Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΠΓΔΜ:Όχι σε ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό

Την αντίθεσή του σε ένα όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ, που εμφανίστηκε ωστόσο θετικός στην επιλογή ….«Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια)».

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στη Γενεύη , η πρόταση αυτή θα μπορούσε να εξετασθεί σοβαρά από την ΠΓΔΜ και να τεθεί σε δημοψήφισμα για έγκριση από τους πολίτες της χώρας.

Δηλαδή μόνοι τους προτείνουν οι Σκοπιανοί, μόνοι τους ειδοποιούν ότι αυτό θα μπορούσε να εξεταστεί σε δημοψήφισμα, θα ήθελαν και μόνοι τους να το… αποφασίσουν.

Τελικά πλάκα μας κάνουν οι γείτονές μας. Ας τους κάνουμε και εμείς μια. Ας βγει ο αντίστοιχος Ιφάνοφ της χώρας μας , δηλαδή ο Κάρολος Παπούλιας , και ας δηλώσει ότι και εμείς είμαστε θετικοί στην επιλογή «Δημοκρατία του Βαρδάρη (Σκόπια)».

Μάλιστα να τονίσει ότι η πρόταση αυτή θα μπορούσε να εξετασθεί σοβαρά από την Ελλάδα και να τεθεί σε δημοψήφισμα για έγκριση από τους πολίτες της χώρας.
Όχι θα κάτσουμε να μας δουλεύουν ψιλό γαζί...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]