Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ δηλώνει παρών

Οι κουκουλοφόροι, με την συνοδεία των ΜΑΤ προωθούνται στο... Σύνταγμα!
  • Το παρακράτος είναι εδώ, ενωμένο δυνατό!!! Αυτό θα πρέπει να είναι το σύνθημα του Γιώργου Παπανδρέου -του υπερήφανου αντεξουσιαστή- στις επόμενες εκλογές

Η πορεία των πολιτών προς το Σύνταγμα "απειλείται" με διάσπαση (το ζητούμενο είναι να μην φτάσει ο μεγάλος όγκος της πορείας στο Σύνταγμα) λόγω "συμπλοκών" των ΜΑΤ με τους (πάντα) αγνώστους κουκουλοφόρους... Το σενάριο εξελίσσεται ομαλά και χωρίς καμία απολύτως αλλαγή από τα παράκεντρα που στοχεύουν στην μείωση του αγώνα των πολιτών.

"Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου", δηλαδή. Αφού οι "πρόθυμοι" του καθεστώτος έχουν πάντα έτοιμες τις μολότοφ, αφού είναι πάντα έτοιμοι να χορέψουν ένα "βαλς της ντροπής" με τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι φρόντισαν να περικυκλώσουν το Κοινοβούλιο για να το προστατεύσουν από τους πολίτες!!!

Τα καθεστώτα πάντα βασίζονται στον φόβο και πάντα φροντίζουν να τον καλλιεργούν στους λαούς, για να μπορούν να επιβάλλονται. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και σήμερα, υπό το στυγνό ανθελληνικό καθεστώς της οικονομικής (και όχι μόνο) δικτατορίας του Γιώργου Παπανδρέου. Οι πολίτες ζητούν την ελευθερία τους, το δικαίωμά τους να ζήσουν και όχι να μεταβληθούν σε μηχανές παραγωγής κέρδους των φίλων του πρωθυπουργού. Το καθεστώς έριξε στο δρόμο τους "χρήσιμους ηλίθιους" (κάποια στιγμή θα πρέπει οι πολίτες να αναλάβουν την "κοινωνικοποίηση" των άθλιων χειραγωγούμενων του καθεστώτος) προκειμένου να σπείρουν τον τρόμο.

Συμβουλή προς κυβερνώντες: Ενίοτε ο τρόμος φέρνει στροφή 180 μοιρών... Προσέξτε το καλά αυτό. Γιατί τότε οι παρακρατικοί που χρησιμοποιείτε, θα χρησιμοποιήσουν τα δικά σας κεφάλια για το "δημοκρατικό" τους άλλοθι... Μην παίζετε με την φωτιά, γιατί το πιθανότερο (αν όχι απολύτως βέβαιο) είναι πως θα σας "κάψει"... Όσο για τους κουκουλοφόρους που για μία ακόμη φορά προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, καλό θα ήταν να ξέρουν κι αυτοί πως πλησιάζουν στο τέρμα της "διαδρομής" τους...

Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Φαίνεται οτι Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΛΤΩΣΕ.
    Εκλογες εδω και τωρα για να ξεδιαλυνει το τοπιο.
    Δυστυχως το ΠΑΣΟΚ αποδειχτηκε κατωτερο των περιστασεων!
    Κυριοι Αποχωρηστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]