Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Get the f*ck out of here

Διαβάζοντας τα σχόλια την πιθανή έξοδο της Ελλάδας απ’ τη “ζώνη” του ευρώ στο μυαλό μου ηχούσε η politically incorrect φράση του τίτλου. Η φράση-ευχή απευθύνονταν στους δικούς μας μαθητευόμενους μάγους αλλά, κύρια, στους τοκογλύφους του ΔΝΤ και της ΕΚΤ και στα πουλημένα τσιράκια τους στη χώρα μας.

Επειδή στη ζωή μου έχω δει πολλά, περιμένω με αγωνία να βρεθεί ένας χριστιανός να στείλει τον συρφετό στον διάβολο και να αφήσει τη χώρα μου να τα βρει με τις δικές της δυνάμεις.

Αν λοιπόν ήμουν “πρωθυπουργός” θα σταματούσα να πληρώνω τα κωλο-δάνεια ή μάλλον θα πλήρωνα το 60-70% και το 30% θα το διέθετα στη Παιδεία και στις ενισχύσεις των συνταξιούχων και των χαμηλόμισθων.

Χτες άκουσα τον Γοδεφρίγο να ρωτάει τον Τσίπρα τι προτείνει να κάνουμε αν δεν πληρώσουμε τις δόσεις! Και, σαν τους περισσότερους πολίτες, άρχισα να “μιλάω” στη τηλεόραση φωνάζοντας “μη τους πληρώνεις ρε”.

Για να γίνει όμως αυτό πρέπει ο ηγέτης (ή οι ηγέτες) να γίνονται σεβαστοί και πιστευτοί απ’ τον λαό. Άν είναι νούμερα, χαρακτήρες του Cartoon NetWork, παγώνια πλουμιστά, φράπες με μπότοξ και λουμποτέν, high tech αθλητικές βερμούδες, play station και “ενεργειακά” βραχιολάκια κανείς δεν τους πιστεύει ούτε βέβαια τα αρπακτικά των “αγορών”.

Και τα χειρότερα, έπονται...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. κύριε Καββαθά
    μάλλον άστοχο το σκίτσο στο σχόλιό σου.
    Διότι απ'όσο θέλουμε να πιστεύουμε ο Καραγκιόζης προσομοιάζει περισσότερο με τον Έλληνα, με όποια ελαττώματα αλλά και προτερήματα έχει.
    Ο Γοδεφρίδος ή ΓΑΠ ή Γιωργάκης ο Βούς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    Ένας Αμερικανοπολωνοεβραίος υπαλληλίσκος τετάρτης κατηγορίας των Διεθνών Τοκογλύφων είναι και τίποτε άλλο.
    ΔημΒας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο καλο καραγκιοζηδες σοσιαληστες.
    Μακαρι οι Ελληνες να μην την ξαναπατησουν οπως με τον Τζεφρι και να βαλουν μυαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]