Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλοι στο Σύνταγμα να επιβάλουμε την σεισάχθεια


Σύμφωνα με χθεσινοβραδυνό άρθρο του πρακτορείου Reuters» η ελληνική κυβέρνηση ήρθε σε κατ’αρχην συμφωνία ,ως προς την παροχή της 5ης δόσης της οικονομικής βοήθειας (πιθανόν τον Ιούλιο) καθώς και τους όρους για το νέο τριετές πακέτο στήριξης, με την τροικα.»

Το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων(ΑΠΕ-ΜΠΕ) μεταδίδει ότι «Σύμφωνα με τον κ. Γιούνκερ κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν οι δημοσιονομικοί στόχοι, οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και οι αποκρατικοποιήσεις. Ειδικότερα για τις αποκρατικοποιήσεις, υπογράμμισε ότι επήλθε “συνολική συμφωνία” και για το ταμείο που θα διαχειρίζεται την πορεία εφαρμογής τους. Ο πρόεδρος του Eurogroup επέμεινε στην ανάγκη οι αποκρατικοποιήσεις να προχωρήσουν “τάχιστα, με διαφάνεια και με αξιόπιστο τρόπο”.

Σύμφωνα πάντα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο απεσταλμένος του Δ.Ν.Τ στην Ελλάδα δήλωσε ότι « Επιτεύχθηκε συμφωνία σε μια δέσμη οικονομικών και χρηματοπιστωτικών πολιτικών για την εκπλήρωση των στόχων του οικονομικού προγράμματος. Μεταξύ άλλων, η κυβέρνηση δεσμεύτηκε για σημαντική μείωση της απασχόλησης στο Δημόσιο, εξορθολογισμό επιδομάτων και μείωση φοροαπαλλαγών»

Τέλος το Ποντίκι στο άρθρο του με τίτλο «Δείρε με,Τροικά μου, ν’ αγιάσω» και στην παράγραφο «Κρυφή και η νέα δανειακή» αναφέρει «Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί πως στις αποκρατικοποιήσεις θα μπουν όλοι οι κρατικοί πόροι και όχι μόνο αυτοί που έχει προαναγγείλει. Η νέα εταιρεία, στην οποία θα συμμετέχουν και θα συναποφασίζουν ξένοι επιτη­ρητές με δικαίωμα βέτο, θα αποφασί­ζει τι και πώς θα πωλείται και θα αξι­οποιείται. Από εταιρείες μέχρι γη και φυσικούς πόρους.»

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς εύκολα ,τι είδους είναι η «τεχνογνωσία» καθώς και η «τεχνική υποστήριξη» που σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυρίου ΟΛΙ ΡΕΝ το ΔΝΤ καθώς και Ευρωπαικά κράτη «είναι έτοιμα να παράσχουν στην Ελληνική Κυβέρνηση»!!!!

Είναι αλήθεια ότι οι ακριβείς όροι της «νέας συμφωνίας» δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα στο συνολό τους.

Είναι επισης γνωστό ότι μετά το «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα του Πασόκ» έχει δωθεί με εντελώς αντισυνταγματικό τρόπο στον Παπακωνσταντίνου η δυνατότητα υπογραφής οικονομικών συμφωνιών χωρίς να τις περνάει προηγουμένως από ψηφοφορία στην βουλή!!!

Έλληνες πολίτες, γνωρίζοντας την πρακτική και το ήθος των σημερινών «κρατούντων» , καθώς και το ιστορικό προηγούμενο του ΔΕΚΑΕΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ που επιβλήθηκε στην χώρα [1843] με την ισχύ ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, οφείλουμε σε μας και τα παιδιά μας να είμαστε ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ και κυρίως σε

ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!

Αν η κυβέρνηση θεωρεί ότι είναι ανικανη να κυβερνήσει και προτιθεται να παραδώσει τα κλειδιά της διακυβέρνησης της χώρας (γιατι, τι άλλο είναι η «συναπόφαση με δικαίωμα βέτο» στην λεηλασία των δημόσιων πόρων και στην συλλογή φόρων), στην ΤΡΟΙΚΑ… ε τότε ήρθε η ώρα να βροντοφωνάξουμε, αδελφωμένοι και προς όλες τις κατευθύνσεις ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!

Αναγνώστης
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]