως τα κατάφεραν πολύ καλά με αυτήν την δουλειά.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης του ΔΝΤ, όποιοι κάτοικοι της Γουινέας μπορούσαν, έφυγαν για την ελευθερία και για να επιζήσουν από τον λιμό. Μόνο που κάποια από όλους αυτούς ο Πανάγαθος την προόρισε να εργαστεί ως οικονόμος στο ξενοδοχείο Sofitel στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Οι δικηγόροι του DSK ισχυρίζονται ότι η σχέση του με την οικονόμο ήταν "συναινετική". Αλλά ο DSK λέει ακριβώς -το ίδιο ακριβώς- για όλες τις συμφωνίες του ΔΝΤ με τα έθνη επί των οποίων κατέχει εξουσίες ζωής και το θανάτου.

Είτε ήταν συμφωνημένος βιασμός στο σεξ ή βαναυσότητα, θα μπορούσε να έχει τελεσθεί «εν συναινέσει» με τον ίδιο τρόπο που ο λαός της Γουϊνέας και τώρα ο λαός της Ελλάδας, συναίνεσαν ώστε το ΔΝΤ να διατάξει την οικονομική λεηλασία των πατρίδων τους.

Ήταν ο DSK που, πέρυσι, προσωπικά, επέμεινε σε ωμούς όρους για το λεγόμενο ΜΝΗΜΟΝΙΟ του bail-out στην Ελλάδα.

"Strong Conditionality" "ισχυρές προϋποθέσεις" ήταν ο όρος του ΔΝΤ.

Ο Στρος-Καν δεν ζήτησε απλώς μια καταστρεπτική περικοπή των συντάξεων και μια σκόπιμη αύξηση της ανεργίας στο 14%, αλλά και το ξεπούλημα των 4.000 με 6.000 κρατικών υπηρεσιών.

Ο DSK με το ΔΝΤ σχέδιο επέτρεψε στους χρηματοδότες που άναψαν τις οικονομικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, να πάρουν τα περιουσιακά στοιχεία του έθνους σε τιμές πώλησης «σκέτη πυρκαγιά».

Τα αιτήματα Στρος-Καν δεν ήταν «μια ζόρικη αγάπη» για την Ελλάδα: Η αγάπη ήταν αποκλειστικά για τους γύπες τραπεζίτες που έλαβαν τα κεφάλαια του ΔΝΤ, αλλά δεν ήταν υποχρεωμένοι σε αντάλλαγμα να δεχθούν να απολέσουν ούτε ένα ευρώ ως διαφυγόντα κέρδη.

Ο DSK, παρά τις συμβουλές των πολλών, αρνήθηκε να ζητήσει από τις τράπεζες και τους κερδοσκόπους τη μείωση των τοκογλυφικών επιβαρύνσεων, το επιτόκιο των οποίων ήταν και η ρίζα των δεινών στην Ελλάδα.

Η απαίτηση από την Ελλάδα να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία, η πτώση των εμπορικών φραγμών, και ακόμα και να τερματιστεί ο κανόνας ότι τα ελληνικά πλοία πρέπει να χρησιμοποιούν Έλληνες ναυτικούς, δεν έχει καμία σχέση με την εξοικονόμηση πόρων στην πατρίδα μας, αλλά όπως πάντα έχει να κάνει με τη δέσμευση του DSK για την προστασία του ισολογισμού του κάθε τραπεζίτη από τις ανεπιθύμητες παραβιάσεις και τους ελέγχους.

Από την ανάληψη του ΔΝΤ το 2007, ο πάλαι ποτέ «σοσιαλιστής» Strauss-Kahn έχει επιδοθεί σε μια σκληρή προσπάθεια να διατηρηθεί η μανία χρηματοδότησης της ελεύθερης αγοράς, η οποία κατά κύριο λόγο κατέστρεψε τον πλανήτη.

Τώρα σχετικά με την ψήφιση του μνημονίου ένα (1) και το επερχόμενο μνημόνιο δυο (2), (αν και εδώ αποφεύγουν να ξεκαθαρίσουν ακόμα το εάν θα διενεργηθεί η όχι ψηφοφορία στην βουλή), η δικαστική οικονομολόγος και δημοσιογράφος Greg Palast, συγγραφέας του μπεστ σέλερ «The Best Democracy Money Can Buy», «Και η καλύτερη δημοκρατία Εξαγοράζεται» μπορεί να σας λύσει αρκετές απορίες.

Δεν έχει σημασία αν ο DSK ή οποιοσδήποτε άλλος από την ευρώ δύναμη ενδεχόμενες τεθεί ως επικεφαλής του ΔΝΤ. Η πρακτική του θα παραμείνει η ίδια.

Ασθενέστερες χώρες θα εκφοβίζονται οικονομικά με στόχο να επωφεληθούν οι ισχυρότερες μέσω bailouts γεμάτων με μέτρα ενάντια στους πολίτες, πλιατσικολόγημα της εθνικής περιουσίας και με ενισχύσεις για τις τράπεζες και τις διεθνείς επιχειρήσεις.

Η σχετική απειλή που περιβάλλει τη συζήτηση του χρέους σήμερα;

Η χειρότερη κρίση θα συμβεί από τις υπερημερίες επί του χρέους που δημιουργήθηκε για τη διάσωση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Όσο για την απασχόληση... ναι, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας επ 'αυτού , η διαφορετικά πάμε πλατεία Συντάγματος.

Αλλά ας πάμε τώρα όλοι μαζί στο youtube και ας ακούσουμε «Της αμύνης τα παιδιά»


Και μετά ας αφήσουμε την Ελληνική σημαία στην είσοδο του σπιτιού μας, ώστε να την έχουμε πρόχειρη αύριο καθώς θα φεύγουμε για να πάμε μαζί με 1.000.000 άτομα την Κυριακή στο Σύνταγμα

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το ορθό είναι PRISON BREAK από το PRISON BREAKER
    Το οποίον και μεταφράζεται σε = ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΩΝ
    ΑΝ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ δια της ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ .(φυλακίσεις )
    Διότι Ο HEIL GAP δεν ζήτησε ούτε αγχόνες ούτε εκτελέσεις στο Γουδί , ούτε και ποτέ φυσικά να βομβαρδιστεί καμιά βουλή , ο HEIL GAP δια του άρθρου του ΑΥΤΟΥ , αφού κατ αρχάς επισημαίνει την προδοσία του μνημονίου ,
    = ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ
    ( ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ) ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ = κλείνει με την ευχή απαίτηση ΚΑΙ σιγουριά λογω πιστής εις τον Κύριο και την Θεια ΤΟΥ Δικαιοσύνη , όπως οδηγηθούν εις την φυλακή, άπαντες οι υπογράψαντες το μνημόνιο ένα .

    ΠΑΝΤΩΣ Ο HEIL GAP ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ , ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ , ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ» ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΟ . ΟΣΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , Ε , ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΧΘΕΣ 500.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (Οχι Μόνο Εις Το Σύνταγμα )
    HEIL GAP ( or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]