Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σοβαρά τραυματισμένος 30χρονος φοιτητής

Σοβαρά τραυματισμένος διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ένας 30χρονος φοιτητής, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μπροστά από το «Attica» σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος έχει υποστεί επισκληρίδιο αιμάτωμα και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο τραυματίας χειρουργείται από τις 16:00.

Νοσηλεύεται στην εντατική

Πριν από λίγο (7 μ.μ) ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία επιβλήθηκε ο άτυχος διαδηλωτής που τραυματίστηκε στα επεισόδια το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Ο 30χρονος νοσηλεύεται στην εντατική και οι γιατροί θεωρούν την κατάστασή του «σταθερά καλή».

Το γεγονός μάλλον θα αποτελέσει θρυαλλίδα σημαντικών αντιδράσεων αυτή η εξέλιξη. Αν ο τραυματισμός έχει προέλθει από δυνάμεις των ΜΑΤ και σε συνδυασμό με την χθεσινή δολοφονία του άτυχου πατέρα από λαθραίους, ενδέχεται να υπάρξει μαζική έκρηξη αγανάκτησης με βίαιο τρόπο.

Είπαμε, η χούντα του Παπανδρέου είναι αποφασισμένη να μείνει στην εξουσία όχι μόνο με αίμα, όχι μόνο με νεκρούς, αλλά ακόμη και με παραχώρηση γης... να μην το ξεχνάμε αυτό...

Κάποιοι παραμένουν στο Σύνταγμα

Μάλλον διαβάζοντας την έκκληση "Πάμε και μένουμε", 300 συμπολίτες μας, μετά το πέρας των επεισοδίων και της διαδήλωσης, έμειναν μπροστά στο Σύνταγμα, αποφασισμένοι να μείνουν εκεί, μέχρι να ακουστούν οι φωνές τους.

Είναι βέβαιο, ότι αν δεν τους βοηθήσουμε εμείς οι υπόλοιποι, δε θα γίνει τίποτε, αφού είναι πρακτικά αδύνατο να μείνουν οι ίδιοι άνθρωποι για τόσες ώρες στο Σύνταγμα από μόνοι τους.

Αν έρθετε, θα υπάρξει δυνατότητα κάποιας στοιχειώδους οργάνωσης, με βάρδιες ανθρώπων που θα μείνουν εναλλάξ στο Σύνταγμα, μέχρι να γίνουν δεκτά τα αιτήματα μας!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]