Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ε όχι και να μας… ”φιλήσουν παντού” !


Έρχονται οι Επίτροποι με σύνθημα «φίλα με παντού»

Αν έρθει επίτροπος-μπάστακας εγώ θα παραιτηθώ, λέει ο Σκανδαλίδης. Κώστα μη σκας: εσένα θα σου στείλουν Επίτροπο από την ενορία του Αγίου Τρύφωνα.

Αν και δεν υπάρχει ουδείς λόγος ανησυχίας για τους τοποτηρητές που θα στείλουν οι χώρες της ΕΕ.

Θα μπαίνουν στα Υπουργεία με κεντρικό σύνθημα «φίλα με παντού»…

Όποιος θέλει εκλογές, σπρώχνει τη χώρα στο γκρεμό, λέει ο Ραγκούσης. Αφού είναι έτσι σταματήστε τις «πράσινες» διαρροές περί εκλογών δις εβδομαδιαίως.

Ειδική ποδηλατική διαδρομή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος διοργανώνεται σήμερα Κυριακή 5 Ιουνίου. Η εκκίνηση θα γίνει από το Πάρκο Ελευθερίας, στο Μέγαρο Μουσικής και την πρώτη “πεταλιά” θα κάνει η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας.

Σε λίγους μήνες θα είναι η καθημερινότητα στην Αθήνα. Ελάχιστοι θα μπορούν να συντηρούν αυτοκίνητα και μηχανές. Η Κυβέρνηση θα πανηγυρίζει, καθώς θα έχει κατορθώσει να δημιουργήσει την πιο πράσινη πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια της παράκτιας Αυστραλίας θα εξαφανιστούν από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας.

Στην Ελλάδα χάνονται εκατομμύρια σπίτια από την άνοδο …των σπρεντ.

Ενώ οι «σοβαροί» αναλυτές γράφουν κατά πόσο κινδυνεύει η δημοκρατία από τις μούτζες. Από τα χέρια των πολιτών δεν κινδυνεύει. Από αυτά των πολιτικών που τα …απλώνουν διερευνάται…

Η δημοκρατία κινδυνεύει από τα τεχνητά διλήμματα: «κατοχή ή χρεοκοπία» τιτλοφορείται το νέο. Κι αν ισχύει, οι Έλληνες μάλλον πλέον επιθυμούν το δεύτερο. Γιατί χωρίς λεφτά ζεις. Χωρίς αξιοπρέπεια ποτέ.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα στο διαδίκτυο και που θα μπορούσε να έχει και τον τίτλο: «είκοσι μήνες επιτυχίες» η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα δυσαρέσκειας και να κάνει το άσπρο μαύρο για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα από τις εκλογές του 2009.

Γιατί η κατοχή έχει και τους επίδοξους γκαιμπελίσκους.

«Είκοσι μήνες χοντρομακακίες» θα ήταν ένας αμερόληπτος και ουδέτερος τίτλος των πεπραγμένων της κατοχικής διακυβέρνησης.

Μ.Ο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μην το παίρνετε αστεία. Αν ο Σκανδαλίδης από το θυμό του σχίσει το καλτσόν του τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού αποκαλούμε κλεφτές τους πολιτικούς μας γιατί μας κακοφαίνεται, δεν συμπαραστεκόμαστε στους κλεφτές, δεκτοί οι επίτροποι, αρκεί να μην κάνουν συμμορία με τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]