Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τί ξέρει ο Λοβέρδος που δεν το γνωρίζουν οι υπουργοί της κυβέρνησης;


Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η κίνηση Λοβέρδου να ζητήσει πλήρη διαφάνεια σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις της κυβέρνησης για θέματα που θα καθορίσουν την πορεία και το μέλλον της Ελλάδας στα επόμενα 20 χρόνια πως τον τιμά ιδιαίτερα. Για να πούμε την αλήθεια είναι ο πρώτος πολιτικός της κυβέρνησης που ζητά οι όποιες αποφάσεις από εδώ και στο εξής να λαμβάνονται με αυξημένη πλειοψηφία της Βουλής, δηλαδή με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες. Είναι επίσης ο πρώτος υπουργός που ανέφερε πως πρέπει να έχουν οι ανώτατοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης δικαίωμα επιλογής όταν υπογράφουν για ό,τι αφορά στα θέματα που σχετίζονται με τις απαιτήσεις της Τρόικας.

Τί είναι, όμως, αυτό που έκανε έναν, ομολογουμένως, από τους εντιμότερους Έλληνες πολιτικούς να διαχωρίσει τη θέση του από την κυβέρνηση στην οποία ανήκει;

Τί γνωρίζει ο κύριος Λοβέρδος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης;

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες έχουν φτάσει σε εμάς εδώ και ημέρες, όπως είχε συμβεί και με την πληροφορία για τις δηλώσεις Λοβέρδου αλλά σεβαστήκαμε το αίτημα να μην τις δημοσιοποιήσουμε, ο κύριος Λοβέρδος γνωρίζει πως το ΔΝΤ έχει θέσει θέμα πλήρους κάλυψης του στα όποια επόμενα δάνεια παράσχει στην Ελλάδα, μέσω μίας συμφωνίας που θα ομοιάζει ή θα βασίζεται σε αυτήν του τύπου των καλυμμένων ομολόγων.

Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει πως το ΔΝΤ ζητά 100% εξασφάλιση του με δημόσια περιουσία η οποία θα περιέλθει άμεσα σε αυτό σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής των δανείων. Και κάτι τέτοιο δεν είναι έτοιμοι να το υπογράψουν όλοι αφού κατανοήσουν τί ακριβώς σημαίνει...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "οι όποιες αποφάσεις από εδώ και στο εξής να λαμβάνονται με αυξημένη πλειοψηφία της Βουλής, δηλαδή με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες. Είναι επίσης ο πρώτος υπουργός που ανέφερε πως πρέπει να έχουν οι ανώτατοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης δικαίωμα επιλογής όταν υπογράφουν για ό,τι αφορά στα θέματα που σχετίζονται με τις απαιτήσεις της Τρόικας."
    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαινεται πως για τον Λοβερδο δεν εχει ετοιμαστει ακομα το ελικοπτερο διαφυγης και προσπαθει να παραστησει τον "αδιαφθορο"!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]