Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τον γιουχάισαν πάλι. Ποιόν; Μα, φυσικά τον Πάγκαλο

Ούτε να βγεί από το σπίτι του δεν μπορεί πλέον ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Η κατακταρυγή του κόσμου προς το πρόσωπό του είναι τέτοια που δεν μπορεί πια να παρακολουθήσει ούτε μια συναυλία χωρίς γιουχάρισμα.

Χθες ο Πάγκαλος παρεβρέθηκε στη συναυλία του παγκοσμίου φήμης συγκροτήματος «Kronos Quartet», όπου δέχτηκε φραστική επίθεση από τους παρευρισκόμενους. Αν και ο κ. Πάγκαλος πιθανώς θεώρησε ότι το κοινό της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών δεν θα μπορούσε να αντιδράσει ποτέ εναντίον του, το γιουχάρισμα ήταν τελικά αναπόφευκτο.

Με το που τέλειωσε όμως η συναυλία κάποια κυρία που τον εντόπισε φώναξε «κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται να κυκλοφορούν και να μένουν σπίτι τους».

Αμέσως διαδόθηκε ποιος ήταν και όλη η αίθουσα άρχισε να επιτείθεται φραστικά στον αντιπρόεδρο.

Όσοι ήταν κοντά του απομακρύνθηκαν μην φάνε κανένα γιαούρτι ...




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]