Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έγιναν προσαγωγές για τη δολοφονία των αστυνομικών στο Ρέντη;


Σε τέσσερις προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία, ύστερα από επιχείρηση σε Ανάβυσσο και Άνω Λιόσια. Οι προαχθέντες φέρονται να συμμετείχαν στη δολοφονία των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ρέντη στις αρχές Μαρτίου.

Οι δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών με κακοποιούς στην περιοχή του Ρέντη. Οι δράστες είχαν διαπράξει νωρίτερα ληστεία στο Μενίδι. Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στην περιοχή του Ρέντη το κλεμμένο τζιπ με το οποίο είχαν διαφύγει και όταν το περικύκλωσαν, οι ληστές, που ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

«Πηγές» αναφέρουν πως πρόκειται για δύο ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση και δύο Αλβανούς ενώ σε σπίτι βρέθηκε και οπλισμός.

Η Αστυνομία, μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις καθώς όπως χαρακτηριστικά λένε θέλουν να «δέσουν» την υπόθεση και να καταφέρουν να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί τα τέσσερα άτομα. Ωστόσο μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]