Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με 2 μονάδες μπροστά η Νέα Δημοκρατία σε όλες τις δημοσκοπήσεις!

  • Η Μπακογιάννη έχει μικρότερο ποσοστό και από την "Χρυσή Αυγή"

Στις δημοσκοπήσεις που θα εμφανιστούν αύριο στις εφημερίδες, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά από το ΠΑΣΟΚ δύο ολόκληρες μονάδες, ξεπερνώντας και τα όρια του
στατιστικού λάθους.

"Το ρυάκι μετά το Ζάππειο 2 θα γίνει ποτάμι και χείμαρρος και θα δώσει στον ελληνικό λαό την ελπίδα για έξοδο από την κρίση" σχολίασε σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Τελευταίο το κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη, την οποία ξεπερνά πλέον και η Χρυσή Αυγή…

Κεφάλι από την κυβέρνηση δείχνει να παίρνει η ΝΔ. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν παρουσιάσει το επικαιροποιημένο οικονομικό της πρόγραμμα και χωρίς καλά-καλά το ΠΑΣΟΚ να έχει συμπληρώσει 20 μήνες στην εξουσία, η «Συγγρού» βλέπει το κλίμα να αναστρέφεται, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν στροφή στην προτίμηση του εκλογικού σώματος.

Όχι ένα, αλλά τρία γκάλοπ, αναμένεται να προστεθούν τις επόμενες ώρες σε εκείνα της Alco και της VPRC που έδειχναν την ψαλίδα να κλείνει και την απόσταση των δυο μεγάλων κομμάτων να εκμηδενίζεται, φθάνοντας στα όρια του στατιστικού λάθους.

Οι αριθμοί πια σε τίποτα δεν θυμίζουν την συντριβή που υπέστη η Νέα Δημοκρατία το 2009, ενώ παρά τα τελευταία κρούσματα, με τις παραφωνίες που σημειώθηκαν στο στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την «παρελθοντολογία» αλλά και τις «κουβέντες πεζοδρομίου» Μεϊμαράκη, το κόμμα του κ. Σαμαρά κατάφερε να διατηρήσει τη δυναμική του.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]