Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα ελικόπτερα ετοιμάζονται...

  • Ομαδικές αποχωρήσεις προβλέπονται λίαν συντόμως. Επιλέχθηκε η μέθοδος αποχώρησης που χρησιμοποιήθηκε στην Λατινική Αμερική. Θεωρήθηκε η πλέον ασφαλής...!
Ετοιμάζουν τα ελικόπτερα και για τους πολυδανεισμένους εκδότες – καναλάρχες!Δεν είναι μόνο η κυβέρνηση που θα φύγει αλα Αργεντινή (ελικοπτεράτη), από τη χώρα.

Είναι κι ένα τσούρμο εκδότες και καναλάρχες που ετοιμάζονται να την κάνουν νύχτα για άλλες πολιτείες, τώρα που έκλεισαν οι κάνουλες των ανυπόληπτων τραπεζιτών.

Τα κανόνια που θ ακουσθούν θα προκαλέσουν τσουνάμι στα σαλόνια των γηραιών κυριών της αστικής τάξης που απολαμβάνουν το tea time, λουφάζοντας πίσω από τις φυλλωσιές της Φιλοθέης και του Παλαιού Ψυχικού.

Το τι έχει να γίνει δεν περιγράφεται καθώς το μηντιακό σύστημα είναι στον αέρα-πιο χρεοκοπημένο κι από αυτή την ίδια την Ελλάδα.

Μόνο κάτι γενναίοι εφοπλισταράδες του κρατάνε, για την ώρα, το σωληνάκι της εντατικής.

Τα καλύτερα έρχονται…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Δεν κατάλαβα εμείς γιατί χαίρόμαστε;!!!!!!!!!!!. Αυτά που χρωστάνε θα τα δώσουν πριν φύγουν ή θα τα πάρουν μαζύ τους. Οπως καταλαβαίνει κανείς με την προσωπική περιουσία που ισως έχουν οι συγκεκριμένοι όπου θέλουν πάνε και όπου θέλουν μπορούν να ζήσουν. Εμείς όλο αυτό το χρονικο διάστημα τους αφήνουμε και κανονιζουν πότε και πώς θα φύγουν με την ησυχία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αγοράσουμε αντιαεροπορικά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]