Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και οι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης υποσκάπτουν την οικονομία της χώρας!


Βόμβα Χρυσοχοϊδη στο ΜEGA!

Μιλώντας στην εκπομπή του Ι. Χασαπόπουλου και Μ. Αναγνωστάκη σήμερα το πρωί στο ΜEGA (που αλλού;) και υπερασπιζόμενος την ΜΗ δημοσιοποίηση των συζητήσεων με τον κ. Στρος Καν από την πλευρά του πρωθυπουργού είπε σχεδόν επί λέξη τα εξής:

"Και σήμερα γίνονται συζητήσεις - πχ. για αναδιάρθρωση- αλλά διαψεύδονται γιατί δεν κάνει καλό στην χώρα η δημοσιοποίηση τους"!

Είπε επίσης: "Από τη στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται σε βαθειά κρίση είναι λογικό να δεχόμαστε επιθέσεις".

Ενώ τόνισε ότι ούτε ο ίδιος γνώριζε ότι ο υπουργός Οικονομικών ταξίδευσε χθες στο Λουξεμβούργο...!

Όταν λοιπόν ένας από τους κύριους υπουργούς λέει στην ΤV ότι γίνονται συζητήσεις για την αναδιάρθρωση (μυστικά...) αλλά δεν δημοσιοποιούνται γιατί κάνει "κακό στην χώρα" την ΙΔΙΑ αυτή ώρα θεωρεί ότι κάνει ΚΑΛΟ στην Χώρα που αναφέρεται στις όποιες αυτές συζητήσεις;

Αφού μόνος τις δημοσιοποιεί!

Άν αύριο πάρουν αυτό το κομμάτι των δηλώσεών του οι Γερμανοί του Spiegel και το μεταφράσουν στα Γερμανικά και το παίζουν όλη μέρα τι θα πούμε;

Θα διαμαρτυρηθούμε;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οποιος αντεχει να παρακολουθει τις δηλωσεις των ανδρεικελων και τα βοθροκαναλα, πραγματικα, ειναι αξιος θαυμασμου,διοτι θελει πολυ γερα νευρα και πολλη υπομονη για να παρακολουθει αυτους τους ξεφτυλισμενους ρουφιανους!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]